Jak Wam sie podoba komiks 'Bohatery Ragnaroka'?
-
- Bombardier
Sorry, ale miałem pewien kłopot i przez przypadek wysłało mi dwa posty. latego proszę jakiegoś moderatora, aby usunął jeden z nich.
No było niby fajnie, ale akcja dwójki stanęła. LUDZIE PISZCIE! TA OPOWIEŚĆ JEST TAKŻE O WAS!!
Ciekawe, jak się skończy druga część... i czy Waltos podejmie się zilustrowania Ragnarok 2...
No było niby fajnie, ale akcja dwójki stanęła. LUDZIE PISZCIE! TA OPOWIEŚĆ JEST TAKŻE O WAS!!
Ciekawe, jak się skończy druga część... i czy Waltos podejmie się zilustrowania Ragnarok 2...
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Wiecie co, powinniśmy powołać między sobą (tzn. twórcami komiksu) jakąś korektę, bo śmieszne rzeczy można przeczytać w tych komiksach . Co ty na to Waltosie?
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
Wiesz co Ci powiem ( oprócz tego, że mam rodziców polonistów )....
Trzy minuty nie minęły ( dosłownie) a na GG odezwał się Dante i się pytał o co mi biega z ta korektą:
Dante (16:25)
Co ty o korekcie marudzszi
(Darkelfft) (16:25)
popatrzyłem na komiks
dokładniej na ostatnią część
No i
muj
(Darkelfft) (16:26)
wiesz to są tylko małe błędy, detale
nie martw się
i nie zwracaj na nich uwagi
(Darkelfft) (16:28 )
te błędy popełniają wszyscy
to codzienność
Dante (16:28 )
przestań marudzić
ehe
ten komiks jest z przed miesiąca
zaras
Dalsza część rozmowy
(Darkelfft) (16:29)
popatrz na forum
jestes w ukrytej komorze
Trzy minuty nie minęły ( dosłownie) a na GG odezwał się Dante i się pytał o co mi biega z ta korektą:
Co ty o korekcie marudzszi
popatrzyłem na komiks
dokładniej na ostatnią część
No i
muj
wiesz to są tylko małe błędy, detale
nie martw się
i nie zwracaj na nich uwagi
te błędy popełniają wszyscy
to codzienność
przestań marudzić
ehe
ten komiks jest z przed miesiąca
zaras
Dalsza część rozmowy
popatrz na forum
jestes w ukrytej komorze
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Otchłań
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
Z tym komiksem to Dante pokazał swoje lenistwo w całej okazałosci. Już mu miesiąc temu pisałem o błędzie ortrograficznym, a on jak widać się tym nie przejął. Ja żadnego komiksu bez czyjejjś prośby nie edytuję, ale darkelfft może być korektą... Jak chce
Poza tym to własnie dlatego piszę autora odcinka, by ktoś nie pomyślił, że akurat ja robię błędy ortograficzne
I tera napisze tak: Dante, wysyłaj najpierw swoje komiksy do Darkelffta, by ten poprawił te cudowne błędy, bo jak na nie patrzę, to mi się chce tylko walić głową w umywalkę
Poza tym to własnie dlatego piszę autora odcinka, by ktoś nie pomyślił, że akurat ja robię błędy ortograficzne
I tera napisze tak: Dante, wysyłaj najpierw swoje komiksy do Darkelffta, by ten poprawił te cudowne błędy, bo jak na nie patrzę, to mi się chce tylko walić głową w umywalkę
żyję
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
A gdzie publiczność, przecież mogę zginąć przy tych bykach . Swoją drogą nie obawiam się nadmiaru pracy ze względu na to, że ona idzie bardzo powoli....
Otchłań
Otchłań
-
- Marynarz
- Kontakt:
Mam pytanie, które może być luźno połączone z komiksami- czy jeżeli bym narysował komiks, to czy mógłby on zostać tutaj zamieszczony? Oczywiście dotyczyłby fanatstyki. Pytam się, bo zacząłem się już za to zabierać. Oczywiście komiks byłby rysowany ręcznie, skanowany i wrzucany tutaj....
Otchłań
Otchłań
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Darkelfft mógłbyś zkomiksować TO
oczywiście jeśli się jamodyl zgodzi
Kilka takich odcineczków mogło by być naprawdę świetnych
To jak podejmiesz się tego trudnego zadania??
oczywiście jeśli się jamodyl zgodzi
Kilka takich odcineczków mogło by być naprawdę świetnych
To jak podejmiesz się tego trudnego zadania??
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
-
- Marynarz
- Kontakt:
nie daj się zwieść Mad Phantom to tylko pseudonim tajnego agenta jamodyla z rządowej agencji NN (niuch-niuch) która ma za zadanie obserwować i zatrówać życie niczcego niespodziewających się userów
wiem że trochę to głupie ale nie miałem siły wymyślić nic lepszego
wiem że trochę to głupie ale nie miałem siły wymyślić nic lepszego
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
-
- Mat
- Kontakt:
Ja się pytam, czemu ja i Rajah mamy zaszczyt być obiektami waszych żarcików. O co mi chodzi? O ostatni komix (chyba odcinek 16) made by Runiq. Dopiero 2 razy Rajah był w komixie, a za każdym razem z niego clowna robicie . Ja rozumiem, że cała ta szopka to jedne, wielki cyrk, ale czemu zawsze ja i Rajah gramy rolę śmiesznych, głupich clownów? Buu, ja się tak nie bawię .
PS. Nie bierzcie tego posta na poważnie ;P. A róbcie sobie z niego jaja. Jak ja się raduję, jak widzę go wkurzonego na wszystko i wszystkich, gdy widzi takie rzeczy. Nawet nie wiecie, jak śmiesznie wygląda, gdy dostaje spazmy. (Rajah: Zamknij się).
PS. Nie bierzcie tego posta na poważnie ;P. A róbcie sobie z niego jaja. Jak ja się raduję, jak widzę go wkurzonego na wszystko i wszystkich, gdy widzi takie rzeczy. Nawet nie wiecie, jak śmiesznie wygląda, gdy dostaje spazmy. (Rajah: Zamknij się).