Darth Wojtex pisze:Jesli komus to sprawia przyjemnosc, to czemu ma tego nie robic?
Bo to już przemoc stanowiąca zagrożenie życia? Wiesz, że rocznie z powodu wypadków podczas stosunków seksualnych ginie kilkaset osób? I to nie licząc tych, którzy umierają podczas stosunku na zawał bądź popełniają samobójstwo w związku z nim...
Równie dobrze (tak patrząc_ możesz się możesz nie wychodzić z domu, bo potykając się i uderzając głową o krawężnik i zginąć. BA! Wszystkim możesz się zabić... Co więc robić? Zamknąć sie w izolatce bez niczego... Chociaż i tu są 4 ściany, o które uderzając głową (np. przy upadku) możesz umrzeć (mówię o przypadkowej śmierci). Właściwie tak patrząc, to idealnym miejscem gdzie nie ma prawa ci się nic stać jest próżnia... chwila... i tak możesz tam umrzeć, ponieważ w próżni nie ma tlenu...
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Zajcew pisze:
A jak jakiś czas wcześniej była rozmowa o narzucaniu się homoseksualistów to jakoś wszyscy twierdzili, że oni tego nie robią... Taaa...
Takie zachowanie jest gorsze niż wszystkie "parady równości" razem wzięte i powiedziałbym, że to prawdziwy typ propagandy homoseksualnej. Bo czym jesti podwalanie się geja do faceta hetero? Jeśli to nie próba przekabacenia go to na_pewno próba wkurzania ludzi.
hmm mi osobiscie nie zdarzyło się żeby przystawiała się do mnie osoba tej samej płci ( za to sa osoby które dośc czesto mają takie sytuacje więc jest to raczej wynika z jakiś ich cech ) za to dla mnie dosc powaznym problemem kiedy jeszcze nastolatkiem byłem było to że czasem przystawiały się do mnie na imprezach dziewczyny podpite o kilka/naście kg przekraczające moje wyobrażenie ideału ( a także starsze )
czy to była próba zmiany mojego ideału kobiety? wkurzenia mnie czy też uwiedzenia niewinnego ( ) chłopaczka?
Próba przekabacenia, chęć wkurzenia... Boże co za brednie.
Jeżeli ktoś jest gejem to:
primo-Raczej wie, że człowieka nie można ot tak przekabacić na drugą stronę jeżeli o seksualność chodzi...
secundo-Skąd ma wiedzieć, że nie jesteś gejem. Po prostu próbuje cie poderwać...
A gdybyś ty zaczepił jakąś piękna laskę a ona Ci mówi, że jest lesbijką.
O matko... co za prowokacje robisz ! próbujesz ją wkurzyć albo broń Boże przekabacić !!! Co za brak wychowania i bezczelność. To jest ta sama sytuacja. I nie mówcie mi tu o proporcjach ilościowych homo i hetero...
No chyba, że autentycznie jest nachalny i nie daje sobie przemówić do rozsądku. Wtedy można się wkurzyć, ale u hetero nachalne osoby też są źle widziane, więc nie widzę różnicy.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Tevery Best pisze:Manifestacje faszystowskie w naszym kraju nie mogą się odbywać. Jest to prawnie zakazane. To tak gwoli ścisłości.
Ale sie odbywaja. LEGALNIE. Na przyklad jakis czas temu we Wroclawiu.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Coz... bycie faszysta jest u nas zakazane, bycie narodowcem juz nie, wiec pewnie na tej zasadzie odbyla sie ta demonstracja we Wrocku.
A marsze rownosci czesto dlatego sa zakazywane, zeby nie prowokowac wszelkich 'sprawiedliwych i normalnych' ktorzy chcieliby wbijac sila do glowy naturalny ksztalt rodziny.
To cos, jakby wyslac do Iraku z misja stabilizacyjna oddzial zlozony z samych kobiet ;]
Craw pisze:Coz... bycie faszysta jest u nas zakazane, bycie narodowcem juz nie, wiec pewnie na tej zasadzie odbyla sie ta demonstracja we Wrocku.
Demonstracja we Wrocku to byla CZYSTO rasistowska i neonazistowska parada przyglupow i choc JAWNIE lamala polskie PRAWO KARNE, to jednak odbyla sie zupelnie legalnie.
Zreszta nie chce mi sie pisac, macie linki: http://www.pardon.pl/artykul/1185/czy_r ... yc_legalny
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
no wlasnie zawsze mnie to zastanawialo dlaczego organizacje o pogladach faszystowskich moga manifestowac swoje poglady a juz nie tylko organziacje typu Fundacja rownosci czy KPH ale jakie kolkwiek inne co nie ida w mysl z poglądem prawicowym czy chrzescijanskim maja tak ogromne problemy...
Uważasz, że ta manifestacja we Wrocławiu była niezgodna z prawem? Zaskarż decyzję władz miasta do Sądu Administracyjnego (chyba, prawnikiem nie jestem). Masz do tego prawo.
Tevery Best pisze:Uważasz, że ta manifestacja we Wrocławiu była niezgodna z prawem? Zaskarż decyzję władz miasta do Sądu Administracyjnego (chyba, prawnikiem nie jestem). Masz do tego prawo.
Życzę powodzenia... Niedość, że wyrzucisz kupę kasy na adwokata, po czym dostaniesz w pysk od państwa, mafii, której akurat to dotyczy i rodziny, że niepotrzebnie się trudzisz i ją rujnujesz.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Tylko widzisz, z takim podejściem to ty nic nie zmienisz w tym państwie. "Jak mi się coś nie podoba, to psioczę na to zawsze i wszędzie, bo mafia i Układ i te złe władze którym zależy tylko i wyłącznie na zniszczeniu kraju (bo JA uważam, że działają źle) nie pozwolą mi tego zmienić". Bullshit!
Wśród Polaków nie ma świadomości tego, że aby coś zmienić, należy podejmować zdecydowane kroki PRAWNE. U nas, jak gdzieś się dzieje źle, to się unika problemu, psioczy na władze, a żeby im pomóc rozwiązać problem - ni huhu. Żeby samemu go rozwiązać - szaleństwo. A mówić, co trzeba zrobić, to każdy potrafi. W najlepszym razie, ludzie, których dotknęło cokolwiek, dzwonią do TVN-u. W Ameryce w takiej sytuacji zakłada się stowarzyszenia, organizacje sąsiedzkie, fundusze, pisze petycje, wnioski... I który kraj wygląda lepiej? Ten, w którym panaceum na wszystko są programy w stylu "Uwaga!" czy "Interwencja", czy ten, w którym obywatele biorą sprawy we własne ręce?
Ostatnio zmieniony czwartek, 26 kwietnia 2007, 18:00 przez Tevery Best, łącznie zmieniany 1 raz.
trudno nei zgodzic sie z tevery ja jestem tak jak on zdania ze tzreba dochodzic swoich praw na drodze prawnej i czesto ich dochodze lecz czasem czasu brakuje
czy Gej rodzi się gejem hmm niewiem ale w moim przypadku raczej tak...