Dział z fotami forumowiczow

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ravandil :D Po prostu kocham to twoje poczucie humoru
Co do obrażania się ( a tak- doczytałem się) to nie mam zamiaru, bo potrafie docenić zgnojenie na wysokim poziomie.. co więcej sam preferuje tego typu perfidne rozrywki :twisted: ( BUHAHAHA, Co za perwersja)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Alucard 666 pisze:Ravandil :D Po prostu kocham to twoje poczucie humoru
Co do obrażania się ( a tak- doczytałem się) to nie mam zamiaru, bo potrafie docenić zgnojenie na wysokim poziomie.. co więcej sam preferuje tego typu perfidne rozrywki :twisted: ( BUHAHAHA, Co za perwersja)
Wyrobiłeś się w pisowni mojego nicka :P Ale właśnie to jest dobre podejście, z odpowiednim dystansem do złośliwości. Ja też na luzie podchodzę do złośliwości, dlatego postanowiłem w końcu wrzucić swoje zdjęcie na pastwę forum (patrz gdzieśtam wstecz) :P Co mi tam :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

@Alucard 666: :oops:

Czas w moim przypadku pomyśleć chyba o jakiejś aktualniejszej fotce... Takiej, na której połowę mojej twarzy skrywa dziwnie przycięta grzywka :P Albo ze złowieszczym gryzoniem na ramieniu :P Zastanowię się... Chwilowo więcej nie dręczę zacnych współforumowiczów :D Za to z wielką przyjemnością przeglądam zamieszczone tutaj fotki.
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Alucard
Bosman
Bosman

Popieram propozycję WinterWolf- WIĘCEJ FOTEK Z JEJ UDZIAŁEM :D
A co do ciebie Ravandil to nie jest aż tak źle...

Co prawda zawiodłem się trochę ( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż ) ale nie ma tragedii :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Alucard 666 pisze:Co prawda zawiodłem się trochę ( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż ) ale nie ma tragedii :) .
Alucard, to że ktoś Cię gnoi za złą pisownię jego nicka, nie znaczy że zaraz jest psychpatycznym mordercą. Ja też swego czasu wyżywałem się na Force ray'u gdy pisał "Hemidall", a zaręczam że jestem prawie normalny :D .
Alucard 666 pisze:Popieram propozycję WinterWolf- WIĘCEJ FOTEK Z JEJ UDZIAŁEM :D
Również popieram :D .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Alucard 666 pisze:( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż )
Hmm... Ciekawe :P Aż taki okrutny sie wydaję po stylu pisania?? Coś w tym jest, bo kumpel mnie na gg poznał już po pierwszej wiadomości :) A co do chomików, to nawet gdzieś na dole listy jest o nich temacik. Tam jest napisane, że ich nie torturuję :) I zasmażki nie lubię :) Ogólnie taki mało mhroczny jestem, ale to wszystko jest do nadrobienia :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

WinterWolf za nidługo stanie się drugą Falką- żywą, żeńską legendą tego forum ;)

A otóż i moje mhroczne oblicze (po dłuuugiej nieobecności o fryzjera, ale kiedyś trzeba się ujawnić, nie? ;) )

Wrażliwści użytkownicy są proszeni o niepatrzenie :P

Obrazek
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Alucard
Bosman
Bosman

Boże Tori
Z tym mrocznym tłem w tle ( He he... ale brzmi ) i zwisem malującym sie na twarzy wyglądasz jak nieślubny syn Szatana ( zakładając że ten ma jakieś "ślubne dzieci" )

Żądam kategorycznie większej ilości WinterWolfa- Powtarzam KATEGORYCZNIE. :D

Ja swojego pyska z długimi włosami nie będę na razie wystawiał na pośmiewisko :D
Moongroow
Pomywacz

Post autor: Moongroow »

Jeśli Drogi Wampirze z mangi myślisz, że to jest mroczne oblicze, to poczekaj na moje zdjęcie xD
Tori
Bosman
Bosman

Dla usprawiedliwienia dodam, że przed zdjęciem zażyłem cholernie dziwną dawkę tabaki- za małą, abym kichnął, i za dużą, abym nic nie poczuł... Odczucia doskonale malują się na mojej twarzy :P
Alucard
Bosman
Bosman

Tori pisze:Odczucia doskonale malują się na mojej twarzy :P
Twarzy... ? (Bez obrazy :D ) Ale faktycznie wyglądasz jakbyś dopiero co przyćpał :)

A co do mości Moongroow'a, to faktycznie ciekaw jestem jak wygląda to mroczne spojrzenie krasnoluda po którym uciekają nawet panny z dłuższą niż twoja brodą :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Alucard 666 pisze:Twarzy... ? (Bez obrazy :D ) Ale faktycznie wyglądasz jakbyś dopiero co przyćpał :)
Ha! taki mądry, a tego, co ma na swoim karku nie wrzuci na Tawernę. Pewnie masz taką twarz, że gdyby mój pies miał taki pysk, ogoliłbym mu dupę i kazał chodzić tyłem :P .
...
Alucard
Bosman
Bosman

Ha! taki mądry, a tego, co ma na swoim karku nie wrzuci na Tawernę.
Nie wrzucę z 3 powodów
1- Nie mam zdjęcia na kompie ( pominę fakt że celowo nie zgrywam swoich fot na dysk... :D )
2-Nie chcę wprawić w kompleksy męskiej części forumowiczów :D ( dopisek mojego "drugiego ja"- TAK TO SOBIE TŁUMACZ)
3-Jako że mam dziewczynę nie chce by żeńska część ekipy rzuciła się na mnie z piskiem (... Przynajmniej taka mam nadzieję)

PS.Nie chciałem nikogo urazić, a uszczypliwe z mojej strony komentarze wynikaja z niezwykle wrednego charakteru :D
Tori
Bosman
Bosman

Heimdall pisze:Pewnie masz taką twarz, że gdyby mój pies miał taki pysk, ogoliłbym mu dupę i kazał chodzić tyłem :P .
:lol: :lol: :lol: Normalnie... Rispekt ;) Chamstwo ludzkie nie zna granic, a i kultowe odzywki się tworzą :P Właśnie, Alucard, wystaw swoją paszczękę na świat :P
Heimdall
Bosman
Bosman

Alucard 666 pisze:Nie wrzucę z 3 powodów
1- Nie mam zdjęcia na kompie ( pominę fakt że celowo nie zgrywam swoich fot na dysk... :D )
2-Nie chcę wprawić w kompleksy męskiej części forumowiczów :D ( dopisek mojego "drugiego ja"- TAK TO SOBIE TŁUMACZ)
3-Jako że mam dziewczynę nie chce by żeńska część ekipy rzuciła się na mnie z piskiem (... Przynajmniej taka mam nadzieję)
To wiesz co Ci powiem? Lepiej jednak nie wrzucaj tych fotek. To mogłoby być największe rozczarowanie w twoim życiu :wink: . Jescze byś się załamał nerwowo po zobaczeniu naszych komentarzy.
...
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Hmmm... A ja pokażę jedno z konwentowych zdjęć - co prawda dziwnie na nim wyszedłem, jakbym był na jakichś środkach pobudzających :)

http://img181.imageshack.us/img181/3338/obraz020ik9.jpg
Tori
Bosman
Bosman

Alucard 666 pisze: Nie wrzucę z 3 powodów
...Czyli zakompleksiony brzydal szukający okazji do wyżycia się w necie :P
ODPOWIEDZ