Poszukuję mg, który porwałby się na grę dla dwóch, trzech graczy, pełną intryg, knowań, cichego zabijania i miejsc, gdzie nawet ściana za plecami nie okazuje się przyjacielem...
Hmmm... a sesja w świecie pierwszego unreala? Jeszcze nie grałem w taką sesję. Łażenie ze spawarą... albo fabuła UT2k7! Zawody UT z fabułą... powiedzmy jakiś wirus został wpuszczony i pozarażał widownie i drużyna przebija się ogniem i mieczem przez chordy żywych trupów.
Szukam takiego MG.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamyBAZYL'E
Zgadzam się z Tevery Best'em. Jakaś ciekawa tematyka by sie przydała. Na przykład pierwsza lub druga wojna światowa w połączeniu z magią (ew. jakiś bestiariusz). Trochę alternatywnej historii by się przydało
Albo powstania... albo wojny 17 w... albo ostatecznie krucjaty... Coś innego
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Alternatywna wersja II Wojny Światowej coś mi się z kapitanem ameryką kojarzy... albo Człowiek z Wysokiego Zamku - Philip'a K. Dick'a. Tak czy siak, niewątpliwie pomysł ciekawy.
A ja jakoś na bakier jestem z pomysłem historii alternatywnej. Nie przemawia do mnie, nie kręcą mnie za bardzo walki z nazistowskimi zombi czy świat, w którym Niemiaszki wygrali obie światowe. Ja bym wolał powstanie jakieś, najlepiej Styczniowe, bo by do RPGowej koncepcji świata pasowało... Ale takie full realistyczne, sesja kończy się albo śmiercią wszystkich graczy, albo wywózką jeszcze żywych na Sybir... ewentualnie moglibyśmy zagrać tak, że bohaterowie (zero magii i cudów!) załatwiają dla naszych zwycięstwo w tym konflikcie...