Znienawidzona karta w MtG
-
- Szczur Lądowy
-
- Majtek
- Numer GG: 12017892
-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
ARGHHHHH!H!H!!!!!!
(szał bojowy godny każdego dobrego bersekera kończy się po paru chwilach)
już mi dobrze
ostatnio wkurza mnie cała taktyka (a właściwie jej brak) jednego mojego kolegi, polega ona na wystawianiu co silniejszych (typu 8/8 ) kritów oraz.... oszukiwaniu
np wmawia mi że jak ma pod kreatują regenerate i go używa to enchant zostaje razem z kreaturą albo coś w rodzaju "ale ja więcej tych counterów miałem!!"
a co do kart to -->
Konda lord of Eiganjo
jego duma i cnota całej talii... indestructable.... bushido 5.... tak mnie ta karta wkurza że.... moze lepiej nie powiem
na szczęście moge się bronić moim Gaze of justice
Akroma
chyba nie musze mówić co to jest , marzył o tej karcie tyle czasu że..... jak ją zdobył to odrazu chciał święto narodowe robić w szczepie. jak ja trafiłem odblaskowego smoka (badziew niestety, a przynajmiej potrzebuje talii na smokach) to się tak nie podniecałem, na szczęście da się to zniszczyć
Primeval Force (czy jakoś tak....)
pomijając to że jest 8/8 to bardzo lubie jak to wystawia, nie ma nic przyjemniejszego jak skontrować mu to pare razy i patrzec jak rozstaje sie z trzema ladami a pomijając kontre to bardzo wkurzające i kolejny "znaczek firmowy"
(szał bojowy godny każdego dobrego bersekera kończy się po paru chwilach)
już mi dobrze
ostatnio wkurza mnie cała taktyka (a właściwie jej brak) jednego mojego kolegi, polega ona na wystawianiu co silniejszych (typu 8/8 ) kritów oraz.... oszukiwaniu
np wmawia mi że jak ma pod kreatują regenerate i go używa to enchant zostaje razem z kreaturą albo coś w rodzaju "ale ja więcej tych counterów miałem!!"
a co do kart to -->
Konda lord of Eiganjo
jego duma i cnota całej talii... indestructable.... bushido 5.... tak mnie ta karta wkurza że.... moze lepiej nie powiem
na szczęście moge się bronić moim Gaze of justice
Akroma
chyba nie musze mówić co to jest , marzył o tej karcie tyle czasu że..... jak ją zdobył to odrazu chciał święto narodowe robić w szczepie. jak ja trafiłem odblaskowego smoka (badziew niestety, a przynajmiej potrzebuje talii na smokach) to się tak nie podniecałem, na szczęście da się to zniszczyć
Primeval Force (czy jakoś tak....)
pomijając to że jest 8/8 to bardzo lubie jak to wystawia, nie ma nic przyjemniejszego jak skontrować mu to pare razy i patrzec jak rozstaje sie z trzema ladami a pomijając kontre to bardzo wkurzające i kolejny "znaczek firmowy"
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Jeśli mówisz o karcie Regeneration, to obawiam się że twój przeciwnik ma rację.Obelix pisze:np wmawia mi że jak ma pod kreatują regenerate i go używa to enchant zostaje razem z kreaturą albo coś w rodzaju "ale ja więcej tych counterów miałem!!"
Co do ilości counterów - radzę zainwestować w bodajże Eldricht Gems - za 8zł są bodajże w różnych kolorach. Ew. można ilość counterów zaznaczać za pomocą kostki do gry (nawet takiej zwyczajnej k6).
-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
Regeneracja właśnie całkowicie zapobiega spadnięciu stwora na cmentarz. Jedynym kosztem (oprócz kosztu samej umiejętności) jest stapowanie krity.a Regeneration to enchantment czyli jak kreaturka jest na grave to dopiero moge ją sobie przywrócić ale enchant zostaje tak?
Dla poparcia przykładem:
Magiccards.info pisze:(The next time this creature would be destroyed this turn, it isn't. Instead tap it, remove all damage from it, and remove it from combat.)
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Marynarz
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Soul Collector jeszcze na tobie nie testowałem, więc nie wiem skąd te uprzedzenia . A Sister of Stone Death, mhmm, jeden znajomy gracz upiera się, że ma inne działanie, a wtedy byłaby po prostu przegięta NA MAXA. I nie ma on racji tak apropos, co czyni z niej nie taką super kartę... choć zawsze.
Józef Stalin pisze: Jedna śmierć to tragedia, milion – to statystyka
-
- Marynarz