Homoseksualizm

Tutaj poruszamy wszystkie tematy, których nie da się upchnąć powyżej...
ODPOWIEDZ
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

"lubię udawać, że wierzę w takie rzeczy.
lubię myśleć, że gdzieś tam istniejesz.
i że teraz może właśnie czytasz te słowa.
i że jesteś gotowy.
tak,
gotowy stać się częścią mnie.
Nie chcę się z tobą kochać
chcę się kochać z twoją duszą"

A propos szukania partnera nie tylko na jedną noc (frag. wierszu napisanego przez anonimowego geja o "szukaniu") Wiersz dostałem od koleżanki, a skąd ona go wypatrzyła to nie wiem. Jak chcecie to poszukajcie
... :D

W sumie to jestem pełen podziwu dla gejów/lesbijek ... naprawdę...
Przyjmę mat. zasadę połówek
Geje=x
Ujawnieni geje=1/2x
ujawnieni Geje nie mający partnera to 1/2 po prostu ujawnionych czyli 1/4x
Geje szukający partnera to połowa nie mających czyli 1/8x

podzielmy przez 10 ( bo to ma być ten jedyny... )
No to masz szansę, że na 80 gejów jeden Ci się spodoba :D

Boże... tylu to ja na oczy nie widziałem :D:D
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

dokladnie matematycznie wyliczyłem juz dość dawno że szanse na znalezienie partnera są około 0,03% na 100% calego doroslego spoleczenstwa :D to i tak calkiem sporo ;) biorąc pod uwage jak nas dużo w kraju ;)
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Dermatolog odesłał mnie do weterynarza
Artykuł po przeczytaniu którego zrobiło mi się szczerze mówiąc niedobrze. Polacy to banda skurw.... -_- Zero tolerancji, sama nienawiść.

Oto przykładowe cytaty:
Artykuł pisze:"- Grupa młodych osób z mojej miejscowości wielokrotnie zaczepiała mnie, by dobitnie wyjaśnić, że nie ma tu miejsca dla lesbijek. Byłam pobita, straszono mnie gwałtem, bo "chłopa mi trzeba".
...
- Jak idę przez miasto, to często ktoś mnie zaczepi, popchnie, kopnie, poszarpie. Ludzie, którzy to widzą, zazwyczaj przechodzą obojętnie.
...
Jeden z badanych postanowił powiedzieć o sobie znajomemu: - Zaczął mnie kopać i uderzać pięściami. Udało mi się uwolnić i uciec z mieszkania. Na policji usłyszałem tylko kpiny.
...
Przez prawie rok dostawałem kilka maili dziennie, że moja krew będzie płynąć ulicami, a każdy kończył się słowami "zabij się". Nie zgłosiłem tego policji, bo nie jestem pełnoletni i musieliby o tym wiedzieć rodzice, a wiem, jaki jest ich stosunek do homoseksualistów.
...
Dermatolog, kiedy dowiedział się, że jestem homoseksualistą, odesłał mnie do weterynarza"
Nie ma takich przekleństw, żeby to opisać -_-
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

W większości sami prowokują nienawiść. Jak dwóch gości uprawia seks analny czy oralny u siebie w domu to po wyjściu na ulicę przecież nikt nie wie co przed chwilą robili. No, ale jak paradują w makijażu, obściskują się to zachowują się w sposób amoralny i obrażają ludzi wokół. Stąd niektórzy mogą poczuć się urażeni i rzucają wyzwiska. Następnie taki pederasta idzie na wiec SLD i krzyczy jak to go potraktowali. A tacy jak ty omamieni potem wypowiadają się chamsko o Polsce.

To wolny kraj - jak ci się nie podoba to rynek pracy w Irlandii i Anglii otwarty. I nie obrażaj Polski, bo szerzysz w internecie nienawiść do kraju, w którym się urodziłeś.
Obrazek
Miśko
Majtek
Majtek

Post autor: Miśko »

Ludzie, którzy to widzą, zazwyczaj przechodzą obojętnie.
A jak zaczepiają/popychają/kopią/szarpią heteroseksualistę to niby nie przechodzą obojętnie?
wiem, jaki jest ich stosunek do homoseksualistów.
Zbuntowany nastolatek. Oh yeah.

Powtarzam: kij mnie obchodzi co się z homoseksualistami stanie/dzieje, bo nim nie jestem. Wprawdzie uważam, że to obrzydliwe, ale co mi do tego kto z kim w łóżku się zabawia.
"Nie."
- Wiele osób.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Miśko pisze:Wprawdzie uważam, że to obrzydliwe, ale co mi do tego kto z kim w łóżku się zabawia.
Z drugą częścią się zgadzam. Wara od cudzego łoża. Sam homoseksualizm to w końcu zjawisko uderzające w dawno ustalone tabu, uformowane przez kościół lub konserwatystów i wszelkiego rodzaju ekstremalnych purytan. Hasła w stylu "Bóg ustanowił parę jako kobietę i mężczyznę", „to jest choroba” etc. No widać coś namieszali, bo pary jednej płci były, są i zapewne będą. Ja mówię „Zaakceptuj, lub warcz na ten fakt całe życie. Twój wybór”.
AC pisze:No, ale jak paradują w makijażu, obściskują się to zachowują się w sposób amoralny i obrażają ludzi wokół
W ten sposób każdy może obrażać wszystkich wokół, manifestując siebie (swoje przekonania, wyznanie etc.) w sposób przekraczający ogólnie przyjęte normy moralne. Jeśli para heteroseksualna będzie się obściskiwać, całować i diabli wiedzą co jeszcze na środku chodnika to inni równie dobrze mogą być urażeni lub zdegustowani. Ja osobiście zjawisko homoseksualizmu toleruję. Ew. czuję lekki niesmak, gdy jakiś próbuje mnie poderwać i pacjentowi zwracam uwagę. Live and let live, damnit.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Alucard
Bosman
Bosman

AC pisze:No, ale jak paradują w makijażu, obściskują się to zachowują się w sposób amoralny i obrażają ludzi wokół
Ok. AC- Zawieszenie broni. (Bez skakania sobie do oczu)- Pytam sie teraz co cie obraża gdy widzisz np. całujących się facetów... mnie to co najwyżej zniesmacza, ewentualnie troche bulwersuje gdy jest to swoista manifestacja swej orientacji, ale nie czuję się obrażony
Oprócz tego czemu się uczepiliśmy gejów (zniesmacza itp.). Jeżeli o mnie chodzi to lesbijki całujące się na ulicy mnie nie zniesmaczają, a nawet z miłą chęcią zawiesze na nich na krótką chwilkę wzrok... Jeżeli inni maja jak ja (bo może to być tylko moje zboczenie :D ) to znaczy nie oburza nas homoseksualizm, tylko konkretne zachowania konkretnych osób, które rażą nasze poczucie estetyki (jak np. siorbanie itp.)
Po trzecie co do całowania się między ludźmi to nie widzę w tym nic złego (chociaż to zależy od miejsca, pory itp.). Sam z chęcią całuje moją dziewczynę jak siedzimy sobie na ławce, wleczemy sie po zmroku z winem w ręce chodnikiem i w wielu wielu innych sytuacjach... Dlaczego tego odmawiać homoseksualistom. Z faktu, że oni "kochają inaczej". Ja nie widzę w tym nic złego (No, chyba że jak mówiłem jest to nachalne lizanie sie w supermarkecie na środku sklepu itp., ale to dotyczy wszystkich).

Żyj, i pozwól żyć innym 8)
Zajcew
Marynarz
Marynarz

Post autor: Zajcew »

Alucard pisze:AC napisał:
No, ale jak paradują w makijażu, obściskują się to zachowują się w sposób amoralny i obrażają ludzi wokół

Ok. AC- Zawieszenie broni. (Bez skakania sobie do oczu)- Pytam sie teraz co cie obraża gdy widzisz np. całujących się facetów... mnie to co najwyżej zniesmacza, ewentualnie troche bulwersuje gdy jest to swoista manifestacja swej orientacji, ale nie czuję się obrażony
Czasem gdy ja widzę coś takiego czy to w telewizji czy na żywo to samoczynnie wszystkie flaki wywracają mi się do góry nogami a w mózgu włącza się przełącznik "coś tu jest nie tak do cholery" i zaraz zaczynam się wkurzać. I dzieje się tak bez jakiegoś wyraźnego powodu. To nie ma nic wspólnego z moimi poglądami bo nawet nie zdążę o nich pomyśleć.
Tak sobie teraz myślę snując pseudonaukowe teorie czy przypadkiem ta nietolerancja wobec homoseksualistów nie jest jakimś zaprogramowanym instynktem. Czy może wykształciła się taka potrzeba eliminacji osobników z wadą genetyczną. Coś w stylu wybijania najsłabszych osobników, które potencjalnie mogą przekazywać wady genetyczne. Tak wiem, że to strasznie pseudonaukowe, ale kto wie? Wielu rzeczy o człowieku jeszcze nie wiemy.
Alucard
Bosman
Bosman

Zajcew pisze:Coś w stylu wybijania najsłabszych osobników, które potencjalnie mogą przekazywać wady genetyczne. Tak wiem, że to strasznie pseudonaukowe, ale kto wie? Wielu rzeczy o człowieku jeszcze nie wiemy.
No tylko nie zwróciłeś uwagi na jedną rzecz... Skoro to jest zakodowane genetycznie, to powinno dotyczyć wszystkich, albo znacznej większości...
(a tak chyba nie jest... mówię chyba bo nie przeprowadzałem wywiadu środowiskowego)

Co do mknie czuję tylko niesmak, ew. obrzydzenie ( nie uwłaczając nikomu) , ale wynika ty chyba z pewnego zmysłu estetycznego, który w moim wypadku jest taki a nie inny...
Co ciekawe jak podkreślił Zajcew ( i tu sie zgodzę) to nie ma nic wspólnego z moimi poglądami... tak mam po prostu. Cóż zrobię :D
Zajcew
Marynarz
Marynarz

Post autor: Zajcew »

Alucard666 pisze:No tylko nie zwróciłeś uwagi na jedną rzecz... Skoro to jest zakodowane genetycznie, to powinno dotyczyć wszystkich, albo znacznej większości...
(a tak chyba nie jest... mówię chyba bo nie przeprowadzałem wywiadu środowiskowego)
Możliwe, możliwe. Choć jednak może tak być tylko dlatego, że niektórzy potrafią pochamować swoje instynkty bardziej niż inni. To się da zrobić. Nawet instynkt samozachowawczy, który jest najsilniejszym i najbardziej podstawowym instynktem da się stłumić, przykładem mogą być terroryści samobójcy, japońscy kamikaze lub po prostu ludzie którzy potrafią się poświęcić dla innych.
Alucard
Bosman
Bosman

No w sumie to masz rację Zajcew.
Ciągle nie jestem przekonany do twojej teorii :D ale coś logicznego w tym co mówisz w tym jest.
W każdym razie to dobrze, że potrafimy czasem stłumic instynkty.. To nas w końcu odróżnia od zwierząt, co nie ? :P
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Alucard 666 pisze:co cie obraża gdy widzisz np. całujących się facetów... mnie to co najwyżej zniesmacza, ewentualnie troche bulwersuje gdy jest to swoista manifestacja swej orientacji, ale nie czuję się obrażony
Obsceniczność, niszczenie zasad moralnych, a przede wszystkim prowokowanie agresji i nienawiści. Bo wszystko jest fajnie jak zachowują dla siebie swoje zboczenia.

Pewnie zaraz ktoś się przyczepi do tego słowa: zboczenie jest skrótem od "zboczenia od utartych norm". A normą jest heteroseksualizm, normą natomiast nie jest: homoseksualizm, pedofilia, nekrofilia, biseksualizm itd itp

Obraża mnie propagowanie tych zachować w miejscach publicznych gdzie małe dzieci mogą to zobaczyć. Na przykład biseksualizm wśród kobiet nawet mi się podoba - i tu ktoś może powiedzieć, że to jest zboczenie. Ale szczerze mówiąc niewiele mnie to obchodzi, każdy ma jakieś zboczenia (niekoniecznie seksualne), ale nie każdy je manifestuje na ulicy.
Alucard 666 pisze:Oprócz tego czemu się uczepiliśmy gejów (zniesmacza itp.). Jeżeli o mnie chodzi to lesbijki całujące się na ulicy mnie nie zniesmaczają, a nawet z miłą chęcią zawiesze na nich na krótką chwilkę wzrok...
A dla mnie to jest to samo - taka sama obsceniczność: takie zachowanie nie powinno być przy dzieciach. Zresztą nie lubię amoralnych lesbijek tak samo jak amoralnych pedałów - róbcie co chcecie ze sobą, ale nie na widoku.
Alucard 666 pisze:nie oburza nas homoseksualizm, tylko konkretne zachowania konkretnych osób, które rażą nasze poczucie estetyki (jak np. siorbanie itp.)
No jak ja już kilka razy mówiłem: mnie nie oburza. Jak lubią ssać czy się rżnąć w dupę to ich sprawa. Dopóki nie ubierają się i nie robią sobie makijażów jak kretyni - to samo (przynajmniej odnośnie tego zdania) tyczy się lesbijek.
Alucard 666 pisze:Po trzecie co do całowania się między ludźmi to nie widzę w tym nic złego
A ja widzę jeśli to są osoby jednej płci. Są naznaczeni. A czy ty byś widział coś złego w całującym się 40letnim pedofilu z 14latką?

Ja raz w parku siedziałem z dziewczyną i widzieliśmy właśnie taką parę: gówniara może z 16lat (a może i nie) z jakimś typem pod trzydziestkę. Obrzydliwe. A przecież się "tylko" całowali i trochę macali.
Alucard 666 pisze:Żyj, i pozwól żyć innym 8)
Nie, ja nie zamierzam zakładać Obozów Koncentracyjnych z tego powodu. I wierzę, że multum homoseksualistów wie, że są normalni tylko nie powinni pokazywać swoich zboczeń - i nic do nich nie mam. A tych "lamadame" i "eseldowych pedałów" nieznoszę, ale to raczej przez ich przekonania i ideologie a nie przez ich zboczenia seksualne.

Nie rozumiem czemu mniejszość ma mieć więcej praw niż większość.
Alucard 666 pisze:W każdym razie to dobrze, że potrafimy czasem stłumic instynkty.. To nas w końcu odróżnia od zwierząt, co nie ? :P
A ja tam ufam instynktom moim, gdy rozum i emocje się wyłączają tryb awaryjny to właśnie instynkty - dzięki temu można napruty jak świnia dojść do domu, wpisać kod na domofonie, wejść po schodach... "gdy rozum śpi budzą się potwory" - patrząc z boku rzeczywiście to wygląda bardzo dziwnie ;)

W tym temacie tak jak się nieodzywałem tak nie będę się odzywał dopóki ktoś znów nie obrazi Polski. Jako nie bawi mnie ten temat. Mam nadzieję, że wszystko ci wytłumaczyłem Alukard, jeśli masz jeszcze jakieś pytanie to gg >> 4159090.

ps. Jeśli ktoś poczuł się urażony tym co napisałem to: "Wybacz, zboczeńcu." :lol:
Obrazek
Alucard
Bosman
Bosman

AC pisze: Obsceniczność, niszczenie zasad moralnych, a przede wszystkim prowokowanie agresji i nienawiści.
Obsceniczność- Tak (ale to sie tyczy i hetero)
Niszczenie zasad moralnych- moralność dla każdego jest inna. Poza tym oni nie niszczą żadnych zasad, co najwyżej zachowują się wbrew NASZYM zasadom moralności
Prowokowanie agresji i nienawiści- Widzisz... to jest twój indywidualny problem. Ja tam gniewu nie czuję...
AC pisze:Obraża mnie propagowanie tych zachować w miejscach publicznych gdzie małe dzieci mogą to zobaczyć.
Tak jak mówiłem- Dotyczy to też hetero (mamo, co ten pan robi tej pani, i czemu ?)
AC pisze:Zresztą nie lubię amoralnych lesbijek tak samo jak amoralnych pedałów - róbcie co chcecie ze sobą, ale nie na widoku.
Jeżeli już cię to razi to powinieneś dodać jeszcze "amoralnych hetero"... To jest to samo- Te same pocałunki i dotyki, przytulania ( Oj coś mi się wydaje że nie polubiłbyś mnie, bo z twoich postów wynika że "lizanie się" na widoku jest niemoralne. No cóż... każdy lubi co innego)
AC pisze:No jak ja już kilka razy mówiłem: mnie nie oburza. Jak lubią ssać czy się rżnąć w dupę to ich sprawa. Dopóki nie ubierają się i nie robią sobie makijażów jak kretyni - to samo (przynajmniej odnośnie tego zdania) tyczy się lesbijek.
Po pierwsze kulturalniej. Po drugie co do idiotycznych makijaży. Jak widzisz samotną laskę wytapetowaną że klaśniesz i pół twarzy jest na ziemi to ok? A jak już idą takie dwie, i to przytulone to co? Inaczej?
AC pisze:A ja widzę jeśli to są osoby jednej płci. Są naznaczeni. A czy ty byś widział coś złego w całującym się 40letnim pedofilu z 14latką?
Po pierwsze, słowa "są naznaczeni" zajeżdżają mi tu inkwizycją. Po drugie zauważ że pedofilia jest zakazana przez prawo, a homoseksualizm nie (Co najwyżej ograniczany). Poza tym - Naprawdę nie widzisz różnicy ?
AC pisze:Ja raz w parku siedziałem z dziewczyną i widzieliśmy właśnie taką parę: gówniara może z 16lat (a może i nie) z jakimś typem pod trzydziestkę. Obrzydliwe. A przecież się "tylko" całowali i trochę macali.
No masz rację. Obrzydliwe. Ale jeżeli laska miała już 16 lat, to prawo nie zabrania jej spotykania się z kim chce. Mnie też to brzydzi, ale jeżeli nikt jej nie zmusza to co możesz zrobić. Zaznaczam, że mi to też, (jak zresztą i AC) się nie podoba
AC pisze:Nie, ja nie zamierzam zakładać Obozów Koncentracyjnych z tego powodu.
Nigdu bym Cię o to nie posądzał
AC pisze:Nie rozumiem czemu mniejszość ma mieć więcej praw niż większość.
Póki co wcale nie mają więcej, i nic się nie zanosi, aby mieli :D
AC
Bosman
Bosman
Kontakt:

Alucard 666 pisze:
AC pisze:No jak ja już kilka razy mówiłem: mnie nie oburza. Jak lubią ssać czy się rżnąć w dupę to ich sprawa. Dopóki nie ubierają się i nie robią sobie makijażów jak kretyni - to samo (przynajmniej odnośnie tego zdania) tyczy się lesbijek.
Po pierwsze kulturalniej. Po drugie co do idiotycznych makijaży. Jak widzisz samotną laskę wytapetowaną że klaśniesz i pół twarzy jest na ziemi to ok? A jak już idą takie dwie, i to przytulone to co? Inaczej?
Kulturalniej? OK: "Jak lubią sobie ssać członki i wkładać penisy w odbyty to ich sprawa."

No idiotyczny makijaż czyni człowieka idiotą - niezależnie od preferencji seksualnych. I wyśmieję taką osobę niezależnie czy to są dwie lesbijki czy jedna kretynka. "Cyrk przyjechał do miasta?"

I już. Jeśli jakieś jeszcze pytania to podałem gg.
Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Dobra AC, wszystko ok, tylko powiedzmy, że ten facet od dermatologa swoje zachowania trzymał w domu, ale lekarzowi sie przyznał, być może w związku z badaniem, czym sobie zasłużył na to, żeby zostać odesłany do weterynarza? I rozumiem, że tak lesbijka, która nie kryła się po kątach z przekonaniami (ale nie czyniła nic obscenicznego, po prostu zapytania przez kogoś powiedziała by szczerze) kwalifikuje się z miejsca do gwałtu, nieprawdaż? No i wyjaśnij mi na jakiej podstawie wywnioskowałeś z tamtego artykułu, że te osoby się prowokacyjnie zachowywały?
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Mam wrażenie ze neiktozy myśla ze kazdy homoseksualista się maluje hmm
podam krotki pryklad metroseksualizmu bardzo zakozeninego w heteroseksualizmie znam kilkoro chlopakow homofobow a sie malują

ale co z tego maja prawo wygladac jak im sie podoba i neima w tym nic niemoralnego

niemoralnym jest natomiast nawolywanie an wiecach do neinawiści.

mam tez wrazenie ze w pojeciu wielu z was homsoeksualista to zboczeniec lubiacy cyt:
lubią ssać czy się rżnąć w dupę to ich
a tu niesety neichodzi tylko o sex.

Pewnie zaraz ktoś się przyczepi do tego słowa: zboczenie jest skrótem od "zboczenia od utartych norm". A normą jest heteroseksualizm, normą natomiast nie jest: homoseksualizm, pedofilia, nekrofilia, biseksualizm itd itp
wg prawa MN od 1991r Homsoeksualizm uznany jest za normalny czyli wchodzi w zakres dalej idących norm prawnych.
Isengrim Faoiltiarna
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 2832544

Post autor: Isengrim Faoiltiarna »

Eglarest pisze:wg prawa MN od 1991r Homsoeksualizm uznany jest za normalny czyli wchodzi w zakres dalej idących norm prawnych.
A ja twierdzę że nie jest, bo w naturze związek dwóch osobników prowadzi do prokreacji i jakiekolwiek prawo ustanowione przez człowieka raczej nic nie zmieni... Ale mniejsza z tym.
Co do artykułu - przeczytałem, nie odkryłem nic zaskakującego. Ludzie zawsze reagowali agresywnie na coś, co jest inne. Czasami ze strachu przed nieznanym, czasami z powodu nieracjonalnych pobudek. Ale jednego nie rozumiem. Skoro homoseksualiści wiedzą, co ich spotka ze strony "normalnych", to po co afiszują się ze swoją orientacją seksualną? Dlaczego się z nią obnoszą, nachalnie narzucają? Po co organizują parady równości?
AC pisze:I nie obrażaj Polski, bo szerzysz w internecie nienawiść do kraju, w którym się urodziłeś.
Uwierz mi, że nie trzeba nic szerzyć. Kaczyński, Giertych (zarówno Roman, jak i Maciej) i Lepper robią co mogą, żeby Polskę na arenie międzynarodowej ośmieszyć, poniżyć i zniszczyć. Dzięki broszurce eurodeputowanego M. Giertycha i zachowaniu pewnej grupy społecznej znanej jako Moherowe Berety Polakom została przypięta już łatka antysemitów, homofobów i religijnych fundamentalistów, których fundamentalizm graniczy z fanatyzmem a nierzadko te granice przekracza. Smutne, ale prawdziwe i opinia kogokolwiek na jakimkolwiek forum na temat jakiegokolwiek artykułu dużo nie zmieni.
AC pisze:To wolny kraj - jak ci się nie podoba to rynek pracy w Irlandii i Anglii otwarty.
Wiem i tylko to podtrzymuje mnie na duchu :) Zdam maturę i jadę za granicę na studia, żeby zasłużyć na zaszczytne miano wykształciucha :D
"Beg for mercy! Not that it will help you..."
Hoist the banner high!! For Commoragh!
ODPOWIEDZ