Coż AC uważasz za idiotow elektorat SLD a ten sam elektorat mogłby powiedziec to samo o Elektoracie prawicy, a wiesz czemu tego nie powie ? bo jest na nieco innej płaszczyźnie i nie zamierza się zniżać.
Obecnie obrażasz bezposrednio zarowno elektorat lewicowy jak i wcześniej homoseksualistow broniac rozpaczliwie tekstu i probójąc nam wcisnać, że ci co się tekst nie podoba to już odrazu są glupkami, idiotami i nieznają się na niczym.
Dobrze że ty nas oswiecasz swoimi pogladami- bo bez ciebie świat by całkiem zszedł na drogę zła.
Brudna Tęsknota

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Eglarest-wyluzuj 
primo- nie kłóć się z kimś kto logicznie nie odpowiada na twoje argumenty
secundo- szkoda tracić nerwów
umrzesz młodziej i po co ci to
tertio-Robi się offtop. My tu nie mamy gadać o politce i poglądach AC tylko oceniać/wychwalać(?)/gnoić jego wiersz
Zaparz sobie ziółek i weź głęboki oddech, zapal ja palisz - szkoda nerwów

primo- nie kłóć się z kimś kto logicznie nie odpowiada na twoje argumenty
secundo- szkoda tracić nerwów

tertio-Robi się offtop. My tu nie mamy gadać o politce i poglądach AC tylko oceniać/wychwalać(?)/gnoić jego wiersz
Zaparz sobie ziółek i weź głęboki oddech, zapal ja palisz - szkoda nerwów

Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
To chyba nie widziałeś nic na żywo, a ja akurat czasem stoję za kamerami i widzę co się dzieję. Z kamer można wyciąć niektóre sceny, z pamięci nie. A co do lewaków: poczytaj Folwark Zwierzęcy i Rok 1984 Orwella, który chyba najlepiej wiedział kim oni tak naprawdę są.Eglarest pisze:Coż AC uważasz za idiotow elektorat SLD a ten sam elektorat mogłby powiedziec to samo o Elektoracie prawicy, a wiesz czemu tego nie powie ? bo jest na nieco innej płaszczyźnie i nie zamierza się zniżać
A wiersz jest polityczny, więc tak naprawdę to rozmowa o wierszu - Alucard nie musisz tu pisać i nie musisz tego rozumieć. Najlepiej spytaj się ludzi, którzy walczyli o to między innymi, żebyś mógł teraz pisać co chcesz.

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Tak... Najlepsze założenie " Ty nic nie rozumiesz, ja jestem mądry/wspaniały i ja Ci prawdę objawię. Wróc do piaskownicy itp."-Daj sobie spokój, co ?AC pisze:Alucard nie musisz tu pisać i nie musisz tego rozumieć. Najlepiej spytaj się ludzi, którzy walczyli o to między innymi, żebyś mógł teraz pisać co chcesz.
A co do Orwella to wiesz co... Czytałem obie książki i związku z SLD raczej nie zauważyłem- Jakbyś nie zauważył to komunizm upadł i nic nie zapowiada żeby powrócił, a SLD ma poglądy typowo socjalistyczne (które raczej mi nie odpowiadają, ale no cóż), co nie oznacza że chcą wprowadzac system sprzed 89 roku ( No w sumie niektórzy by chcieli, ale i tak im się to nie uda więc poluzuj trochę...).
A teraz ja, Alucard, idiota i człowiek nic nie rozumiejący, nieoczytany, niepotrafiący ocenic co jest dobre a co złe ( w końcu cie skrytykowałem) ukorzę się przed twoją inteligencją...
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
AC nabieram wątpliwości czy ty czytales orwella mylisz antyutopie z lewackimi pogladami a spojz tylko na obecny rzad i porownaj z folwarkiem zwierzęcym czy Prawica w Polsce jest bardziej lewicowa niż sama lewica? bo tak mozna z tego wywnioskować.
co do kamer stalem po obu stronach i czasem mam wrazenie ze to prawa strona sceny politycznej wprowadza w Polsce mechanizmy rządzące przed 89 r.
co do kamer stalem po obu stronach i czasem mam wrazenie ze to prawa strona sceny politycznej wprowadza w Polsce mechanizmy rządzące przed 89 r.