1.

Zablokowany
cwany-lis
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: cwany-lis »

to fajnie że będzie reklama tawerny bo wierzcie mi że jest pełno ludzi którzy czytają tawerne ze względu na klimat i chętnie pogadali by na firmowym forum :)
Obrazek
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

mi sie wydaje ze wlasnie takie forum jak teraz gdzie czuje sie jak w rodzinie jest b. fajne:) No ale jak przybedzie nowych forumowiczow to co ze niby przestaniemy sie znac?? Bedziemy bossami forum :D
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

bossowie to są Ci z zielonymi i czerwonymi ksywkami ;-p reszta to S...tirlitze ;-P

A ja tam by przybyło wiele nowych twarzy - ostatnio mały zastój się tu robi... przydałby się powiew świeżej krwi - nowi i ambitni by sie pojawili, przy okazji mobilizując starych wyjadaczy do zwleczenia się z wyrka i "obrony" pozycji ;-) Tylko byle bez rękoczynów mi tutaj!
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

no ale watpie zeby nowi napisali cos odkrywczego np. w dziale cRPG chyba tam wszystko juz opisalismy:P Heh.. czuje ze sie forum wypala nowych tematow tez nie przybywa brak wyobrazni czy jak? :) Of corz ja sie nie bede za bardzo udzielal bo po co:P Niech inny wymysla cos za mnie :)
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Zaglądnij na jakieś fora RPG z dużą liczbą użytkowników... albo fora wąskotematyczne... to powinno zdruzgotać twoje pojęcie "wszystko" ;-p

jeszcze wiele posotów do napisania, tematów do założenia... a ze obecni użytkownicy się rozleniwili... tym bardziej czas by powołać nową kadrę ;-p
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Czy wyczuwam tutaj subtelne echo zawołania bojowego niezwykle walecznego i znanego na całej Nizinie Polskiej rodu, a mianowicie zdanie "Balcerowicz Musi Odejść!" ? Tematów - owszem, coraz mniej. Ale faktycznie duzo jest do napisania, a wielu leży i chrapie (nie móie, zeby być jakims tam Mr. Exclusive, ale jak się ma własne zdanie, to sie dzielic!). A nuż nowa krew nowosci ze sobą przyniesie? Warto spróbować "agresywniejszą' reklamę :P .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Dobra! Leon już idze reklamować! Tylko weźmie kumpla - jakiegoś Kałasha (chyba jakiś zagraniczny) i Podstawę-Balla... mówił, że aż nadto rozumie co mam na myśli przez "powiew świeżej krwi"... ale będą tłumy na forum ;-P Albo wiem! Kto nie napisze 3 postów dziennie, dla tego nie ma objadu ;-p A potem... przejmiemy władzę nad światem! buahahaha!

hmmm... a może skończmy pisać "jacy my biedni, nicnowego na forum trzeba nowych sprowadzać" i weźmy się do roboty - wy wymyślicie nowe tematy, a ja je potem zmoderuję ;-p
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

jestem za piszcie nowe tematy a ja bede sie do nich dopisywal :))))))))) hyhy...
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

To ja moge spam tam wtryniać :P . MAd zmoderuje, dsa napisze to samo tylko inaczej, MAd nie zmoderuje i w koło Macieju...

Tjaa... nowy temat? Moze temat "2." ? :lol: Poza tym, jest duzo ciekawych tematów na końcach listy, na samym dole. Nikt tam nie patrzy i nikt nie pisze. Czysta (a raczej brudna) otchłań :wink: .
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
cwany-lis
Majtek
Majtek

dsadfga_atadf_a pisze:no ale watpie zeby nowi napisali cos odkrywczego np. w dziale cRPG chyba tam wszystko juz opisalismy:P
no ja tam widze duze braki ;) gdyby dodac więcej jrpg i gierek w stylu diablo to troche by tego było
Obrazek
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Żaden problem - możesz do woli zakładać tematy, których tam brakuje... pod warunkiem, że ich naprawdę tam brakuje ;-)

A i w istniejących tematach jeszcze sporo możnaby powiedzieć..
cwany-lis
Majtek
Majtek

napewno zrobie jakis temat, jak tylko przejde jakiegos rpg-a :P troche w te japońskie kolorowe bajki grałem więc cos napisze niedługo
Obrazek
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

To ja ogłaszam wszystkim, iż powstaje nowy system RPG. Tworzymy go ja i Suhar. Nazwy jeszcze nie ma, ale może wkrótce... Sporo rzeczy już jest zrobionych, ale ciągle jest za mało. Przewiduję skończenie prac przez wakacjami.

Jeśli chodzi o świat: Akcja będzie się toczyć w posnuklearnej Europie, a być może nawet dalej. Ale uwierzcie mi: To nie będzie bezmyślna kopia Neuroshimy, ani Fallouta. Fakt, że inspirowaliśmy się tymi tytułami, ale zrobiliśmy to na swój sposób.

Czekajcie cierpliwie, bo warto. :)
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Mam nazwę dla tego systemu! Radioactiv Yabol! :lol:
żyję
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Ripper »

Albo nepsza nazwa:

KIKUT ZONE - MISJA NIE DO PRZEJŚCIA

Ta nazwa pokazuje wam jaki mój umysł jest chory :P

P.S. Jestem znóf na tawernie ale nie bedzie mnie przez następne trzy, cztery dni niestety - Wyjeżdżam.
Pozdro dla wszystkich forumowiczów. 8)
DESTRACTION TRAUCERS
Suhar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Suhar »

Waltos pisze:Mam nazwę dla tego systemu! Radioactiv Yabol! :lol:
Yabol? Lubię jabole! Ach! Zapomniałem! Trzeba wymyślić jakies trunki w grze... jabol... hehehe... :D
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this

Bullshit three ring circus sideshow of
Freaks
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Moze przeboj jednez z sesji kumpla, czyli tzw. wino z elfa :P