Użytkownicy Forum
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Bosman
AC, ty też już przesadzasz. No bo niby po co odkopujesz topici sprzed dwóch lat, w których piszesz tylko: "Jeżeli nikt sie nie chce wypowiedzieć, to możnaby zamknąć ten temat". Po co? Da ci to jakąś satysfakcję, że temat zamiast leżeć na ostatniej stronie offtopa będzie leżał w archiwum? Albo odpowiadasz w takich tematach jak "Święta" w środku maja.
Zrozumiałbym gdybyś odpowiedział w dwóch czy trzech tematach, bo możnaby jeszcze z nich coś wykrzesać, ale taka masowa nekrofilia to jednak przesada.
Zrozumiałbym gdybyś odpowiedział w dwóch czy trzech tematach, bo możnaby jeszcze z nich coś wykrzesać, ale taka masowa nekrofilia to jednak przesada.
...
-
- Bosman
- Kontakt:
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Warto było o tyle, żeby sobie zrobić spory offtop Akurat jak na złość (albo to taka ironia losu) Falka zamknęła topic o największym spamerze na forum... Tam taka dyskusja byłaby jak najbardziej na miejscu Bo na razie to z głównym tematem to nie ma za wiele wspólnegoAC pisze: w większości próbuję je reaktywować. Tak jak np to w którym teraz coś piszecie. Jak widzicie warto było
-
- Mat
- Numer GG: 7230085
To teraz na offtopicu ofttopu nie można robić ? to gdzie się wyrzyje połowa tego forum?? krzesłem w matke(;D)??
offtopic: Ja wiem jak robić offtopick w ofttopicku bez urzycia oftopu ??
coś mi się wydaje że mój avek jest mało odpicowany ;] czas z nim coś zrobić...
offtopic: Ja wiem jak robić offtopick w ofttopicku bez urzycia oftopu ??
coś mi się wydaje że mój avek jest mało odpicowany ;] czas z nim coś zrobić...
Ostatnio zmieniony wtorek, 8 maja 2007, 07:47 przez kaziu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
Hmm... Zgodnie z tematem tego topicu (masło maślane...) postanowiła się zastanowić, którzy użytkownicy przychodzą mi na myśl, gdy myślę o forum TRPG.
Na 100% BAZYL, którego nie sposób pomijać.
Falkę też wszyscy dobrze znają.
Nie da się przejść obojętnie obok Heimdalla i Deepa. Zapadają w pamięć
AC rzuca się w oczy jak wściekły jamnik.
Nie wyobrażam sobie forum bez przewijajacego sie tu od czasu do czasu (ostatnio jakby rzadziej) BLACKSoul'a.
W czołówce są także Eglarest i Craw.
Takie są moje wrażenia odnośnie użytkowników...
@kaziu: Co to jest "krzeszło"?
Na 100% BAZYL, którego nie sposób pomijać.
Falkę też wszyscy dobrze znają.
Nie da się przejść obojętnie obok Heimdalla i Deepa. Zapadają w pamięć
AC rzuca się w oczy jak wściekły jamnik.
Nie wyobrażam sobie forum bez przewijajacego sie tu od czasu do czasu (ostatnio jakby rzadziej) BLACKSoul'a.
W czołówce są także Eglarest i Craw.
Takie są moje wrażenia odnośnie użytkowników...
@kaziu: Co to jest "krzeszło"?
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
kaziu pisze: coś mi się wydaje że mój avek jest mało odpicowany ;] czas z nim coś zrobić...
np. rozwiązać mu gorset? Spójrz na minę tej biedaczki, ona się dusi!
Jeśli chodzi o charakterystycznych użytkowników to
- BAZYL bo BAZYLE są ZŁE
- Falka bo to jedyna wiewiórka jaką znam
- AC i Heimdall bo dzielnie podjęli dziedzictwo Klonera
- Eglarest bo już niedługo go zamkną w Kaczenburgu za promowanie homoseksualizmu; bo dokonuje seryjnych gwałtów na języku polskim (ciekaw jestem jakim cudem ten chłopak zdał maturę)
- Phoven bo nie stara się w swoich postach ukryć faktu, że jest inteligentny jak to się wielu użytkowinikom zdaża
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
- Kontakt:
To i ja wymienię charakterystycznych użytkowników (siebie też zaliczam do takowych):
Mr.Z i Pavciooo - przybyli ze mną na to forum
MAd - jak się pojawia to go widać
bazyl - w końcu to szef tutaj
Falka - gdy MAd pisze mature to najwięcej ona tu działa (poza bazylem oczywiście) w ramach moderowania
Eglarest - zaczął "pisać posty masowo" gdy już tu byłem
Mr.Z i Pavciooo - przybyli ze mną na to forum
MAd - jak się pojawia to go widać
bazyl - w końcu to szef tutaj
Falka - gdy MAd pisze mature to najwięcej ona tu działa (poza bazylem oczywiście) w ramach moderowania
Eglarest - zaczął "pisać posty masowo" gdy już tu byłem
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Miałem papierek o dyslekcję, dysortografię i dysgrafię.Eglarest bo już niedługo go zamkną w Kaczenburgu za promowanie homoseksualizmu; bo dokonuje seryjnych gwałtów na języku polskim (ciekaw jestem jakim cudem ten chłopak zdał maturę)
Mimo wszystko na kompie robię okropne błędy a żeby było śmiesznie pisząc odręcznię robie ich o 90% mniej i nierobię Literowek. Tylko się mnie rozczytać nieda
-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Hmm... sam siedzę przeważnei na sesjach, więc...
AC - bo go z zamknięcia wypuscili
Falkę i Bazyla znam oczywiście & osobiście, nie psosób nei wspomnieć.
fds - dzielny mod sesji
graczy za dużo by wymienić. Ze swojej strony dorzucam jeszcze ex-tawerniaka-Klonera, którego uwielbiałem zabijać za pisanie postów-przecinków na sesjach, gdzie średnai długość posta to 20 zdań... innemy słowy bezlytośni spamer
AC - bo go z zamknięcia wypuscili
Falkę i Bazyla znam oczywiście & osobiście, nie psosób nei wspomnieć.
fds - dzielny mod sesji
graczy za dużo by wymienić. Ze swojej strony dorzucam jeszcze ex-tawerniaka-Klonera, którego uwielbiałem zabijać za pisanie postów-przecinków na sesjach, gdzie średnai długość posta to 20 zdań... innemy słowy bezlytośni spamer
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta
Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta
Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
O jaaaaa... Kocham Cię . Jeszcze ktoś o mnie na tym forum pamięta... Jestem rzadziej tylko z Waszego powodu - nakręćcie jakąś dyskusję w KGFie lub zacznijcie bluzgać DnD to się przyłączę .Winter Wolf pisze: Nie wyobrażam sobie forum bez przewijajacego sie tu od czasu do czasu (ostatnio jakby rzadziej) BLACKSoul'a.
Ten post miał być tylko pisany dlatego, żeby powalczyć z Eglarestem na ilość, ale jeśli już siedzę na forum i zaczynam bredzić, to wypowiem także swoje zdanie.
Na forum nie może obejść się bez:
BAZYLa i Falki - z tym pierwszym nadal pamiętam dyskusję o dresach przez gg.
Deepa, Ravandila, Force'a, Heimdalla - wielki spamerski kwartet.
AC - przede wszystkim WŻT i ostre dyskusje w Offtopicu.
Phoven - za to że jest jedynym moim "sąsiadem" przebywającym na TRPG.
Eglarest - za ogólnie pojętą inteligencję.
KLONER - człowiek legenda... Ci którzy go nie pamiętają albo nie mieli okazji z nim grać w PBFa powinni zostać spaleni na stosie. Jednozdaniowe posty i wiadomość "Co u Ciebie?" na gg co tydzień to jest to. Ten człowiek ma własny styl, który na zawsze zostanie zapamiętany.
Craw i Perzyn - pierwszy ze względu na zajmowanie mnie dyskusjami o tym, czy kapłankom Morra przystoi chodzić w miniówkach, a drugi ze względu na podobny avek do Crawa .
Ouzaru, FDS (a co mi tam ), Hikari i Mr. Z - zarąbiści z Was gracze, MG (i fajne laski xD).
Makk - za czczenie Warhammera.
CoB - ach te nasze wybryki .
Rzućcie K2000 i dodajcie kilka losowych osób.
Szczególnie w pamięć zapadły mi osoby, które pamiętam od początku mojego bytu na forum, dla nich szczególne pozdrowienia . To właśnie dzięki nim wpadłem w nałóg pisania postów i jakoś tak ich się 2000+ uzbierało... <zawstydzony>
-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
To moze ja zrobie swoj ranking.
Podziele go na trzy czesci, wczesna, srednia i obecna, i bedzie raczej wymienial osoby, ktore bardzo mi sie z Tawerna kojarza.
Po pierwsze:
Haer'dalis, Runiq i laRy - jak tu sie zapisalem pisali chyba najwiecej i wszedzie ich bylo pelno. Dlatego w poczatkach mojej egzystencji na forum strasznie mi sie z nim kojarzyli.
Potem Kloner, ktory pod wzgledem plodnosci na forum przebijal wszystkich. Na prawde jest to czlowiek legenda, tak jak wiele osob juz to stierdzilo.
fds i Ouz - za mase dziwnych, wspolnych pomyslow. Za ogolne rozumienie sie naszej trojki, za zgloszenie sie do sesji Eragonowej (i rozne swirowania z tym zwiazane), za podjecie sie przez obydwoje prowadzenia kolosalnej sesji na wiecej niz 10 graczy (a u fidiasza chyba nawet 20), za uwielbienie Ouz do pluszowego krecika, za fdsowe wiadomosci na gg "odpowiadamy na sesje BSa?" ^____^
Z etapu posredniego najlepiej kojarze Winter Wolf, ktora wprowadzala sie wtedy w tawerniane PBFy i podjela sie karkolomnego zadania prowadzenia sesji dwudruzynowej.
Do tego dochodzi Pita, z ktorym moja znajomosc zaczela sie od dosc rozwinietej i intensywnej wymiany zdan na tematy jRPGowe ;]
Z nowszej historii najbardzie w pamiec zapadli mi Heimdall i Perzyn ze wzgledu na awatary.
O dziwo Falka w ogole nie kojarzy mi sie z forum, a raczej z tawernianym irc ;]
Podziele go na trzy czesci, wczesna, srednia i obecna, i bedzie raczej wymienial osoby, ktore bardzo mi sie z Tawerna kojarza.
Po pierwsze:
Haer'dalis, Runiq i laRy - jak tu sie zapisalem pisali chyba najwiecej i wszedzie ich bylo pelno. Dlatego w poczatkach mojej egzystencji na forum strasznie mi sie z nim kojarzyli.
Potem Kloner, ktory pod wzgledem plodnosci na forum przebijal wszystkich. Na prawde jest to czlowiek legenda, tak jak wiele osob juz to stierdzilo.
fds i Ouz - za mase dziwnych, wspolnych pomyslow. Za ogolne rozumienie sie naszej trojki, za zgloszenie sie do sesji Eragonowej (i rozne swirowania z tym zwiazane), za podjecie sie przez obydwoje prowadzenia kolosalnej sesji na wiecej niz 10 graczy (a u fidiasza chyba nawet 20), za uwielbienie Ouz do pluszowego krecika, za fdsowe wiadomosci na gg "odpowiadamy na sesje BSa?" ^____^
Z etapu posredniego najlepiej kojarze Winter Wolf, ktora wprowadzala sie wtedy w tawerniane PBFy i podjela sie karkolomnego zadania prowadzenia sesji dwudruzynowej.
Do tego dochodzi Pita, z ktorym moja znajomosc zaczela sie od dosc rozwinietej i intensywnej wymiany zdan na tematy jRPGowe ;]
Z nowszej historii najbardzie w pamiec zapadli mi Heimdall i Perzyn ze wzgledu na awatary.
O dziwo Falka w ogole nie kojarzy mi sie z forum, a raczej z tawernianym irc ;]
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
O tak pamiętam... (widać nie dopadła mnie skleroza). Ogólnie to "spotkanie" charakteryzowało się licznymi apelami o nieprzekręcanie mojego nicka i garstkę innych złośliwości. Na szczęście się chłopak nie przejął, więc będą z niego ludzieAlucard 666 pisze: Ravandil- Pierwszy człowiek jakiego na forum spotkałem
A tam, od razu spamerski Po prostu jak jest dobry dzień, to się dużo pisze, ale trzeba przyznać, że wyczynu AC to chyba żaden z nas nie przebije Ale przynajmniej ktoś docenia nasz wysiłekBLACKs pisze:Deepa, Ravandila, Force'a, Heimdalla - wielki spamerski kwartet
PS. Szkoda, że nie miałem okazji Klonera poznać, zarejestrowałem się jakieś parę dni po jego "dezaktywacji". Dlatego tym bardziej to taki człowiek legenda A tak swoją drogą, to żałuję, że mało kojarzę ze swoich początków na forum... Jakoś tak mam, że w nowym środowisku długo się wczuwam, a potem nie pamiętam jak odbierałem niektórych, zanim ich poznałem... Trudno