DoomTrooper
-
- Pomywacz
DoomTrooper
klasyka jesli chodzi o gry karciane ale ja je wciaz mam i gram z kumplem z osiedla
czy ktos jeszcze w to gra
czy ktos jeszcze w to gra
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Tawerniany Emeryt
- Numer GG: 0
- Kontakt:
jest taki fajny programik (i bynajmniej nie chodzi mi tu o Apprentice ) na ktorym mozna pograc sobie w rozne karcianki i miedzy innymi w DT ( z innych w ktore mozna przez niego grac pamietam tylko Magi-Nation i bodajze 7th Sea)
calosc opiera sie na tym ze laczysz sie z serverkiem, wybierasz gre, sciagasz karty (trwa to naprawde dlugo ) a potem wchodzisz na "czat" i wybierasz "ofiare" do gry
nazwy nie pamietam, ale jesli trzeba to moge sprobowac zalatwic
BAZYL: karcianki sa fajne a duzo kasy musisz w nie wlozyc tylko jesli chcesz grac profesjonalnie, czyt. jezdzic na turnieje i je wygrywac ale wtedy mozesz na nich sporo zarobic znam kilku gosci ktorzy na kartach do naprawde wielu karcianek sporo zarabiaja
calosc opiera sie na tym ze laczysz sie z serverkiem, wybierasz gre, sciagasz karty (trwa to naprawde dlugo ) a potem wchodzisz na "czat" i wybierasz "ofiare" do gry
nazwy nie pamietam, ale jesli trzeba to moge sprobowac zalatwic
BAZYL: karcianki sa fajne a duzo kasy musisz w nie wlozyc tylko jesli chcesz grac profesjonalnie, czyt. jezdzic na turnieje i je wygrywac ale wtedy mozesz na nich sporo zarobic znam kilku gosci ktorzy na kartach do naprawde wielu karcianek sporo zarabiaja
kra.
-
- Tawerniak
- Kontakt:
-
- Tawerniany Emeryt
- Kontakt:
hmm... nie wiem
qmpel wygral mistrzostwa europy w LoTR'a i jako nagrode dostal bilet lotniczy do USA na mistrzostwa swiata ^^ + chyba jesio jakies boxy czy cus, nie wiem dokladnie bo to taki daleki qmpel
w Polsce to moze bardziej nie kasa tylko jakis box czy cos, ale boxa zawsze mozna sprzedac i jakies 500-600 zl powinno byc
qmpel wygral mistrzostwa europy w LoTR'a i jako nagrode dostal bilet lotniczy do USA na mistrzostwa swiata ^^ + chyba jesio jakies boxy czy cus, nie wiem dokladnie bo to taki daleki qmpel
w Polsce to moze bardziej nie kasa tylko jakis box czy cos, ale boxa zawsze mozna sprzedac i jakies 500-600 zl powinno byc
kra.
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Za mistrzostwo Polski w M:tG były tak marne nagrody, że szok... Najniższe na świecie (pozdrowienia dla ISY ;P). Część grzaczy, która się zakwalifikowała rozważała odpuszczenie sobie tego turnieju, jako iż bycie top8 niektórym ledwo zwracało koszta przejazdu do Warszawy.
Lepiej można zarobić na ogólnoświatowych eventach, duuuużo lepiej...
Lepiej można zarobić na ogólnoświatowych eventach, duuuużo lepiej...
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Szczur Lądowy
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Bosman
Re: DoomTrooper
Doom Trooper jest jedyną karcianką jaką mam - jakieś 600 kart.
Jest całkiem niezła, pod warunkiem, że ma się z kim grać.
Jest całkiem niezła, pod warunkiem, że ma się z kim grać.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
-
- Majtek
Re: DoomTrooper
Kupiłem sobie nawet 2 talie na alle ale:
1. Ostatni raz grałem 6 lat temu
2. Grałem dosłownie kilkadziesiąt razy
3. Nie pamiętam zasad bo patrz 1 i 2
4. Nie mam z kim grać!
1. Ostatni raz grałem 6 lat temu
2. Grałem dosłownie kilkadziesiąt razy
3. Nie pamiętam zasad bo patrz 1 i 2