Co do obrażania się ( a tak- doczytałem się) to nie mam zamiaru, bo potrafie docenić zgnojenie na wysokim poziomie.. co więcej sam preferuje tego typu perfidne rozrywki
Dział z fotami forumowiczow

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904
Ravandil
Po prostu kocham to twoje poczucie humoru
Co do obrażania się ( a tak- doczytałem się) to nie mam zamiaru, bo potrafie docenić zgnojenie na wysokim poziomie.. co więcej sam preferuje tego typu perfidne rozrywki
( BUHAHAHA, Co za perwersja)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Wyrobiłeś się w pisowni mojego nickaAlucard 666 pisze:RavandilPo prostu kocham to twoje poczucie humoru
Co do obrażania się ( a tak- doczytałem się) to nie mam zamiaru, bo potrafie docenić zgnojenie na wysokim poziomie.. co więcej sam preferuje tego typu perfidne rozrywki( BUHAHAHA, Co za perwersja)

-
WinterWolf
- Tawerniana Wilczyca

- Kontakt:
@Alucard 666:
Czas w moim przypadku pomyśleć chyba o jakiejś aktualniejszej fotce... Takiej, na której połowę mojej twarzy skrywa dziwnie przycięta grzywka
Albo ze złowieszczym gryzoniem na ramieniu
Zastanowię się... Chwilowo więcej nie dręczę zacnych współforumowiczów
Za to z wielką przyjemnością przeglądam zamieszczone tutaj fotki.
Czas w moim przypadku pomyśleć chyba o jakiejś aktualniejszej fotce... Takiej, na której połowę mojej twarzy skrywa dziwnie przycięta grzywka

-
Alucard
- Bosman

Popieram propozycję WinterWolf- WIĘCEJ FOTEK Z JEJ UDZIAŁEM 
A co do ciebie Ravandil to nie jest aż tak źle...
Co prawda zawiodłem się trochę ( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż ) ale nie ma tragedii
A co do ciebie Ravandil to nie jest aż tak źle...
Co prawda zawiodłem się trochę ( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż ) ale nie ma tragedii

-
Heimdall
- Bosman

Alucard, to że ktoś Cię gnoi za złą pisownię jego nicka, nie znaczy że zaraz jest psychpatycznym mordercą. Ja też swego czasu wyżywałem się na Force ray'u gdy pisał "Hemidall", a zaręczam że jestem prawie normalnyAlucard 666 pisze:Co prawda zawiodłem się trochę ( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż ) ale nie ma tragedii.
Również popieramAlucard 666 pisze:Popieram propozycję WinterWolf- WIĘCEJ FOTEK Z JEJ UDZIAŁEM
...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Hmm... CiekaweAlucard 666 pisze:( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż )

-
Tori
- Bosman

- Numer GG: 7524209

-
Alucard
- Bosman

Boże Tori
Z tym mrocznym tłem w tle ( He he... ale brzmi ) i zwisem malującym sie na twarzy wyglądasz jak nieślubny syn Szatana ( zakładając że ten ma jakieś "ślubne dzieci" )
Żądam kategorycznie większej ilości WinterWolfa- Powtarzam KATEGORYCZNIE.
Ja swojego pyska z długimi włosami nie będę na razie wystawiał na pośmiewisko
Z tym mrocznym tłem w tle ( He he... ale brzmi ) i zwisem malującym sie na twarzy wyglądasz jak nieślubny syn Szatana ( zakładając że ten ma jakieś "ślubne dzieci" )
Żądam kategorycznie większej ilości WinterWolfa- Powtarzam KATEGORYCZNIE.
Ja swojego pyska z długimi włosami nie będę na razie wystawiał na pośmiewisko

-
Tori
- Bosman

-
Alucard
- Bosman

Twarzy... ? (Bez obrazyTori pisze:Odczucia doskonale malują się na mojej twarzy
A co do mości Moongroow'a, to faktycznie ciekaw jestem jak wygląda to mroczne spojrzenie krasnoluda po którym uciekają nawet panny z dłuższą niż twoja brodą

-
Heimdall
- Bosman

-
Alucard
- Bosman

Nie wrzucę z 3 powodówHa! taki mądry, a tego, co ma na swoim karku nie wrzuci na Tawernę.
1- Nie mam zdjęcia na kompie ( pominę fakt że celowo nie zgrywam swoich fot na dysk...
2-Nie chcę wprawić w kompleksy męskiej części forumowiczów
3-Jako że mam dziewczynę nie chce by żeńska część ekipy rzuciła się na mnie z piskiem (... Przynajmniej taka mam nadzieję)
PS.Nie chciałem nikogo urazić, a uszczypliwe z mojej strony komentarze wynikaja z niezwykle wrednego charakteru

-
Tori
- Bosman

-
Heimdall
- Bosman

To wiesz co Ci powiem? Lepiej jednak nie wrzucaj tych fotek. To mogłoby być największe rozczarowanie w twoim życiuAlucard 666 pisze:Nie wrzucę z 3 powodów
1- Nie mam zdjęcia na kompie ( pominę fakt że celowo nie zgrywam swoich fot na dysk...)
2-Nie chcę wprawić w kompleksy męskiej części forumowiczów( dopisek mojego "drugiego ja"- TAK TO SOBIE TŁUMACZ)
3-Jako że mam dziewczynę nie chce by żeńska część ekipy rzuciła się na mnie z piskiem (... Przynajmniej taka mam nadzieję)
...

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

Hmmm... A ja pokażę jedno z konwentowych zdjęć - co prawda dziwnie na nim wyszedłem, jakbym był na jakichś środkach pobudzających 
http://img181.imageshack.us/img181/3338/obraz020ik9.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/3338/obraz020ik9.jpg

-
Tori
- Bosman

...Czyli zakompleksiony brzydal szukający okazji do wyżycia się w necieAlucard 666 pisze: Nie wrzucę z 3 powodów
1- Nie mam zdjęcia na kompie ( pominę fakt że celowo nie zgrywam swoich fot na dysk...)
2-Nie chcę wprawić w kompleksy męskiej części forumowiczów( dopisek mojego "drugiego ja"- TAK TO SOBIE TŁUMACZ)
Od dziś płacę Eurogąbkami.