Jak często zaglądacie na forum Tawerny RPG?

-
- Majtek

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Odkad mam net w chacie, to jestem praktycznie non stop. Chyba ze gram akurat, to sila rzeczy nie moge sprawdzic forum. W pracy nadal tradycyjnie co pol godziny, czasem co godzine sprawdzam.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Tawerniany Zabójca Trolli
- Numer GG: 6386578
- Kontakt:
Może jak byś dodał, że można o avikach lub koksach dopisać to by więcej ludności się pojawiło. Zgadzam się śmieszne to jest, że tysiąc z plusem ludzi zarejestrowanych a 16 tylko się wypowiedziała. Ehh...Odkad mam net w chacie, to jestem praktycznie non stop. Chyba ze gram akurat, to sila rzeczy nie moge sprawdzic forum. W pracy nadal tradycyjnie co pol godziny, czasem co godzine sprawdzam.

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A ja już praktycznie nie zaglądam na forum jak w pracy jestem ;( Dostałam awans w grudniu (tak się pochwalę mimochodem;)) i od tej pory muszę pracować, ale tak naprawdę pracować, a nie tylko siedzieć przy kompie i klepać na forach :/ A jakby tego było mało, to jeszcze riserczuję sporo w bibliotece, więc offline jestem czasami cały dzień :/
Napisałabym, że cierpię, ale ze mnie jest pracoholiczka, więc nie jest tak źle ;)
Napisałabym, że cierpię, ale ze mnie jest pracoholiczka, więc nie jest tak źle ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Ty chyba jestes baaardzo zmeczony dzisiaj Makkmakk pisze:Może jak byś dodał, że można o avikach lub koksach dopisać to by więcej ludności się pojawiło. Zgadzam się śmieszne to jest, że tysiąc z plusem ludzi zarejestrowanych a 16 tylko się wypowiedziała. Ehh...Odkad mam net w chacie, to jestem praktycznie non stop. Chyba ze gram akurat, to sila rzeczy nie moge sprawdzic forum. W pracy nadal tradycyjnie co pol godziny, czasem co godzine sprawdzam.

Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Przez pierwsze 3 miechy posiadania neta w ogóle nie wiedziałem o istnieniu forum. Dopiero kolega (zresztą też forumowicz) mi je polecił. Na początku było to raz dziennie, tak 3-4 razy w tygodniu (brak chęci), a od jakiegoś miesiąca przerodziło się to w codzienną obecność, przy czym kartę z Tawerną mam otwartą przez cały czas
Uzależnienie nie boli 

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731

-
- Bosman

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
To do roboty, w końcu ktoś musi pisaćHeimdall pisze:Ostatnio wchodzę na Tawernę trochę rzadziej niż zwykle. Po pierwsze, trzeba mieć czas na granie w Morrowinda, po drugie, forum ostatnio jakieś niemrawe jest i nie chce mi się tu przesiadywać czekając aż ktoś coś łaskawie napisze.

-
- Majtek
- Kontakt:

-
- Pomywacz
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 0
Ja tak sobie przeglądam forum raz na jakiś czas i czytam co mnie interesuje. Nie odzywam się, bo... nie mam o czym się odezwać.
Wszystko co miałem do powiedzenia, powiedziałem, a na jakąś głębszą, dłuższą itd. dyskusję nie mam czasu. Więc jestem milczącym userem. 

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Szczur Lądowy

-
- Szczur Lądowy

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Niestetykajtek Raulin pisze:Cuż to za pytanie????? Ja codziennie!!!!!!![]()