Muzyka
-
- Szczur Lądowy
Zdecydowanie:
Metal - Od Power Metalu do Black Metalu. Kapele: Rhapsody of Fire, Hammerfall, Stratovarius, Helloween, Dark Moor, Blind Guardian, Graveworm, Dimmu Borgir, Immortal, Satyricon, Cradle of Filth oraz Iron Maiden i Nightwish.
Zaznaczyłem metal bo lubię najbardziej, ale:
Muzyka Klasyczna: głownie Barokowa i Romantyczna. Kapele : Bach, Mozart, Chopin, Grieg, Satie, Schuman, Schubert i inni.
Metal - Od Power Metalu do Black Metalu. Kapele: Rhapsody of Fire, Hammerfall, Stratovarius, Helloween, Dark Moor, Blind Guardian, Graveworm, Dimmu Borgir, Immortal, Satyricon, Cradle of Filth oraz Iron Maiden i Nightwish.
Zaznaczyłem metal bo lubię najbardziej, ale:
Muzyka Klasyczna: głownie Barokowa i Romantyczna. Kapele : Bach, Mozart, Chopin, Grieg, Satie, Schuman, Schubert i inni.
-
- Pomywacz
Ja tam słucham prawie wszystkich odmian metalu. W szczególności black i heavy. Czasami Bazyl metal .
Ulubione zespoły to: summonig, manowar, elvenking, amon amarth, CoB, Finntroll, Korpiklaani, creed, eternal tears of sorrow itd.
Ulubione zespoły to: summonig, manowar, elvenking, amon amarth, CoB, Finntroll, Korpiklaani, creed, eternal tears of sorrow itd.
http://www.lastfm.pl/user/thorlan/ - Moje konto na lastfm
-
- Kok
manowar! tak! ostatnio z kumplem cala klase katujemy manowar no dobra, ja staram sie nauczyc ta bande "alternatywnych" i hh ze metal jest lepszy ale oni sie niechca nauczyc... chyba potrzebuja wiekszych dawek jeszcze mocniejszego stuffu
a tak na serio to moja klasa jest bardzo tolerancyjna i nigdy niemaja nic przeciwko mojej muzyce, tylko jak sie pojawie w okolicach jakichs glosnikow/sprzetu grajacego slysze tylko takie mile "zostaw to! nikt niechce sluchac twojego g*** metalu!!!"
a tak na serio to moja klasa jest bardzo tolerancyjna i nigdy niemaja nic przeciwko mojej muzyce, tylko jak sie pojawie w okolicach jakichs glosnikow/sprzetu grajacego slysze tylko takie mile "zostaw to! nikt niechce sluchac twojego g*** metalu!!!"
-
- Marynarz
Albo bardzo ciężki albo trochę mniej (Slipknot, Rage against the machine, Lamb of God) albo taki bardziej melodyjny (Blind Guardian, Rhapsody, Kamelot) albo od niedawna całkowita elektronika (Diary of Dreams). Do tego muzyka klasyczna (także klasyka metalu a' la Metallica) i wybiórczo z innych kategorii (Nick Cave, trochę z lat '80, jazz)
"Ogrom szaleństwa jest najlepszym zmysłem."
-
- Bosman
Heh, u mnie jest trochę gorzej, bo mówią: "Jak można słuchać takiego ścierwa?", Co w tym fajnego? Jakiś obdartus tylko krzyczy: Roaaarh, Satan..." itp. A jak mówię , żeby nie oceniali czegoś czego nie znają i pytam jakie znają kapele, to wymienią tylko Metallicę i Iron Maiden (te zespoły akurat tak strasznę krzyczą i drą się "Satan", że głowa boli ).laRy pisze:a tak na serio to moja klasa jest bardzo tolerancyjna i nigdy niemaja nic przeciwko mojej muzyce, tylko jak sie pojawie w okolicach jakichs glosnikow/sprzetu grajacego slysze tylko takie mile "zostaw to! nikt niechce sluchac twojego g*** metalu!!!"
...
-
- Kok
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 7230085
Nie wiem dlaczego ale zaczełem nałogowo słuchać RM i Amon Amarth???
Oprócz tego szataństwa zaczełem słuchać arki satana...
edit: hmmm wiem jak przekonamy crawa do Amona... TORTURY(jes jes jes)
emperor-wypas zespół
Na mojej plajiście znalazłem piosenke : Isengard-Dark Lord Of Gorgoroth
niezłe...(fajnie syczą)
Oprócz tego szataństwa zaczełem słuchać arki satana...
edit: hmmm wiem jak przekonamy crawa do Amona... TORTURY(jes jes jes)
emperor-wypas zespół
Na mojej plajiście znalazłem piosenke : Isengard-Dark Lord Of Gorgoroth
niezłe...(fajnie syczą)
Ostatnio zmieniony niedziela, 6 maja 2007, 22:32 przez kaziu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bosman
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Hehe
A ja miałem ostatnio przez ten cholerny metal kłopoty ze słuchem na komisji wojskowej autentycznie (Taaa... słuchawki i MP3 na full)
Obecnie męcze moje kupione za ciężko wyłudzone pieniądze płytki z soundtrackiem ze STAR WARS...
Marsz imperialny- tam tam tamtamtamtam ty ty ty... RA TA TA Tu RY RA TU RY RA !!!!
A ja miałem ostatnio przez ten cholerny metal kłopoty ze słuchem na komisji wojskowej autentycznie (Taaa... słuchawki i MP3 na full)
Obecnie męcze moje kupione za ciężko wyłudzone pieniądze płytki z soundtrackiem ze STAR WARS...
Marsz imperialny- tam tam tamtamtamtam ty ty ty... RA TA TA Tu RY RA TU RY RA !!!!
-
- Bosman
Też mi się podoba, chociaż wolę Amon Amarth. Grają bardziej melodycznie. A z wikingowych klimatów to polecam jeszcze Moonsorrow. Co prawda, trochę folkiem zalatuje, ale mi to jakoś nie przeszkadza .Craw pisze:Z wikingowych klimatow zdecydowanie wole "Blood Fire Death" Bathory'ego.
A z Emperora to znam tylko Anthems to the Wekin at Dust i lubię sobie czasami posłuchać.
...
-
- Bosman
- Numer GG: 5454998