A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Normalnie zaliczylem ROTFLa!!! Dobre...Deep pisze:Ejże hola!
Znalazłem inne tłumaczenie BAZYLa: http://www.miejski.pl/slowo.php?a=BAZYL
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Bosman
-
- Marynarz
nadzieje to plonne, jestes juz zgubiony. pewnego dnia, na ulicy spotkasz bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo brzydka dziewczynke z pistoletem maszynowym w reku. na pistolecie bedzie napisane "prawda, albo zdrowie". i z tego pistoletu kul kilkanascie, przeszyje cialo Twoje, rwa trzewia, pluca, serce i inny syf. odrzuci Cie na 3 m. a dziewczynka, rozowa z radosci wladuje Ci kolejny magazynek....
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Nie burzcie do czarnej listy, bo jakis powód musiał być. Powodem tym były zapewne:
a)Bo zupa była za słona
b)Bo Bazyl miał te... ekhm... trudne dni
c)Bo Bazyl wstał środkowa nogą
d)Bo przejrzał się w lustrze i ukazała mu sie brzydka różowa dziewczynka
A tak serio to Eglareście za niechlujstwo w języku Ci sie należało . Nic do Ciebie nie mam, ale niektóre posty doprowadzały mnie do szewskiej pasji...
A Bazyl i tak jest zły i pluszowy
a)Bo zupa była za słona
b)Bo Bazyl miał te... ekhm... trudne dni
c)Bo Bazyl wstał środkowa nogą
d)Bo przejrzał się w lustrze i ukazała mu sie brzydka różowa dziewczynka
A tak serio to Eglareście za niechlujstwo w języku Ci sie należało . Nic do Ciebie nie mam, ale niektóre posty doprowadzały mnie do szewskiej pasji...
A Bazyl i tak jest zły i pluszowy
-
- Bosman
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
ZŁO BAZYLa to mit! Mit, mit i jeszcze raz mit(haben)! W porównaniu z resztą teamu M&A to on wcale nie jest taki okrutny. Pamiętacie libację na cześć Kajtka? No to jeden mój znajomy, którego na nią zaprosiłem, napisał odkrywczego posta "boryfki jedzą mrufki". I dostał ostrzeżenie. A on jest modem na innym forum, i robi tam za "tego złowieszczego od ostrzeżeń" (ale nie ZŁEGO). I chłopakowi się świat zawalił, wszystko na głowie stanęło... A kto mu (mi zresztą też) dał to ostrzeżenie? Nie BAZ, a skromniutki fds...
PS. A tobie, Eglareście, zdecydowanie się należało. Lubię posiedzieć nad tekstem i zastanowić się "co poeta miał na myśli", ale nie bawić w deszyfrator.
PS. A tobie, Eglareście, zdecydowanie się należało. Lubię posiedzieć nad tekstem i zastanowić się "co poeta miał na myśli", ale nie bawić w deszyfrator.
-
- Bosman
Najlepsze jest to, że ja byłem jednym z naczelnych libatorów, a nie dostałem ostrzeżenia. Czyżby się mnie tu bali? Może jetem straszniejszy niż BAZYL? Znaczy się ten mityczny BAZYL, bo tak po prawdzie to aż tak bardzo to on nie straszy. Na listę wpisuje rzadko, posty tez rzadko usuwa, co najwyżej pogrozi dopiskiem.Tevery Best pisze:I chłopakowi się świat zawalił, wszystko na głowie stanęło... A kto mu (mi zresztą też) dał to ostrzeżenie? Nie BAZ, a skromniutki fds...
...
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Heimdall, gadałem po libacji z fdsem na temat ostrzeżeń. Wypomniałem mu, że kogoś pominął ale oficjalnego donosu nie było, a bez tekiego nie też ostrzeżenia. A pominął cie bo nie zdążył spisać wsyzstkich uczestników nim nie zamknięto tematu. Innymi słowy masz więcej szczęścia niż rozumu. Może teraz jak się sam przyznałeś to ci je dadzą?
A co do ZŁA BAZYL i tego, że nie czyni go aktywnie. Po co miałby się męczyć jak ma "loyal minions" które go wyręczą? Czy ty będziesz oczekiwał po Sauronie, że osobiści smagnie biczem po plecach każdego krnąbrnego orka? Toż on ma od tego podwykonawców (tak jak BAZYL) żeby się samemu nie fatygować.
A co do ZŁA BAZYL i tego, że nie czyni go aktywnie. Po co miałby się męczyć jak ma "loyal minions" które go wyręczą? Czy ty będziesz oczekiwał po Sauronie, że osobiści smagnie biczem po plecach każdego krnąbrnego orka? Toż on ma od tego podwykonawców (tak jak BAZYL) żeby się samemu nie fatygować.
Ostatnio zmieniony sobota, 5 maja 2007, 22:41 przez Perzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
heim spoko przekroczysz 2000 postow i sie skonczy bedziesz ladowal na liscie co rusz
tev - ja wiem ze mi sie nalezało :d nawet kiedys glowkowalem dlaczego mnie tam jeszcze nie ma
tev - ja wiem ze mi sie nalezało :d nawet kiedys glowkowalem dlaczego mnie tam jeszcze nie ma
Ostatnio zmieniony sobota, 5 maja 2007, 22:46 przez Eglarest, łącznie zmieniany 1 raz.