Przepraszam, że się uniosłam. Dziękuję, więc za słowa krytyki i postaram się nie popełniać więcej błędów. Co do tego, że jeszcze młoda i niedoświadczona jestem- zgodzę się bezsprzecznie. Ale, jednak gdzieś uczyć się muszę, a że miejsce, z którego pochodzę mało przyjazne dla ludzi, co sztuką się interesują, jest, obrałam sobie za cel publikowanie moich tekstów tu, w Tawernie (choć przyznam, że niecałkiem zwłasnej woli to uczyniłam).
Jeszcze raz przepraszam i obiecuję poprawę.
A i jeszcze jedna mała prośba- proszę(jeśli,to możliwe)o przeniesienie moich postów do Otwórzcie szuflady.
Dziękuję.
P.S.
Mam nadzieję, że nie zrobiłam żadnego błędu ortograficznego, ani interpunkcyjnego...
Miłość jak lek...
-
- Majtek
Przepraszam
http://s10.bitefight.pl/c.php?uid=22423
http://www.zirael.fora.pl
A BAZYLe wcale nie są złe
[Tylko bardzo złe - dop. BAZYL]
http://www.zirael.fora.pl
A BAZYLe wcale nie są złe
[Tylko bardzo złe - dop. BAZYL]
-
- Marynarz
Och, nam Twoje posty nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie. Staramy się głębokością naszych rozważań wyrównać do wypadkowego zera (chociażby) temat zaczęty Twoim wierszem.
Jestem teraz niesprawiedliwa, ale powinnaś się z tym liczyć.
Marynarzowi wystarczy, że ja go tępie ;].
Spokojnie, ma kto nad nim czuwać.
A co do Twojej wypowiedzi, Zir., wszak Twój temat rozpoczął dość ciekawą dyskusję. Myślę, że ta rozmowa powinna Cię lekko doedukować i (być może) znajdziesz w niej natchnienie do innego (lepszego niż dotychczasowe) wiersza. Ja znalazłam.
Obcowanie z poezją, nawet taką, jest doskonałym doświadczeniem.
Dzięki temu jest jak oceniać dzieła wybitne.
Zamiast się obrażać, przeanalizuj tekst naszych postów. Znajdziesz w nich wiele prawdy, jak tylko stłamsisz w sobie chęć usłyszenia pochwał i komplementów, na jakie nie zasługujesz (moim skromnym zdaniem).
Kiedy zauważysz o co nam chodzi, przyznasz nam rację.
Wracając do co ortografii Elga: nie jest z nią najlepiej, ale nie powinnaś jej krytykować. Wasze dyskusje o poprawności języka polskiego są jak dysputy ślepych o kolorach (wiesz to dobrze Elg ;]).
Jestem teraz niesprawiedliwa, ale powinnaś się z tym liczyć.
Marynarzowi wystarczy, że ja go tępie ;].
Spokojnie, ma kto nad nim czuwać.
A co do Twojej wypowiedzi, Zir., wszak Twój temat rozpoczął dość ciekawą dyskusję. Myślę, że ta rozmowa powinna Cię lekko doedukować i (być może) znajdziesz w niej natchnienie do innego (lepszego niż dotychczasowe) wiersza. Ja znalazłam.
Obcowanie z poezją, nawet taką, jest doskonałym doświadczeniem.
Dzięki temu jest jak oceniać dzieła wybitne.
Zamiast się obrażać, przeanalizuj tekst naszych postów. Znajdziesz w nich wiele prawdy, jak tylko stłamsisz w sobie chęć usłyszenia pochwał i komplementów, na jakie nie zasługujesz (moim skromnym zdaniem).
Kiedy zauważysz o co nam chodzi, przyznasz nam rację.
Wracając do co ortografii Elga: nie jest z nią najlepiej, ale nie powinnaś jej krytykować. Wasze dyskusje o poprawności języka polskiego są jak dysputy ślepych o kolorach (wiesz to dobrze Elg ;]).
If the ocean was vodka
And I were a duck
I would swim to the bottom
And never come up
But since it ain't vodka
And I'm not a duck
Pass me the bottle
And shut the fuck up
And I were a duck
I would swim to the bottom
And never come up
But since it ain't vodka
And I'm not a duck
Pass me the bottle
And shut the fuck up
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
to ja zacytuję tylko coś
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy."
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się. Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy."
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Nie no na boga... dziewczynko, ile masz lat
Kolejny banalny wiersz, aczkolwiek lepszy niz reszta
Piszesz, bo Ci sie w życiu pierdoli... to po co pokazujesz? Nie rozumiem tego? Jak pisze o sprawach osobistych, to nir pokazuje utworu zanim cos sie nie poukłada...
Nie mówię, żebyś robiła wszystko moją metodą, ale skoro dajesz utwór na forum to spodziewaj sie ocen :/
Kolejny banalny wiersz, aczkolwiek lepszy niz reszta
Piszesz, bo Ci sie w życiu pierdoli... to po co pokazujesz? Nie rozumiem tego? Jak pisze o sprawach osobistych, to nir pokazuje utworu zanim cos sie nie poukłada...
Nie mówię, żebyś robiła wszystko moją metodą, ale skoro dajesz utwór na forum to spodziewaj sie ocen :/