ulubiony charakter
-
- Majtek
- Numer GG: 7260540
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Hmmm, nie gram w ddeki bo nie lubie systemu no i świat jak dla mnie spisuje się tylko w cRPG. Jednak jakby podpinać to moje postaci są neutralne złe raczej ostatnio. Na przykład postaci z dwóch sesji ostatnimi czasy na forum - w SW przemytnik, który mysli tylko o sobie i o kasie i z sesji Zombi chłopak, dla którego ludzie to bydło i, który mysli tylko o sobie. No i pare postaci było Chaotycznych Chaotycznych - tu dla poruczenia na forum polecam Joahima Brennena z sesji... Pokemon.
ps. Elgarest na paramnezje odpisze jak coś wymyśle do realizacji zadania. Trudne cholerstwo ale mam pomysł.
ps. Elgarest na paramnezje odpisze jak coś wymyśle do realizacji zadania. Trudne cholerstwo ale mam pomysł.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bombardier
- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
Już tu kiedyś wspominałem, ze lubie grać postaciami neutralnymi i chaotycznymi dobrymi. To dziwne, ale jeszcze nigdy nie grałem nikim złym, choć w I części BG strasznie mi się podobała postać Xara (chyba tak się to pisze). Właściwie musiałbym spróbować, chyba ponownie zainstaluje sobie KOTORa albo Baldurka.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Tomdal.... Chaotyczny dobry nie oznacza wcale ze ma sklonnosci do czegos tam.... Dobry oznacza jak czyni (dobrze czy zle) a przedrostek chaotyczny oznacza jego podejscie do czynienia tego co sobie za cel postawil... Np.. Paladyn musi byc praworzadny, poniewaz ma twarde reguly i nie moze sie od nich uchylac.... Inny... Chaotyczny... Wolny duch.... Tak jak natura... niezalezny....
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Tomdal ten charakter który opisujesz to jest chaotyczny neutralny. Chaotyczny znaczy, że robi dobro bez żadnych oporów. Trudno opisać i dać przykład takiego charakteru bo podobnie mógłby się zachować każdy dobry bohater, ale poprostu chaotyczny to tyle, że czyni coś bez większych celów tak poprostu z przyczynku nagłego, coś go naszło i idzie. Ogólnie to nie lubie tego DnDowskiego nazewnictwa że praworządny neutralny i inne takie te pierdoły. Wystarczy ogólny zarys postaci i już wiadomo jak się postać zachowuje, a nie ograniczać ją nazwami. Równie dobrze nieskazitelnie czysty bohater może w końcu nie wytrzymać i polecieć na kasę.
To czego szukasz jest zbyt głęboko, żebyś mógł to znaleźć.
-
- Pomywacz
Moj ulubiony charakter, ktory zawsze wybieram to chaotyczny neutralny, poniewaz chaotyczny nie namysla sie dlugo przed dzialaniem, a neutralny to, ze nie mieszam sie do wojen dobra ze złem. Ogółem ten charakter najlepiej do mnie pasuje.
"(...)Ponieważ tchórz umiera 1000 razy, a bohater tylko raz(...)"
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Re: ulubiony charakter
Mnie bardzo podoba się charakter chaotyczny dobry, a także neutralny dobry.
Naprawdę dobrze mi się gra takimi postaciami.
Naprawdę dobrze mi się gra takimi postaciami.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy