Ravandil Po prostu kocham to twoje poczucie humoru
Co do obrażania się ( a tak- doczytałem się) to nie mam zamiaru, bo potrafie docenić zgnojenie na wysokim poziomie.. co więcej sam preferuje tego typu perfidne rozrywki ( BUHAHAHA, Co za perwersja)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Alucard 666 pisze:Ravandil Po prostu kocham to twoje poczucie humoru
Co do obrażania się ( a tak- doczytałem się) to nie mam zamiaru, bo potrafie docenić zgnojenie na wysokim poziomie.. co więcej sam preferuje tego typu perfidne rozrywki ( BUHAHAHA, Co za perwersja)
Wyrobiłeś się w pisowni mojego nicka Ale właśnie to jest dobre podejście, z odpowiednim dystansem do złośliwości. Ja też na luzie podchodzę do złośliwości, dlatego postanowiłem w końcu wrzucić swoje zdjęcie na pastwę forum (patrz gdzieśtam wstecz) Co mi tam
Czas w moim przypadku pomyśleć chyba o jakiejś aktualniejszej fotce... Takiej, na której połowę mojej twarzy skrywa dziwnie przycięta grzywka Albo ze złowieszczym gryzoniem na ramieniu Zastanowię się... Chwilowo więcej nie dręczę zacnych współforumowiczów Za to z wielką przyjemnością przeglądam zamieszczone tutaj fotki.
Popieram propozycję WinterWolf- WIĘCEJ FOTEK Z JEJ UDZIAŁEM
A co do ciebie Ravandil to nie jest aż tak źle...
Co prawda zawiodłem się trochę ( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż ) ale nie ma tragedii
Alucard 666 pisze:Co prawda zawiodłem się trochę ( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż ) ale nie ma tragedii .
Alucard, to że ktoś Cię gnoi za złą pisownię jego nicka, nie znaczy że zaraz jest psychpatycznym mordercą. Ja też swego czasu wyżywałem się na Force ray'u gdy pisał "Hemidall", a zaręczam że jestem prawie normalny .
Alucard 666 pisze:Popieram propozycję WinterWolf- WIĘCEJ FOTEK Z JEJ UDZIAŁEM
Alucard 666 pisze:( Myślałem że jesteś czarnowłosym psycholem lubującym się w torturowaniu chomików i fanem zasmażki, no ale cóż )
Hmm... Ciekawe Aż taki okrutny sie wydaję po stylu pisania?? Coś w tym jest, bo kumpel mnie na gg poznał już po pierwszej wiadomości A co do chomików, to nawet gdzieś na dole listy jest o nich temacik. Tam jest napisane, że ich nie torturuję I zasmażki nie lubię Ogólnie taki mało mhroczny jestem, ale to wszystko jest do nadrobienia
Boże Tori
Z tym mrocznym tłem w tle ( He he... ale brzmi ) i zwisem malującym sie na twarzy wyglądasz jak nieślubny syn Szatana ( zakładając że ten ma jakieś "ślubne dzieci" )
Żądam kategorycznie większej ilości WinterWolfa- Powtarzam KATEGORYCZNIE.
Ja swojego pyska z długimi włosami nie będę na razie wystawiał na pośmiewisko
Dla usprawiedliwienia dodam, że przed zdjęciem zażyłem cholernie dziwną dawkę tabaki- za małą, abym kichnął, i za dużą, abym nic nie poczuł... Odczucia doskonale malują się na mojej twarzy
Tori pisze:Odczucia doskonale malują się na mojej twarzy
Twarzy... ? (Bez obrazy ) Ale faktycznie wyglądasz jakbyś dopiero co przyćpał
A co do mości Moongroow'a, to faktycznie ciekaw jestem jak wygląda to mroczne spojrzenie krasnoluda po którym uciekają nawet panny z dłuższą niż twoja brodą
Alucard 666 pisze:Twarzy... ? (Bez obrazy ) Ale faktycznie wyglądasz jakbyś dopiero co przyćpał
Ha! taki mądry, a tego, co ma na swoim karku nie wrzuci na Tawernę. Pewnie masz taką twarz, że gdyby mój pies miał taki pysk, ogoliłbym mu dupę i kazał chodzić tyłem .
Ha! taki mądry, a tego, co ma na swoim karku nie wrzuci na Tawernę.
Nie wrzucę z 3 powodów
1- Nie mam zdjęcia na kompie ( pominę fakt że celowo nie zgrywam swoich fot na dysk... )
2-Nie chcę wprawić w kompleksy męskiej części forumowiczów ( dopisek mojego "drugiego ja"- TAK TO SOBIE TŁUMACZ)
3-Jako że mam dziewczynę nie chce by żeńska część ekipy rzuciła się na mnie z piskiem (... Przynajmniej taka mam nadzieję)
PS.Nie chciałem nikogo urazić, a uszczypliwe z mojej strony komentarze wynikaja z niezwykle wrednego charakteru
Alucard 666 pisze:Nie wrzucę z 3 powodów
1- Nie mam zdjęcia na kompie ( pominę fakt że celowo nie zgrywam swoich fot na dysk... )
2-Nie chcę wprawić w kompleksy męskiej części forumowiczów ( dopisek mojego "drugiego ja"- TAK TO SOBIE TŁUMACZ)
3-Jako że mam dziewczynę nie chce by żeńska część ekipy rzuciła się na mnie z piskiem (... Przynajmniej taka mam nadzieję)
To wiesz co Ci powiem? Lepiej jednak nie wrzucaj tych fotek. To mogłoby być największe rozczarowanie w twoim życiu . Jescze byś się załamał nerwowo po zobaczeniu naszych komentarzy.
Alucard 666 pisze:
Nie wrzucę z 3 powodów
...Czyli zakompleksiony brzydal szukający okazji do wyżycia się w necie