Najgłupszy potwór
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Hehe.... A my z kolegami wymyslilismy potwora na pewno glupszego niz inne.... Wloczykij z muminkow z tanczacym mieczem dwurecznym +5 klasy palladyn... A jego wierzchowcem byl zmutowany ryjek... Atakowal pazurami .... To byly oczywiscie tylko jaja... Ale jak ktos dopracuje reszte to moglibysmy dodac nowego wierzchowca...
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Numer GG: 2956891
- Kontakt:
Włóczykij z muminków to moja przed-przedszkolna miłość z ekranu Mówisz, że się zmutował? Biedaczek.
Dla mnie najgłupsze masowe potworki to xzvarty z bg. Żenada.
A z papierówki, raz spotkaliśmy borutę. Udało nam się wmówić mu, że magiczna broń, którą ukradł, będzie miała idealny schowek w świątyni, do której należała (quest polegał na przywróceniu jej na miejsce). Sam ją tam zaniósł... Postać naiwna do bólu, ale jak mistrzowsko zdubbingowana i zabawnie zagrana przez mg!
Dla mnie najgłupsze masowe potworki to xzvarty z bg. Żenada.
A z papierówki, raz spotkaliśmy borutę. Udało nam się wmówić mu, że magiczna broń, którą ukradł, będzie miała idealny schowek w świątyni, do której należała (quest polegał na przywróceniu jej na miejsce). Sam ją tam zaniósł... Postać naiwna do bólu, ale jak mistrzowsko zdubbingowana i zabawnie zagrana przez mg!
-
- Marynarz
Nie wiem czy to najgłupsza postać czy raczej najżałośniejsza, ale pamiętam jak jeden z moich graczy stworzył sobie postać z ogromną liczbą wad (ostatnie strony podstawki do Wampira, "zalety i wady"). Każda wada miała ileś tam punktów, które w zamian można było dodać do tych, które się przeznaczało na statsy postaci.
Wcześniej powiedziałem mu, że nie ma ksiązkowego limitu "7 pkt max", no to koleś po kolei: deformacja, niemowa, nosiciel HIV, brak oka, strach przed czosnkiem i wodą + jeszcze kilka w tym np. krwawienie z oczu. Potem wszystkie punkty wpakował w siłę, broń białą i walkę wręcz.
Czego to gracze nie wymyślą...
Wcześniej powiedziałem mu, że nie ma ksiązkowego limitu "7 pkt max", no to koleś po kolei: deformacja, niemowa, nosiciel HIV, brak oka, strach przed czosnkiem i wodą + jeszcze kilka w tym np. krwawienie z oczu. Potem wszystkie punkty wpakował w siłę, broń białą i walkę wręcz.
Czego to gracze nie wymyślą...
"Ogrom szaleństwa jest najlepszym zmysłem."
-
- Mat
- Numer GG: 7230085
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Normalka? Najdziwniejszą rzeczą z Bestiariusza WFRP są: kameleopije, czyli pijawki posiadające zdolność do tworzenia złudnego wyglądu i ZORDONY, jak to nazywali moi gracze potwora na literę "Z" występującego w elfich lasach (takie czteronożne coś posiadające zdolności magiczne, był w 1ed).Sami-Wiecie-Kto pisze:A ty nieco dziwne potwory z bestiariusza Warhammera:
http://img513.imageshack.us/img513/9485/sasasassrf4.png
http://img513.imageshack.us/img513/1501 ... saamh7.png
-
- Marynarz
- Numer GG: 5761430
BLACKs pisze:Normalka? Najdziwniejszą rzeczą z Bestiariusza WFRP są: kameleopije, czyli pijawki posiadające zdolność do tworzenia złudnego wyglądu i ZORDONY, jak to nazywali moi gracze potwora na literę "Z" występującego w elfich lasach (takie czteronożne coś posiadające zdolności magiczne, był w 1ed).Sami-Wiecie-Kto pisze:A ty nieco dziwne potwory z bestiariusza Warhammera:
http://img513.imageshack.us/img513/9485/sasasassrf4.png
http://img513.imageshack.us/img513/1501 ... saamh7.png
Serio ? Jako naturalny fan Warhammera i dziwnych dewiacji powiadam wam : suuuper . Mógłbyś mi PW na temat tych stworzeń ? Moi gracze się ucieszą .
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Podeślę Ci, gdy znajdę chwilę wolnego czasu, przypomnij mi o tym .
A czy ktoś z Was próbował umieszczać WoDowskie WAMPIRY w NEUROSHIMIE? Wiem, że pomysł zeschizowany, ale eksperymentować można...
[Tylko z tego co słyszałem, źle to się kończy dla MG.]
Mój MG od DnD wywalał nam schizy na każdym kroku, oto przykłady:
nietoperzołak geomanta,
wielki antropomorficzny wieloryb,
pół-ork pół-krasnolud wojownik.
Spróbujcie to przebić... Nawet pozwalał nam tym grać!
A czy ktoś z Was próbował umieszczać WoDowskie WAMPIRY w NEUROSHIMIE? Wiem, że pomysł zeschizowany, ale eksperymentować można...
[Tylko z tego co słyszałem, źle to się kończy dla MG.]
Mój MG od DnD wywalał nam schizy na każdym kroku, oto przykłady:
nietoperzołak geomanta,
wielki antropomorficzny wieloryb,
pół-ork pół-krasnolud wojownik.
Spróbujcie to przebić... Nawet pozwalał nam tym grać!
-
- Pomywacz
Mnie już nic nie zdziwi.
Potwory z naszej sesji warhammera:
-Buka(ta z muminków )
-kilka pokemonów
-okrutny kotlet
-latający widelec
Potwory z naszej sesji warhammera:
-Buka(ta z muminków )
-kilka pokemonów
-okrutny kotlet
-latający widelec
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Hmm latający widelec jest spoko, polcam hasło poltergeist. My mielismy w jednej sesjii nie tyle potwora co przeciwnika (a i to nie do końca). W starym domu po zamknięciu drzwi pokoju prowadziły już do całkiem innego pomieszczenia! A za nami latał tyaki stary zgrzybiały lokaj(?) i je zamykał a potem już go nie było...
Ale ja nie tym. Najgłuopszy potwór z bestiariusza to Dżabbersmok. Kto oglądał ten wie, kto nie oglądał niech żałuje.
Ale ja nie tym. Najgłuopszy potwór z bestiariusza to Dżabbersmok. Kto oglądał ten wie, kto nie oglądał niech żałuje.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 6166027
To może nie potwór, ale kiedyś grając w neuroshimę poprosiłem MG o Bojowego Homika. Dodam, że grałem Gladiatorem. MG zgodził się raz i drugi, ale w końcu pokapował się, że homik jest imba i więcej dać mi go niechciał. Raz nawet stworzyłem tresera bestii (?) a jako zwierz wybrałem tegoż właśnie homika. MG uśmiercił go tirem w pierwzsych 2 sekundach sesji:
"Jackjack, bundz wpadł pod tira"
Buuu...
"Jackjack, bundz wpadł pod tira"
Buuu...
Oliko, żyj!!!
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
- Kontakt: