Jak często zaglądacie na forum Tawerny RPG?

Informacje ogólne, ogłoszenia, propozycje zmian i opinie.
ODPOWIEDZ

Jak czesto zagladacie na forum Tawerny ?

codizennie
129
64%
kilka razy w tygodniu
41
20%
sporadycznie
24
12%
rzadko
8
4%

Liczba głosów: 202
Septimus Helmheid
Majtek
Majtek

Post autor: Septimus Helmheid »

Ja jestem rano przed szkola, potem na kazdej przerwie, potem wieczorami. W niedziele rac czy dwa dziennie bo jak na razie musze korzystac z kafejki internetowej... :(
Septimus Helmheid
Arcymag z Blackhill
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Odkad mam net w chacie, to jestem praktycznie non stop. Chyba ze gram akurat, to sila rzeczy nie moge sprawdzic forum. W pracy nadal tradycyjnie co pol godziny, czasem co godzine sprawdzam.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
makk
Tawerniany Zabójca Trolli
Tawerniany Zabójca Trolli
Numer GG: 6386578
Kontakt:

Post autor: makk »

Odkad mam net w chacie, to jestem praktycznie non stop. Chyba ze gram akurat, to sila rzeczy nie moge sprawdzic forum. W pracy nadal tradycyjnie co pol godziny, czasem co godzine sprawdzam.
Może jak byś dodał, że można o avikach lub koksach dopisać to by więcej ludności się pojawiło. Zgadzam się śmieszne to jest, że tysiąc z plusem ludzi zarejestrowanych a 16 tylko się wypowiedziała. Ehh...
Obrazek Obrazek
Hope is the first step on the road to disappointment.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

A ja już praktycznie nie zaglądam na forum jak w pracy jestem ;( Dostałam awans w grudniu (tak się pochwalę mimochodem;)) i od tej pory muszę pracować, ale tak naprawdę pracować, a nie tylko siedzieć przy kompie i klepać na forach :/ A jakby tego było mało, to jeszcze riserczuję sporo w bibliotece, więc offline jestem czasami cały dzień :/

Napisałabym, że cierpię, ale ze mnie jest pracoholiczka, więc nie jest tak źle ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

makk pisze:
Może jak byś dodał, że można o avikach lub koksach dopisać to by więcej ludności się pojawiło. Zgadzam się śmieszne to jest, że tysiąc z plusem ludzi zarejestrowanych a 16 tylko się wypowiedziała. Ehh...
Ty chyba jestes baaardzo zmeczony dzisiaj Makk :wink: Strasznie chaotyczna wypowiedz i w dotatku zupelnie nie na temat. Odnosze dziwne wrazenie ze dotyczy ona mojej wypowiedzi na temat glosowania na okl 2005. Nie wiem jak tego dokonales ze znalazla sie tutaj. Wyspij sie chlopie porzadnie w koncu :wink:
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Behemoth
Majtek
Majtek

Post autor: Behemoth »

staram się być codziennie, ba nawet kilka razy na dzień, lecz w weekendy mnie raczej nie ujrzycie.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Przez pierwsze 3 miechy posiadania neta w ogóle nie wiedziałem o istnieniu forum. Dopiero kolega (zresztą też forumowicz) mi je polecił. Na początku było to raz dziennie, tak 3-4 razy w tygodniu (brak chęci), a od jakiegoś miesiąca przerodziło się to w codzienną obecność, przy czym kartę z Tawerną mam otwartą przez cały czas :D Uzależnienie nie boli :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Codziennie, odkąd podpięli mi sieć :wink: Zaglądłbym tu jeszcze więcej, ale na komp pchają mi się bez przerwy 3 (w porywach do 5) osoby...
Jedynacy, nie wiecie jaki dar dotaliście od losu.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ostatnio wchodzę na Tawernę trochę rzadziej niż zwykle. Po pierwsze, trzeba mieć czas na granie w Morrowinda, po drugie, forum ostatnio jakieś niemrawe jest i nie chce mi się tu przesiadywać czekając aż ktoś coś łaskawie napisze :wink: .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:Ostatnio wchodzę na Tawernę trochę rzadziej niż zwykle. Po pierwsze, trzeba mieć czas na granie w Morrowinda, po drugie, forum ostatnio jakieś niemrawe jest i nie chce mi się tu przesiadywać czekając aż ktoś coś łaskawie napisze :wink: .
To do roboty, w końcu ktoś musi pisać :twisted: Ja też mam problem, bo muszę godzić forum z BG2 (aktualnie), ale staram się nie obijać. I swoją drogą - tyle osób codziennie wchodzi, ale z pisaniem to już trochę gorzej :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Shadow12
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Shadow12 »

Ja wpadam codziennie chyba że nie mam netu :D
Obrazek
"Dlaczego świat jest nudny, bo ludzie są nudni dlaczego ludzie są nudni, bo świat jest nudny"
Nekromanta
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Nekromanta »

Od czasu rejestracji codziennie. Tawernę mam otwartą przez większość czasu przy komputerze, ale wiadomo, że wtedy również gram, oglądam inne strony itd.
Józef Stalin pisze: Jedna śmierć to tragedia, milion – to statystyka
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Ja tak sobie przeglądam forum raz na jakiś czas i czytam co mnie interesuje. Nie odzywam się, bo... nie mam o czym się odezwać. 8) Wszystko co miałem do powiedzenia, powiedziałem, a na jakąś głębszą, dłuższą itd. dyskusję nie mam czasu. Więc jestem milczącym userem. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Geralt Riv
Szczur Lądowy

Post autor: Geralt Riv »

Jestem u was nowy, a postaram się tu zaglądać jak najczęściej. W końcu to mój nowy dom. :)
Tej nocy nie zobaczysz gwiazd, bo łuna nad Cintrą.
RagudMezegis
Szczur Lądowy

Post autor: RagudMezegis »

Brak internetu kiedys mi to uniemozliwial lecz teraz od czasu do czasu zagladam tutaj. Od wczoraj jestem codziennie :P Zobaczymy czy ten stan rzeczy sie utrzyma.
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Cuż to za pytanie????? Ja codziennie!!!!!! :P :wink:
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

kajtek Raulin pisze:Cuż to za pytanie????? Ja codziennie!!!!!! :P :wink:
Niestety :?
ODPOWIEDZ