Najwiekszy SPAMER forum TRPG.
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Tutaj są samoaktualizujące się statsy ;) Trzeba tylko trochę poklikać :)-Koval- pisze:Czyli już nieaktualne :D
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Bosman
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Falka uplasowała się na szczęśliwej, siódmej lokacie No ale pytanie - czy ilość postów to wyznacznik tego, czy ktoś jest spamerem czy nie? Bo jeśli tak to wynikałoby, że lepiej nic nie pisać, bo cię uznają za spamera (hi, Heimdall)... No, może z wyjątkiem Klonera Wyobrażacie sobie, ile by miał postów, gdyby cały czas był aktywny? Jak obstawiam jakieś 5% wszystkich postówFalka pisze:Top 10 spamerów (dane na dzień 6 maja, godz. 18:17 mojego czasu:P):
10. Deep - 1455 postów
9. AC - 1464 p.
8. Heimdall - 1469 p.
7. Falka - 1555 p.
6. Mr. Z - 1667 p.
5. Epyon - 1832 p.
4. Eglarest - 2062 p.
Wielka trójka:
3. BAZ - 2136 p.
2. BLACKs - 2364 p.
I największy spamer:
1. Kloner - 2679 postów
Alucard ma jakieś 10 postów na dzień, to na razie taki utajony spamer Swoją drogą, jak mnie włączono do ankiety, to miałem 2 razy mniej postów niż on ma teraz... Akurat trafiłem w dobry okres No, ale jeśli ktoś nie pisze ewidentnych herezji, jednozdaniowych postów i wali ich jeden pod drugim, to nie powinniśmy się go czepiać, jeśli nawet pisze dużo, prawda?Heimdall pisze:Spamera nie pozanasz po ilości postów, poznasz go po ilości postów na dzień. Nie chwaląc sie z wymienionych tutaj mam ich najwięcej. Chociaż ogólnie np. Alucard 666 kładzie mnię na glebę Wink .
-
- Bosman
No cóż, mi zdarzy sie co jakiś czas napisać jednolinijkowca, ale nie w jakimś poważnym temacie, gdize toczy się zażarta dyskusja. No ale nie posiadam takiej umiejętności jak Ty. No bo to trzeba umieć wysmarować długiego posta majac do przekazania tylko jedną informację .Ravandil pisze:No, ale jeśli ktoś nie pisze ewidentnych herezji, jednozdaniowych postów i wali ich jeden pod drugim, to nie powinniśmy się go czepiać, jeśli nawet pisze dużo, prawda?
...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Właśnie dlatego jestem ukrytym spamerem Nawet jeśli to, co chcę powiedzieć można zawrzeć w jednej linijce, ja to ubiorę jakoś w słowa i wyjdzie już kilka/kilkanaście linijek, więc mogę się bronić, że nie spamuję No, ale się nie odzywam już w tym temacie. A może najlepiej go zamknąć? Mamy rozstrzygnięcie, nagrody rozdane, a już w sumie dyskusja do niczego nie doprowadzi. Nie mówiąc już o groźbie powtórnych narodzin Potwora. Chociaż taka libacja, jak była wtedy, długo się nie powtórzyHeimdall pisze:No ale nie posiadam takiej umiejętności jak Ty. No bo to trzeba umieć wysmarować długiego posta majac do przekazania tylko jedną informację .
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Bosman
Pewnie, że mam problem. Mógłbyś jednak czasami przeczytać wiadomość przed wysłaniem. Nawet nie o orty chodzi, tylko poprzestawiane litery, spacje w nieodpowiednich miejscach czy brak interpunkcji. Zdarza mi się czasem nawet ominąć Twojego posta, bo mi się go nie chce odszyfrowywać.Eglarest pisze:Heim - jak ma sie do przekazania jedną chociaż informacje to już nie jest to spamerstwo ważne jest by włąśnie sobie te info przekazywać w prosty krotki i czytelny sposob wyobraz sobie moje mega dlugie posty jak i tak masz problem z odszyfrowaniem moich krotkich wiadomosci
...
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt: