Witam! Poszukuję graczy do Storytellingowej sesji. Zależy mi na zebraniu grupy składającej się z 3-5 osó. Wdzięczna byłabym, aby choć jeden gracz wcielił się w postać o klasie typu druid, łowca. Jednak nic na siłę! Zapraszam szczególnie początkujących, bo dla "starych wyjadaczy" to raczej się trochę boję prowadzić . Jeśli się już kto zdecyduje, proszę o przesłanie mi karty postaci na PW. Wzorzec: Imię:
Nazwisko:
Rasa:
Klasa:
Opis/ biografia jak kto woli:
Wygląd:
Ekwipunek:
Jak znaleźliście się w oberży pod Ślepą Wiedźmą, w jakim celu podróżujecie Szarym Traktem: Umiejętności, opisane, jak dobrze potraficie daną czynność wykonać:
Zgłoszenia przyjmuję do czwartku wieczorem, godzina 19.
Mam nadzieję, że współpraca z przyszłymi graczami okaże się dla mnie i dla nich owocna
Ostatnio dużo D&D na forum i bardzo dobrze bo to mój ulubiony system więc
już wysyłam kartę, mam nadzieję że się spodoba i że będę mógł zagrać w kolejną sesję D&D.:D
Hej, jest jeszcze wolne miejsce?
A w konwencji jakiego systemu ma być? Obojętnie?
Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.
Zgłaszam chęć przystąpienia do rozgrywki Nudzi mi się i z wielką chęcią podejmę się zadania wymyślenia nowej postaci specjalnie do tej sesji Może to być dłuższy tekścik? Tak nawet do 2 stron A4?
Hm... Eee... Na czym? Oe? Niestety nie mam pojęcia o czym mowa Jeśli zostanie mi to wytłumaczone to być może będę mogła udzielić odpowiedzi A teraz proszę o wybaczenie - idę przepisywać kartę postaci dla szanownej MG <kłania się dwornie>
Niestety tam mnie nigdy nie było... Mój nick lubi się powtarzać w różnych miejscach <wzdycha>. Dlatego na DeviantART jestem WinterWerewolf, a na MonstersGame można mnie znaleźć jako NightmareWolf. Ale łatwo mnie poznać mimo tych lekkich zmian Wystarczy patrzeć na avatara Zawsze ten sam wilk
BTW bardka półelfka przyda się na sesji?
Ach! I jeszcze jedno pytanie! Czy to w świecie Forgotten Realms czy tylko pod system D&D ogólnie?
Futrzasta! Ugryzę Miałaś dać znać jak będziesz grała w kolejnej sesji, żebyśmy mogli stanąć wreszcie nie tylko po tej samej stronie barykady, ale i na zbliżonym poziomie, a nie jak w KD gdzie Yang Lou może Arylin rzemyk u sandałów rozwiązać, a i to zakładając że ona się bronić nie będzie Z racji nienajwiększej ilości czasu wyślę coś już istniejącego może, a jak nie, to zaraz zacznę tworzyć coś nowego Hm... Dawno nie grałem jakąś zakutą pałą...
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Widze niezle grono sie zbiera Ale ja nie pogram, bo po pierwsze troche za duzo tych sesji, po drugie Ouz mnie zabije ze nie daje odpisow na sesje WW, po trzecie mam w glowie ciekawa postac, ale zdecydowanie nie do lazenia po lesie ;P