[System ogólny] Unnamed

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.

Czy moja sesja jest ciekawa?

BARDZO !!!
2
14%
Tak sobie.
4
29%
Widzialem lepsze.
3
21%
Nieciekawa.
0
Brak głosów
DNO !!! Tak nudnych sesji to jeszcze nie było.
5
36%

Liczba głosów: 14
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

aHLEAGE
Wychodzi z pokoju troche zszokowany i przysiada sie do kompanow.
- O ktorej wyruszamy? Macie jakies plany?
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: |3ARA/\/ »

[Spoko Eper sesja jest dobra to ludzie zostana :wink: ]

Budźwin Wigasz

Chrzaknal i usmiechnal sie rubasznie do kompanow.-Chlopaki , cos mi sie tu nie podoba....!-Pewnie nie widzieliscie tu tego typka o srebrnych wlosach i w todze.Powiedzial ze podobno ci rzekomi poliklotoni nas oszukuja i grozi nam smiertelne niebezpieczenstwo to wszystko to podobno jedna wielka mistyfikacja.-Wedlug mnie to prawda i ja pojde w ta wyprawe jednak bede mial oczy szeroko otwarte i sierp gotowy do odciecia jakiegos wrogiego lba. Uwazajcie na siebie ta cala sprawa mi smierdzi od poczatku i nie sa to bynajmniej te rybki.Chrzaknal i stuknal na znak toastu kuflem o stol i wyzlopal duzy lyk przedniego piwa.Zakasil kanapeczka z musztarda.
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

ahleage
To dokad wyruszamy? - podnosi triumfalnie kufel z piwem do gory na znak wielkiej motywacji.
- Jestem gotowy!! to za co toast??
Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Veynar »

Ashnaradak
"N00by lole i owce!ruszamy! a toast niech bedzie za tylki które po drodze skopiemy!a jezeli chdozi o tych "przybyszow" to ja jestem wobec nich bardziej niz cholernie nieufny trzeba na nich uwazac tymczasem pijmy ile wlezie i ruszjamy" <jedenym huastem opróznia zamówiony wczesniej kufel piwa
Hmm...
....
....
....

MUAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAH
LukaS
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: LukaS »

Rączka

No tak ! Zawsze to samo o niziołkach nikt nie pamięta. Nie było mnie tylko przez chwilę a oni zaczeli świętować bezemnie. Barman Duże mocne. Na ich koszt. dosiada się do reszty No więc jak będzie pomożemy temu magowi? Gość pewnie ma dużo złota ale nie wiem czy chętnie się z nim rozstaje, a o walce raczej nie mamy co myśleć wygląda na silnego maga. Cholera nigdy nie lubiłem magów
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Budźwin Wigasz

Zamawiam po kolejce piwa dla wszystkich w karczmie i po kilku mocnych kuflach zaczynam przeklinac maga i uzgadniac plan podrozy oraz kalkulowac w przepitym juz mozgu droge pozbycia sie maga jesli to bedzie konieczne.-A pan panie barbarzynca to na kogo mowi pan owca ? hep!-Zamawiam na nasz stol kilka duzych porcji dziczyzny a do swojej jeszcze ekstra sos.
Veynar
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Veynar »

Ashnaradak
"Ano na pana panie owco mowie owca ale napic sie napije chetnie" <staram sie upic owce kompletnie sam pijac duzo -lecz glowa mocna i trudno jest upic gdy tylko nasz owca udaje sie spac dostaje ze sztyleta w szyje i w brzuch pod neiwdzialnoscią oczywscie >:evil:
Hmm...
....
....
....

MUAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHHAH
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Budźwin Wigasz

Rozgladam sie pijanym wzrokiem i widze jakies zawirowania i zalamania powietrza formujace sie w brudna reke tego chama veya nad soba do tego sciskajaca zaostrzony kawalek metalu wypolerowany w fantazyjne wzorki a znajac jego umysl nie sadze by chcial sie bawic w zapoluj na pana ziemniaka. Synek....hik...nie z takimi sobie radzilem i to w gorszym stanie-drab dostaje kopa w czule miejsce a nastepnie w du** i wyzucony z pokoju.Padam na lozko i wrzeszcze do reszty ekipy przez sciany lokalu , obudzcie mnie jak bedzie wymarsz.
Eperogenay
Majtek
Majtek
Numer GG: 3206842
Kontakt:

Post autor: Eperogenay »

Noc minęła w miarę spokojnie.
Następnego dnia niektórzy z was budzą sie samotni...
Inni z kacem...
A jeszcze inni śpią w najlepsze.
Poranek jest piękny. Słoneczko wstaje powoli...
A poikilotoni już siedzą na stołkach w karczmie/oberży. Wszyscy (siedmioro) w postaciach ludzkich i siedząc czekają aż wy łaskawie zwleczecie się z łóżek.
Obrazek kIEpski musi odejść!

"...and those who are prideful and refuse to bow down shall be laid low and made unto dust." - Book of Origin

"You know, you blow up one sun and suddenly everyone expects you to walk on water."
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

ahleage
Schodzi przeciagajac sie.. Miecz nalozony na plecy oraz kolczuga na sobie. Jest gotowy do drogi:
- No to kiedy wyruszamy? Jedno piwko jeszcze na szybko karczmarzu!
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

Kadir van Montano:
zwlekam sie z lozka, ubieram sie, sztylety w butach, miecze na plecach. ide na dol do karczmarza i mowie: "hej chlopaki, kto przed 15 pije alkohol ten zul!"
zamawiam cos do jedzienia i jem sniadanie.
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Budźwin Wigasz

Zrywam sie przebudzony koszmarem i szukam jakis niedopitych butelek whisky a szczegolnie czerwonego wina pod lozkiem , wypijam wszystko co znajde i ubieram sie szybko.Biore dobytek na plecy a reszte pakuje do torby.Mocze glowe w wiadrze wody w lazience i szybko podpilowuje rogi doprowadzajac je do jako takiej uzywalnosci.Schodze na dol i rzucam -smacznego -Kadirovi widzac ze cos szamie.-Karczmarz megakebab domowej roboty i garniec czystej wody prosze aha i bonusowe buritos.Dosiadam sie do reszty zalogi i patrze od czasu do czasu z wyzszoscia na zmiennoksztaltnych.
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

[eper jak juz zaczales sesje to dbaj o nia]
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Jestem w zastępstwie za Epera. Będę chwilowo prowadził sesję.

Poikilotoni stoja pod drzwiami i ponaglają was wzrokiem. Chcąc nie chcąc, zostawiliscie resztki śniadania (albo wzięliscie je ze sobą) i poszliscie za tymi istotami. Zaprowdzili was za karczmę. Jeden z nich położył dłoń na klapie od piwnicy i ta otworzyła sie. Wszyscy tam weszli, a wy za nimi. Jeden został skulony przy klapie, pozostała szóstka zeszła na sam dół. Istota o iluzji młodzieńca z blond włosami wzięła butelkę z półki (z winem) i rozbiła ją o ziemię. Niektórzy z was jako fanatycy alkoholu ( :wink: )patrzą na to z oburzeniem, lecz oni tylko uśmiechaja sie pod nosem. Blondyn podnosi jakiś kryształ z plamy alkoholu i mówi: "Axon najlepiej utrzymuje się w alkoholu..." i wybucha śmiechem. Drugi z poikilotonów w tym czasie narysował krąg na ziemi na środku którego blondyn położył odłamek axonu. Krąg zajarzył się fioletowym światłem. Poikiloton spod klapy przybiegł i ustawił się razem z reszta dookoła kregu. Wznieśli ręce i rozpoczęli inkantację. Po chwili na środku utworzył sie świetlisty wir. "Wskakujcie! To od was zależy nasza przyszłosć! Nie utrzymamy tego długo..." Zdajac sobie sprawe z tego, ze to teleportacja na inną planetę i jak bardzo jest pracochłonna, wskakujecie do srodka i waszym oczom ukazuje się straszny obraz... U podstawy wzgórza na którym wznosi się płonace miasto, toczy sie straszna bitwa. Cienie rozpryskuja sie przed szablami poikilotonów, a poikilotoni giną oplatani mrokiem tych strasznych istot... Na prawo od was jest jedyna dorga do miasta. Wasz cel jest w mieście, rozpoznacie go, gdyz z czerwonego nieba płynie biały promień wskazujacy kryształ, majacy unicestwic cienie. Jesteście niespodziewani, więc musicie działać szybko. Z daleka widać Syliana, który przywołuje was ręką. Wasz wybór - biegniecie po kryształ, walczycie z cieniami, czy wracacie przez gasnacy powoli portal.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

ahleage:

Rozglada sie goraczkowo. Postanawia pobiedz do Syliana. Szybkimi cieciami jednak rozwala pare cieniow po czym zaczyna biec.
|3ARA/\/
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Budźwin Wigasz

-Kamraty zbierajmy sie natychmiast ...oni sa juz straceni.-Wskazuje na walczacych -Szybciej biegnijmy do krysztalu to uda nam sie uratowac wiecej istot niz walczac tu bezcelowo moze sami jakos wytrwaja.Biegne za odwaznym który pobiegl pierwszy.
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

Kadir van Montano:
jestem tym odwaznym co pobiegl pierwszy :D
Zablokowany