Na jaką grę czekacie?
-
- Majtek
- Numer GG: 3705860
- Kontakt:
Co do Fallouta 3, to jestem tak samo sceptyczny jak do trzeciej wersji Baldursa, lub Icewind Dale'a. Wolałbym, żeby nie wyszły, jeśli miały by być gorsze od poprzedników. Co tu dużo mówić, żeby to zrobić potrzeba piekielnie dużo pracy.
Moim zdaniem nie ma co rwać się na kolejne odsłonych tak kultowych gier, ale konstruować jakieś logiczne dodatki przedłużające konkretne wątki fabularne. Jakby nie było, miło jest powrócić do ubóstwianych zaświatów.
Moim zdaniem nie ma co rwać się na kolejne odsłonych tak kultowych gier, ale konstruować jakieś logiczne dodatki przedłużające konkretne wątki fabularne. Jakby nie było, miło jest powrócić do ubóstwianych zaświatów.
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Niby tak, zwłaszcza, że nie robi tego Black Isle, tylko Bethesda, ale oni nie są tacy źli (pozdrawiam fanów Morrowinda ). Mam tylko nadzieję, iż Fallout 3 będzie dobry pod względem scenariusza i stworzonego świata, a nie jak to bywa coraz częściej - różnica tylko w grafice. Koniec końców, wolę, żeby wyszedł i mnie zawiódł, niż aby utknął w studiu na wieki...
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Moim zdaniem, powinno się pozostawić wszystkie stare, klasyczne dwuwymiarowe cRPG-i w spokoju. Obrosły już legendą i lepiej, by powrót po latach nie psuł renomy jakiejś serii. Lepiej, by twórcy proponowali nowe rozwiązania, a nie bazowali na tym, co już stworzono. Szczególnie, że grafika 3D (a na bank by taka była) mogłaby zepsuć klimat pierwowzoru. I jeszcze tak jakoś jest, że im dłużej i bardziej się na coś, tym większą okazuje się to rozczarowaniem. Wolałbym być w związku z tym mile zaskoczony przez producentówVisius pisze:Co do Fallouta 3, to jestem tak samo sceptyczny jak do trzeciej wersji Baldursa, lub Icewind Dale'a. Wolałbym, żeby nie wyszły, jeśli miały by być gorsze od poprzedników.
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Fallout 3 - seria jest mi dosyć obojętna więc niech se i wychodzi, może być zabawnie słuchać tych tekstów "Bluxnierstwo, oni zniszczyli Fallouta." etc. jesli nie wyjdzie.
Kontynuacja BG? Oby nigdy w życiu. Serie z zamkniętym wątkiem fabularnym nie lubią kontynuacji... No i kto widział Baldura w D&D3? Co to jakiń Neverwinter jest? Apage i zostawcie staruszka w spokoju.
Kontynuacja BG? Oby nigdy w życiu. Serie z zamkniętym wątkiem fabularnym nie lubią kontynuacji... No i kto widział Baldura w D&D3? Co to jakiń Neverwinter jest? Apage i zostawcie staruszka w spokoju.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Marynarz
- Numer GG: 2956891
- Kontakt:
Afterfall mógłby wyjść. Czekam na postnukleara w Europie. Mam dosyć ograniczania świata do jakichś stanów zjednoczonych. Owszem ichnie post'y mają niepowtarzalny klimat. Co nie znaczy, że europejski nie miałby ciekawego. Czyż nie jest fajne małe nawiązanie do Czarnobyla i innych rodzimych problemów?
Kotor3 może.
Zawsze mam nadzieję będą wychodzić nowe rpgi na forgottenie, najlepiej z bioware'a - lubię je za dopracowanie interakcji drużynowych i rozbudowane postacie. Takich nie widziałam w żadnych innych grach.
Kotor3 może.
Zawsze mam nadzieję będą wychodzić nowe rpgi na forgottenie, najlepiej z bioware'a - lubię je za dopracowanie interakcji drużynowych i rozbudowane postacie. Takich nie widziałam w żadnych innych grach.
-
- Majtek
- Numer GG: 7260540
-
- Szczur Lądowy
-
- Bosman
- Numer GG: 9149904
Z chędożeniem się nie spiesz, bo toć i o bachora łatwo, chyba że medykamenty zastosujesz lub do maga się udasz
A co spraw wyżej napomnianych, toć i ja sie zgadzam. The Witcher, a jeszcze lepiej Wiedźmin miłe mi są i na datę wydania czekam
A co spraw wyżej napomnianych, toć i ja sie zgadzam. The Witcher, a jeszcze lepiej Wiedźmin miłe mi są i na datę wydania czekam
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica
-
- Majtek
- Numer GG: 7260540
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Wiedźmin ma we wrześniu uderzyć w sklepowe półki. I o ile nie będzie miał dużych wymagań sprzętowych to jest tytułem must have.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Raczej bedzie mial duze wymagania. Co nie zmienia faktu ze jest tytulem obowiazkowym.Perzyn pisze:I o ile nie będzie miał dużych wymagań sprzętowych to jest tytułem must have.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Majtek
Ja słyszałem, że wyjdzie dzień po Duke Nukem Forever ;p.Wiedźmin ma we wrześniu uderzyć w sklepowe półki.
W sumie to na nic szczególnie nie czekam. Wiedźmin może być ciekawy, ale jakoś nie wyczekuję premiery.
Chociaż nie, jednak czekam na The Elder's Scroll V: Tamriel oraz Knights of the Old Republic III: Return ;p.
"Nie."
- Wiele osób.
- Wiele osób.
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
Biorac pod uwage poziom gier opartych na aurorze mysle mysle, ze wiedzmin nie bedzie jakas czarna owca i bedzie hakensleszem na porzadnym poziomie. Jesli dodatkowo pojawi sie troche smaczkow w postaci nawiazan do sagi, to na pewno bardoz chetnie sie w niego zaopatrze.
Z innych rpg na jakie czekam to KOTOR3 i Torment2 (ktore zapewne nie wyjda ;]), Baldur's Gate 3 i Fallout 3 (z ciekaowsci jak je sknoca) i dodatek do NWN2 i Jade Empire 2 i Dragonage.
Z innych rpg na jakie czekam to KOTOR3 i Torment2 (ktore zapewne nie wyjda ;]), Baldur's Gate 3 i Fallout 3 (z ciekaowsci jak je sknoca) i dodatek do NWN2 i Jade Empire 2 i Dragonage.
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Wiedzmin nie bedzie hakensleszem. Nawiazan do sagi raczej bym sie nie spodziewal w nadmiernych ilosciach. Akcja dziac sie bedzie pare lat po wydarzeniach z sagi. O ile wiadomo, tworcy klada duzy nacisk na fabule i wplyw gracza na jej rozwoj. Kilka mozliwych zakonczen, mnostwo mozliwych sciezek w czasie rozgrywki i wiele smaczkow w tym guscie, ma sprawic ze bedzie to gra na wiecej niz jedno podejscie/przejscie. Z reszta nawet jesli by ograniczyc sie do samej walki, gra bedzie warta zakupu. Podobno czegos tak realistecznie wygladajacego jeszcze nie bylo. Jesli dobrze pamietam, to dla samej tylko postaci Geralta nagranych zostalo 220 sekwencji przy uzyciu motion capture.eRyahXa0S/Darth Wojtex pisze:Biorac pod uwage poziom gier opartych na aurorze mysle mysle, ze wiedzmin nie bedzie jakas czarna owca i bedzie hakensleszem na porzadnym poziomie. Jesli dodatkowo pojawi sie troche smaczkow w postaci nawiazan do sagi, to na pewno bardoz chetnie sie w niego zaopatrze.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Po zapowiedziach tworcow i po opiniach osob ktore juz w Wiedzmina graly. Bedzie to CRPG w pelnej krasie. A po czym Ty wnosisz ze bedzie to H&S???eRyahXa0S/Darth Wojtex pisze:A po czym tak sadzisz?Szelmon pisze: Wiedzmin nie bedzie hakensleszem.