No ba. Zgadzam się z Teverym. Tylko musiałby być mistrzunio z wyższej półki. No i najlepiej pisarz. Bo trzeba w takich sesjach cholernie dobrze oddać emocje, strach, a sami gracze muszą stać się naprawdę żołnierzami.
I ja mam taki pomysł. Jeżeli znajdzie się mg, oczywiście. Oprócz normalnej sesji gracze mogą także zamieszczać przemyślenia żołnierzy, swoiste dzienniki. Dla jeszcze lepszego klimatu, ot co. Ktoś chętny?
Hmm... Kuszące. Jakiś ciekawy okres historyczny, dobry MG, zapaleni gracze... Miodek Pytanie: Kto, gdzie i kiedy, jaka formacja i w imię czego "będziem" sie bili
Powstała sesja Pokemon, a jednak to Digimony kojaże z czasów mej młodości
Szukam dobrego MG zaznajomionego z przynajmniej pierwszymi trzema sezonami serii, zdolnym do prowadzenia ciekawej sesji, z udziałem 12-16 latków z małymi potworkami u boku.
A co byście powiedzieli na sesje osadzona w dzisiejszych realiach, tylko, ze bohaterami byłyby osoby chore umysłowo (nie mówie tu o upośledzeniu, tylko o zaburzeniach emocjonalnych, osobowościowych, wizjach itp.)... Powiedzmy taki Kraków na przykład. Z chęcią bym takie cos poprowadził, tylko po maturze z angla (koło 7-mego).
Jeżeli byliby chętni to proszę o ewentualne sugestie co do klimatu na PW.
Chce wiedzieć czy chcielibyście do tego troche magii, czy też by normalnie było. Czy ma być to jakas wizja apokalipsy... no wiecie o co mi chodzi... Oczywiście inwencje pozostawiam sobie, ale jeżeli macie jakies propozycje...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
zastanawiam sie czy znalazlby sie mg, ktory poprowadzilby dedekowa sesje, w ktorej gracze by sie nie znali, ale byli napuszczeni na siebie nawzajem. Jedno miasto, kilka osob, kazda ma zabic inna. Hmmm....mnie sie podoba;)
A może w końcu znalazł się jakiś MG z ciekawym pomysłem na poważną sesję o długiej fabule w klimatach fantazy lub star wars? Jakaś sesja bez oklepanych schematów na autorskim silniku....
Rób swoje! rób swoje! A szczęście będzie twoje!
Bo życie to nie bajka! Nie głaszcze cię po jajkach!
Nie tłumacz się. Przyjaciele zrozumieją.
Wrogowie i tak nie uwierzą.
NW. pisze:Narazie na forum już są dwie sesje Star Wars, co za dużo to nie zdrowo. Czekam na wielki powrót Cthulhu!!
Cały czas trwa rekrutacja do CyberCthulhu (mamy pięciu chętnych na prawdopodobnie 4 albo 8 miejsc) - mimo że zgłosiłeś sie NW nie wysłałeś karty ^^ A MG czeka, czeka... i będzie czekać aż do niedzieli
Zagrałabym sobie w sesję "Wilkołaka: Apokalipsy" z jakimś doświadczonym MG. Zaznaczam, że w tym klimacie byłabym zupełnie nowa i jak to mówią "zielona" choć postać do W:A mam stworzoną i gotową do akcji... Jedynie historia wymaga dopracowania, ale jak pojawi się ktoś chętny do prowadzenia to znajdzie się czas i pomysły na dopracowanie tego szczegółu. Czy ktoś się na to pisze?
CP2020? Trzeba uśmiechnąć się do Hikari'ego Wilkołak? To już działka fds'a. Szkoda, że ma teraz mało czasu, bo pewnie zgodziłby się prowadzić. Ale warto spróbować szczęścia u tych dwóch miłych panów MG