Brudna Tęsknota

-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
Brudna Tęsknota
Ty to tam stań w kolejce
Postój sobie mały idioto
Niech wezmą bata i lejce
Dadzą to i jeszcze tamto
Komunizm to brudna sprawa
Oni znikają milcząc krzycząc
Po chleb to istna wyprawa
Oczy otwórz lewaku wyjąc
Tęsknota za błogą ciszą
Prawda wygrywa z wami
Ofiary dla niektórych wiszą
Zło jest z lewakami
Postój sobie mały idioto
Niech wezmą bata i lejce
Dadzą to i jeszcze tamto
Komunizm to brudna sprawa
Oni znikają milcząc krzycząc
Po chleb to istna wyprawa
Oczy otwórz lewaku wyjąc
Tęsknota za błogą ciszą
Prawda wygrywa z wami
Ofiary dla niektórych wiszą
Zło jest z lewakami

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Chorąży
Czytam bo publikujesz. Skoro publikujesz to znaczy, że chcesz by czytano - komentuję bo starciłem czas na czytanie marnej publikacji, z resztą poto jest forum i taki jest cel publikacji.
Chcąc pisać teksty zaangarzowane trzeba jeszcze mieć pojęcie w co się angarzujesz bo niestety to, że mi się niepodoba wcale niejest rownoznaczne że odnosi się domnie- co oznacza ze chyba sam nie bardzo wiesz oczym napisałeś. Takie tłumaczenie jest dość marne. Dobry tekst potrafi obronić się sam bez nerwowego tupania nogą przez autora.
Chcąc pisać teksty zaangarzowane trzeba jeszcze mieć pojęcie w co się angarzujesz bo niestety to, że mi się niepodoba wcale niejest rownoznaczne że odnosi się domnie- co oznacza ze chyba sam nie bardzo wiesz oczym napisałeś. Takie tłumaczenie jest dość marne. Dobry tekst potrafi obronić się sam bez nerwowego tupania nogą przez autora.
Ostatnio zmieniony wtorek, 3 kwietnia 2007, 10:48 przez Eglarest, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Pomywacz
- Kontakt:

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Chorąży

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Nie zgadzam się... póki co wszystkie jego oceny co do czytanych przeze mnie wierszy były rzeczowe i sensowne...AC pisze:Morał z tego taki, że zupełnie nie znasz się na sztuce.
Komentuje bo po to dałeś. Nie spodziewaj sie tylko pochlebstw...AC pisze:To po co komentujesz? Zresztą skoro ci się to nie podoba to znaczy, że właśnie do ciebie to ma trafić. Czytaj i zastanów się nad sobą, nie nad wierszem.
I pomyśl czy chcesz aby cię ocenili, czy "cnotę i mądrość tobie przypisując, złote medale na twą cześć kując" wychwalali cie pod niebiosy
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
Ergh... wiersz jak rozjuszony pies. To nie jest komplement ^_- Być może nie znam się na sztuce, nie powinienem tego komentować (bo dałem negatywną ocenę), nie widze niczego niszczacego świat w miłosci homoseksualnej - daje 1 z czystym sumieniem. Dno, panowie dno
Nie jestem zwolennikiem komunizmu, jak też nie posiadam raczej sympatii lewicowych ale o tego wiersza zrobiło mi się niedobrze.
Ps. Jak widzę po ocenach i komentarzach oceny są różne - niektórzy uważaja że tekst jest "denny" (tj. oceny 1-2) albo "całkiem, całkiem" (3-4). Jest tylko jedna wyróżniajaca się ocena - 6 ^^ Prosiłbym bardzo tą osobę dlaczego niej ten wiersz jest wybitny (jak na warunki forumowe), bo o ile wiem szóstka dla takich wierszy jest właśnie przygotowana
Ps2. Czy pisanie jedno zdaniowych wypowiedzi jeśli nie uczestniczy się w dyskusji bądź wystawia sie ocenę to przypadkiem nie forma podbijania licznika?:P

Ps. Jak widzę po ocenach i komentarzach oceny są różne - niektórzy uważaja że tekst jest "denny" (tj. oceny 1-2) albo "całkiem, całkiem" (3-4). Jest tylko jedna wyróżniajaca się ocena - 6 ^^ Prosiłbym bardzo tą osobę dlaczego niej ten wiersz jest wybitny (jak na warunki forumowe), bo o ile wiem szóstka dla takich wierszy jest właśnie przygotowana

Ps2. Czy pisanie jedno zdaniowych wypowiedzi jeśli nie uczestniczy się w dyskusji bądź wystawia sie ocenę to przypadkiem nie forma podbijania licznika?:P

-
- Bosman
- Kontakt:

-
- Bosman
Słuszna uwaga AC, co prawda istnieje cos takiego jak aluzja ale widac lepiej pisać dokładnie.
Dlaczego nie podoba mi się Twój wiersz:
Ja w tym wierszu nie widzę nic więcej oprócz czegoś co miałoby uświadamiać w jakim to zakłamaniu ludzie o lewicowych poglądach żyją. W dodatku napisane językiem człowieka sfustrowanego lecz również i łypiącego groźnie na cos czego nie rozumie. Uważam że poezja powinna nieść przesłanie bądź być zwykłą rozrywką. Czy Twój AC wiersz posiada inne przesłanie oprócz "Zło jest z lewakami" czy "Lewacy zakłamani siebie sami oszukują"? Bo ja go nie widzę.*
*Ale nie martw sie, ja jestem lewakiem który nie jest swiadom swych poglądów. Taki tam ze mnie Mały Rydz:P
Dlaczego nie podoba mi się Twój wiersz:
Ja w tym wierszu nie widzę nic więcej oprócz czegoś co miałoby uświadamiać w jakim to zakłamaniu ludzie o lewicowych poglądach żyją. W dodatku napisane językiem człowieka sfustrowanego lecz również i łypiącego groźnie na cos czego nie rozumie. Uważam że poezja powinna nieść przesłanie bądź być zwykłą rozrywką. Czy Twój AC wiersz posiada inne przesłanie oprócz "Zło jest z lewakami" czy "Lewacy zakłamani siebie sami oszukują"? Bo ja go nie widzę.*
*Ale nie martw sie, ja jestem lewakiem który nie jest swiadom swych poglądów. Taki tam ze mnie Mały Rydz:P

-
- Bosman
- Kontakt: