Gry komputerowe ogólnie

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Ripper »

Hmm...temat znóff mi upada...

A znacie może taką gre jak MDK 2? To była dopiero odjazdowa giera...
Warto ją powspominać, lecz nie przeszedłem jej całej...ma ktoś może poradnik do MDK 2? Jeśli tak piszcie koniecznie

Potrzebujący pomocy Ripper'ek :P:P
DESTRACTION TRAUCERS
Zguba
Pomywacz
Numer GG: 1222286

Post autor: Zguba »

Mój brat przeszedł MDK2 więcj jak coś to pytaj. Widziałem jak grywał, wiec może sobie coś przypomnę :P Muszę wspomnieć, że ma 11 lat :p
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

a ja w mdk2 nie gralem chociaz mialem te gierke.. Nie wiem ale mi jakos nie przypadla do gustu za to moj brat zagrywal sie w to:)
Darkelfft
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
Kontakt:

Post autor: Darkelfft »

A grał ktoś w Giants: Citizen Kabuto :D?? Albo Deus Ex??
Ja w tą pierwszą grałem dla zabicia czasu, jako, że miałem polską wersję językową, to ciekawe były dialogi między misjami ( żebyście je słyszeli).
W tego drugiego grałem jakiś czas temu, bo słyszałem, że fajne... Nie wiem jak daleko przeszedłem, ale miałem nieźle podrasowaną postać, normalnie Neo...

A graliście może w takie cudo jak Dungeon Keeper 2??
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

ja jeszcze w dungeon keeper 1 gralem :D to byla fajna gierka. co do 2 to niemoge duzo powiedziec, bo widzialem tylko jak kumpel gral (pozdro dla Huntera z warszawy).
a deus ex mi sie podobal (snajperka rulezz!).
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Deus Ex... już się wypowiadałem o tej grze na cRPG Corner, co nie znaczy, że tu nie mogę. :wink:

Dla mnie - gra legenda. Idealna. Nie miałem okazji przejść, ale i tak mi się podoba. Po formacie, muszę ją zainstalować. (laRy: powiem więcej: snajperka rulezz & boss! :D ).
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

Temat o Dx już jest, więc nie floodować mi tutaj ;-P ale skoro już pytacie ;-P to gra jest świetna (obecnie przechodze na realistic bez zabijania kogokolwiek (ca najwyżej paraliżuję))...

Ja osobiście ostrzę sobie ząbki na Black&White 2 - jedynka była całkiem fajna (ach to bycie złym, że aż (s)chowaniec się demonizował (a wiecie, ze najlepszy efekt był gdy "źliliście" go na smyczy nauki, poprzez naukę zła, a nie jak to robiła większość, poprzez przywiązanie smyczą agresji do dużego kamienia ;-P), a jakąż to złośliwą ironią można było się w coponiektórych misjach wykazać) tylko, ze po jakimś czasie stawała sie nieco nudna (nawet Zły musiał się zachowywać jak chłopiec na posyłki wieśniaków, bo inaczej sami sobie zostawieni wygineli i nie było mocy ;-P (taaak! ludzie to baterie! Czyżby B&W był inspirowany Matrixem? ;-P )) - w drugiej części ma być jednak o wieele ciekawiej i wszystko (czyli screeny) wskazuje na to, że w rzeczy samej tak będzie :-D
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

heh. cos mi sie wydaje ze juz o DK i B&W sie wypowiadalem nawet chyba w tym temacie.. Co wy innych tytulow nie kojarzycie? np. taki wspanialy Splinter Cell albo MGS1 i 2. Ma ktos z was konsole??
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

ja mam jeszcze starego gameboy color :D ostatni zlom :D
ale chyba sobie po wielkanocy x-kloca kupie (jak mi kasy starczy)
Zguba
Pomywacz

A graliście może w Etherlords? Taka turówka z "karcianymi" bitwami. Fajna, ale zbyt łatwa. Po jakimś czasie wprawy nie ma rzeczy niemożliwych :/
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

czy ta gra nie byla czasem w jakies gazecie?? Bo coś mi swita w glowie..
Zguba
Pomywacz

Obie były sprzedawane za 20zł w kioskach :P A niedawno jedynka, albo dwójka (nie pamiętam) była w jakimś czasopiśmie.
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

no to juz wiem co to za gra:) ale nie gralem w nia. slyszałem ze fajne. ale jakos trudno mi bylo to sobie wyobrazic - karcianke w 3d z niezla grafa. Swiat fantasy a ty grasz w karty :) nie wiem.. moze moja wyobraznia jest za mala i dlatego nie skorzystalem i nie zagralem.
Runiq
Bombardier
Bombardier

Post autor: Runiq »

Etherlords? Widziałem u kumpla. Fajny pomysł, ale wykonanie do kitu. Zbyt łatwa. Dwójki nie widziałem, ale i tak by mi nie poszła na moim sprzęcie. :(
Ripper
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Ripper »

Noo looz chłopcy, więcej proszę tak pisać sorx, ze się nie odzywałem :P
Deus Ex przeszedłem bez kodzików, supper giera polecam każdemu.
Etherlords czy jakoś tak :D niewiem nie ciągną mnie karcianki, nie grałem i juz chyba nie zagram...

Hey ja grałem w Giants, lecz nie przeszedłem :( Doszedłem do tej gościary od wody która walczy z tymi kolesiami, wiecie o co biega...trudna misja nie przeszedłem :(
Ja niestety nie mam konsoli, choć chyba chciałbym mieć fajne gierki są.

A słyszeliście......JUŻ NIEDŁUGO

BĘDZIE...........

GTA:SAN ANDREAS

YEAH...

Z niecierpliwościa czekam na tę gierke, lecz nie bede w nia gral mam za slaby sprzet :cry: ale ciekawe pogram u qmpla, niewiem jak wy ale ja juz sie nie moge doczekac premiery na PC
DESTRACTION TRAUCERS
MAd Phantom
Arcymod Tawerniany
Arcymod Tawerniany

Post autor: MAd Phantom »

To może być ciekawe... seria GTA ma w sobie to coś, że można cały dzień latać po uproszczonym mieście szukając dziwacznych paczek upchanych po kątach i w dziwacznych tajnych przejściach... a gdy się znudzi wsiaść do czołgu i dorobić się paru gwiazdek - chyba generała bo od razu cała armia przychodzi na zawołanie... także jestem na tak ;-)
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

hehe a mnie konsolka ratuje:P Hm.. zastanawiam sie czy GTA nie stanie sie czyms w rodzaju sportowek ea sports. Co roku tylko lepsza grafa, pare nowych bajerow. San Andreas na pewno bedzie b. dobry ale GTA4 a raczej jush 5, a jak ktos by sie uparl to nawet 6 moze zepsuc czar Gta
ODPOWIEDZ