Parada Koksów
-
- Mat
- Numer GG: 818926
Jest ciemna, bezksziężycowa noc. W taką właśnie noc wybrał się MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEM na poszukiwanie kogoś z kim mógłby się przez najbliższe 12 godzin naparzac łańcuchem. W tym celu chciał się udac do najbliższego przedszkola, ale przypadkiem trafił do siedziby sejmu na ul. Wiejskiej. Tam spotkał Rou-Mana z krainy Li-Pear. Ten ostatni chciał się bronic zmuszając mojego KOKSA do założenia mundurku. MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEM zirytowany takim zachowaniem zaczął rzucac mięsem używając wszystkich słów z języka dresów (tj. wszystkich trzech). Na koniec swojej "przemowy"zdzielił Rou-Mana łańcuchem i zakończył tym jego żywot...
Drzewiec twój KOKS nie żyje...
Koksy moje:
-MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEM
Koksy moje poległe:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKA (JAK CHOLERA) FLAGA WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND
-POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD (WERSJA DEMONSTRACYJNA)
-MROCZNY TAKSÓWKARZ MURZYN Z CYGAREM
-MARIAN "DENOMINATOR" PUDŹIŃSKI (NIE MYLIC Z PUDZIANOWSKIM)
-NAJBARDZIEJ NEUTRALNY GOŚC WE WSZECHŚWIECIE
Koksy wroga poległe:
-OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ
-STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355
-SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON
-Rou-Man z krainy Li-Pear
Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK!!!
Drzewiec twój KOKS nie żyje...
Koksy moje:
Koksy moje poległe:
Koksy wroga poległe:
-OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
-
- Marynarz
- Numer GG: 9008864
Minister Rou-Man z krainy Li-Pear, dnia pewnego, po cięzkich obradach poszedł się rozluźnić w wychodku, gdzie napotkał SZARY PAPIER ZWANY PRZEZ NIEKTÓRYCH PAPIEREM DO PODCIERANIA DOOPY. Gdy chciał urwać kawałek papieru, ten sprzeciwł się mówiąc "Nie dam się urywać trologrytom!", albo jakoś tak. Jako, że Rou-Man nie wiedział, czy określenie to jest pochwałą, czy inwektywą, przywołał ze Szczyrku Dinozuara Darwina, by wyjawić prawdę. Darwin uznał, że ewolucja nie mogła sprawić, że z pięknego drzewa robi się ohydny, szary, śmierdzący papier do podcierania doopy. Zdenerwował się więc- a bardzo czuły był na piękno- i pożarł SZARY PAPIER ZWANY PRZEZ NIEKTÓRYCH PAPIEREM DO PODCIERANIA DOOPY.
Heimdall, twój papier się urwał.
KOKSY AKTYWNE: Rou-Man z krainu Li-Pear, POTĘŻNY HEŁMOVONICZNY WŁADCA CIEMNEJ STRONY SZMOCY LORD VŁADER, SAM-NIE-WIESZ-KTO-CZYLI-LORD-VIELOKONT
KOKSY CMENTARNE: Człowiek W Runicznym Swetrze Zniszczenia Wszystkiego I Jeszcze Więcej, Kaczka Władzoszka, Słodziuś, SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON
KOKSY ZEZŁOMOWANE: SUPER SIERŻANT DUPOTRÓJEC, PANEK..., ZUO, CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK, POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD(WERSJA DEMONSTRACYJNA), PEWUEN ISTOTA WYŻSZA, WIELKI ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE, QBECK SUPERADMIN, SZARY PAPIER ZWANY PRZEZ NIEKTÓRYCH PAPIEREM DO PODCIERANIA DOOPY
Heimdall, twój papier się urwał.
KOKSY AKTYWNE: Rou-Man z krainu Li-Pear, POTĘŻNY HEŁMOVONICZNY WŁADCA CIEMNEJ STRONY SZMOCY LORD VŁADER, SAM-NIE-WIESZ-KTO-CZYLI-LORD-VIELOKONT
KOKSY CMENTARNE: Człowiek W Runicznym Swetrze Zniszczenia Wszystkiego I Jeszcze Więcej, Kaczka Władzoszka, Słodziuś, SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON
KOKSY ZEZŁOMOWANE: SUPER SIERŻANT DUPOTRÓJEC, PANEK..., ZUO, CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK, POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD(WERSJA DEMONSTRACYJNA), PEWUEN ISTOTA WYŻSZA, WIELKI ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE, QBECK SUPERADMIN, SZARY PAPIER ZWANY PRZEZ NIEKTÓRYCH PAPIEREM DO PODCIERANIA DOOPY
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER doznał objawienia. Wiedział, że musi znaleźć awatara swego bóstwa. Dlatego więc ruszył na dalsze poszukiwania. W bramie swojego bloku natrafił na MENELA W TRZY PASKI MALOWANEGO ZWANEGO DRESEM. Przekonany, że to on jest zapowiedzianym awatarem Duke'a (Tyle mułów? Burackie teksty? DUUUKEEE!!!), przylgnął do niego z wrzaskiem "PANIEEEE!!!". Jako że MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEM nigdy nie czuł miłości i uwielbienia innej osoby w stosunku do niego, taka dawka zdezintegrowała jego mózg. Choć MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEM był dresem, był też człowiekiem. I mózg nadal był nieodzowną częścią jego ciała. ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER doszedł do wniosku, że nie był to oczekiwany Mesjasz, więc w żalu wrócił za swój plakat, czekając na wieści o innych kandydatach.
Wilczy Głód, kolejny twój KOKS jest moją ofiarą! Pokłoń się potędze Imperium Zła!!!
KOKSY W GRZE (2): DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY; ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER
KOKSY NA GROBOWISKU ( 8 ): BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW; STARY, ZGRZYBIAŁY, DENNY NAUCZYCIEL ANGIELSKIEGO KRZYSZTOF S.; ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI; STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20; BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE; OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ, SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI; ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA
KOKSY ZDEZINTEGROWANE (12):
1)GRUBY NIEMIECKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE,
2)STARA SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM,
3)Martwy Kot Szczęściarz Pochowany W Pudełku W Lesie,
4)KHRISHNA - CZTERORĘKI PERKUSISTA ROCKOWY,
5)SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI,
6)ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI,
7)WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA,
8)JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND,
9) ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA;
10)OGROMNY DZIURKUJUĄCY DZIURKACZ TWORZĄCY DZIURKOWANE DZIURKI;
11)MARIAN "DENOMINATOR" PUDŹIŃSKI (NIE MYLIC Z PUDZIANOWSKIM)
12)MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEM
IMPERIUM ZŁA W NATARCIU! DO SZARŻY, BRACIA IMPERIALIŚCI!!!
Wilczy Głód, kolejny twój KOKS jest moją ofiarą! Pokłoń się potędze Imperium Zła!!!
KOKSY W GRZE (2): DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY; ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER
KOKSY NA GROBOWISKU ( 8 ): BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW; STARY, ZGRZYBIAŁY, DENNY NAUCZYCIEL ANGIELSKIEGO KRZYSZTOF S.; ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI; STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20; BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE; OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ, SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI; ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA
IMPERIUM ZŁA W NATARCIU! DO SZARŻY, BRACIA IMPERIALIŚCI!!!
-
- Marynarz
NAJWIĘKSZEMU MIŁOŚNIKOWI BETONU BOBKOWI zaczęła kończyć się amunicja więc postanawia wychodować sobie trochę sprężynujących betonowych kul pingpongowych, a każdy wie, że takie kule rosną tylko w mrocznej, zanieczyszczonej i doszczętnie wybetonowanej krainie zwanej Katowicami. BOBEK dociera na miejsce i wypuszcza swoje sprężynujące kule, aby uderzając w ziemię same się zasadziły co niestety powoduje trzęsienie ziemi o sile 6,7 w skali Riechtera, a w efekcie tąpnięcie w najgłębszej Katowickiej kopalni. Niestety ukrywający się w tej kopalni MROCZNY, DLUGOWLOSY BERCIK, POZERACZ KOTOW zostaje pogrzebany żywcem jakiś kilometr pod ziemią. Jakby tego było mało BOBEK postanawia nawozić swoje kule i swoją motopompą wpompowuje pod ziemię 500 m sześciennych betonu typu "na amen" co dodatkowo unieprawdopodabnia przeżycie BERCIKA. Kaczor niestety masz na sumieniu kolejnego skazanego na bezsensowną śmierć KOKSA.
Kolejny KOKS stał się tylko gnijącym trupem na drodze do zwycięstwa Imperium Zła!
Zasilają nasze szeregi: 2 (NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK,SAMURAJ KAMIKAZE BERSERKER)
Zwłoki na drodze do zwycięstwa: 18 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY,MEGA WIELKI I ŚWIECĄCY AURA JEZUS V.3,BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW,TRENER JARZĄBEK,CZARNO-BIAŁY PROSIAK RAMBO,POTĘŻNA SIŁA NIECZYSTA ZWANA LENIEM,DRZEWO Z GLOBUSEM,ZDALNIE STEROWANY BISKUP BOJOWY W SUTANNIE MORO,PRAWICOWY OKRUTNY KĄPIĄCY SIĘ WE KRWI OPOZYCJI DEMON KOALICJI,NIE WIADOMO CO,BARBARA PIERDZIMĄKA,WŁADCA BURZY THOR,MROCZNY TAKSÓWKARZ MURZYN Z CYGAREM. QBECK SUPERADMIN,MROCZNY, DLUGOWLOSY BERCIK, POZERACZ KOTOW)
Pośmiertnie odznaczeni :8 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z FROMBORKA FRANEK,SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC,CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK,STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355,MANIAK CS-a n00b I ADMIN W JEDNYM,ŁOWCA PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZY AGENT MOSSADU)
Drzewiec śledź troche uważniej cudze posty bo to ja zabiłem QBEKA SUPERADMINA 2 posty przed tobą i nie mogłeś zniszczyć PAPIERU DO DOOPY bo atakujący go KOKS poległ 1 post wcześniej.
Kolejny KOKS stał się tylko gnijącym trupem na drodze do zwycięstwa Imperium Zła!
Zasilają nasze szeregi: 2 (NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK,SAMURAJ KAMIKAZE BERSERKER)
Zwłoki na drodze do zwycięstwa: 18 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY,MEGA WIELKI I ŚWIECĄCY AURA JEZUS V.3,BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW,TRENER JARZĄBEK,CZARNO-BIAŁY PROSIAK RAMBO,POTĘŻNA SIŁA NIECZYSTA ZWANA LENIEM,DRZEWO Z GLOBUSEM,ZDALNIE STEROWANY BISKUP BOJOWY W SUTANNIE MORO,PRAWICOWY OKRUTNY KĄPIĄCY SIĘ WE KRWI OPOZYCJI DEMON KOALICJI,NIE WIADOMO CO,BARBARA PIERDZIMĄKA,WŁADCA BURZY THOR,MROCZNY TAKSÓWKARZ MURZYN Z CYGAREM. QBECK SUPERADMIN,MROCZNY, DLUGOWLOSY BERCIK, POZERACZ KOTOW)
Pośmiertnie odznaczeni :8 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z FROMBORKA FRANEK,SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC,CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK,STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355,MANIAK CS-a n00b I ADMIN W JEDNYM,ŁOWCA PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZY AGENT MOSSADU)
Drzewiec śledź troche uważniej cudze posty bo to ja zabiłem QBEKA SUPERADMINA 2 posty przed tobą i nie mogłeś zniszczyć PAPIERU DO DOOPY bo atakujący go KOKS poległ 1 post wcześniej.
-
- Marynarz
LNRAIKKNSNKICANKKNSIK sie nie podda tak latwo!
Z Zotych Wod wylania sie na wezwanie LNRAIKKNSNKICANKKNSIK OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI! Jego moce to:
-szumienie skrzydlami(kazdy ucieknie w poplochu)
-chwalebna szarza. zwykle konczy sie jak na zoltych wodach. ale bywa ze skutkuje.
OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI kryje sie na Zoltych Wodach. Zywi on szczegolna nienawisc do Ukraincow Amerykanow Rosjan i brazylijskich kangurow drzewnych. Nienawidzi tez Imperium Zla. Jedyne co kocha to oczywiscie: LNRAIKKNSNKICANKKNSIK.
Zyjace Koksy:
-OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI
Koksy mniej zywe niz bardziej:
-Prawicowy okrutny kąpiący się we krwi opozycji demon koalicji
-ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA
-PLEBAN KAZACA REKA PANA NASZEGO W ZYDOW I MASONOW SKIEROWANA!
-STRASZLIWY OCALALY SODOMITA
-WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI
-MROCZNY, DLUGOWLOSY BERCIK, POZERACZ KOTOW!
Koksy zabite:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKĄ (JAK CHOLERA) FLAGĘ WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-MANIAK CS-A CHOLERNY n00b I ADMIN W JEDNYM
Viva la LNRAIKKNSNKICANKKNSIK!!!
Z Zotych Wod wylania sie na wezwanie LNRAIKKNSNKICANKKNSIK OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI! Jego moce to:
-szumienie skrzydlami(kazdy ucieknie w poplochu)
-chwalebna szarza. zwykle konczy sie jak na zoltych wodach. ale bywa ze skutkuje.
OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI kryje sie na Zoltych Wodach. Zywi on szczegolna nienawisc do Ukraincow Amerykanow Rosjan i brazylijskich kangurow drzewnych. Nienawidzi tez Imperium Zla. Jedyne co kocha to oczywiscie: LNRAIKKNSNKICANKKNSIK.
Zyjace Koksy:
-OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI
Koksy mniej zywe niz bardziej:
-Prawicowy okrutny kąpiący się we krwi opozycji demon koalicji
-ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA
-PLEBAN KAZACA REKA PANA NASZEGO W ZYDOW I MASONOW SKIEROWANA!
-STRASZLIWY OCALALY SODOMITA
-WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI
-MROCZNY, DLUGOWLOSY BERCIK, POZERACZ KOTOW!
Koksy zabite:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKĄ (JAK CHOLERA) FLAGĘ WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-MANIAK CS-A CHOLERNY n00b I ADMIN W JEDNYM
Viva la LNRAIKKNSNKICANKKNSIK!!!
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard
-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:
Wprost z najwiekszej odchla... tj. fabryki coli wyciagam OBROSNIETEGO BRUDEM MICHALA COLOPIJACZA Z BUTELKA COLI W LAPIE.
Umiejetnosci koksa :
-moze spozywac jedno danie kilka razy, pod warunkiem, ze jest ono jedzone z cola
-pluje cola na odleglosc kilkunastu centymetrow, co z polaczeniem z jego kwasami zoladkowymi daje niezly efekt.
OBROSNIETY BRUDEM MICHAL COLOPIJACZ Z BUTELKA COLI W LAPIE wskakuje do jednej z jeszcze niewypelnionych cola butelek, zostaje zalany swieza warstwa, i jedzie dalej na tasmie produkcyjnej.
Umiejetnosci koksa :
-moze spozywac jedno danie kilka razy, pod warunkiem, ze jest ono jedzone z cola
-pluje cola na odleglosc kilkunastu centymetrow, co z polaczeniem z jego kwasami zoladkowymi daje niezly efekt.
OBROSNIETY BRUDEM MICHAL COLOPIJACZ Z BUTELKA COLI W LAPIE wskakuje do jednej z jeszcze niewypelnionych cola butelek, zostaje zalany swieza warstwa, i jedzie dalej na tasmie produkcyjnej.
szturm! a nie Szturm -.-
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
-
- Bosman
Okazało się, że wielka opancerzona betoniarka stała na polu, które miał zaorać ZĄBI. Jako, że dostał on odpowiednie rozkazy, postanowił zniszczyć betoniarkę. Przez klika miesięcy bił ją stalowymi grabiami, ale nie mógł jej rozwalić. NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK z nudów stracił czujnośc. W tym momencie ZĄBI wsadził grabie do betoniarki i przypadkowo rozwalił BOBKOWI głowę. Zajcew, twój koks zdecydowanie za długo był na chodzie...
KOKSY ŻYWE (2):
-SZARY PAPIER ZWANY PRZEZ NIEKTÓRYCH PAPIEREM DO PODCIERANIA DOOPY
-ZĄBI PRACUJĄCE W POLU
KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(14):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM
-PANEK, LASKI LECĄ NA JEGO MASĘ, BIJE PO TWARZY KUTASEM
-ŚFINSTER, WIELKI NAGI ŻELAZNY KOLOS
-POTĘŻNA SIŁA NIERZECZYWISTA ZWANA LENIEM
-SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI.
-ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI
-WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-WŁADCA BURZY THOR
-OGROMNY DZIURKUJUĄCY DZIURKACZ TWORZĄCY DZIURKOWANE DZIURKI
-WIELKI POTĘŻNY ZATWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE
KOKSY ZANIHILOWANE(15):
-TEN, KTÓRY WCIĄGA SMOKI NOSEM JAK JA KOKS
-CZŁOWIEK W RUNICZNYM SWETRZE ZNISZCZENIA WSZYSTKIEGO A NAWET JESZCZE WIECEJ
-WIELKA ZŁA RÓŻOWA ZŁA PLUSZOWA ZŁA JASZCZURKA
-OSTATNI SZABLOZĘBY KOT KANAPOWIEC
-ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI
-STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KLRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20
-SŁODZIUŚ
-MASKOTKA Z TARTAKU - PIĘKNY RASIAK
-BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE
-WIELKI NARODOWY LUSTRATOR ZDZICHU
-SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI
-PLEBAN KARZĄCA RĘKA PANA NASZEGO W ŻYDÓW I MASONÓW SKIEROWANA
-ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA
-ŁOWCA PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZY AGENT MOSSADU
-NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK
Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi. Liga Na Rzecz Anihilacji Innych Koków, Które Nie Są Naszymi Koksami I Chcą Anihilować Nasze Koksy, Które Nie Są Ich Koksami jedyną prawdziwą grupą w tych rozgrywkach. Ku chwale LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
KOKSY ŻYWE (2):
-ZĄBI PRACUJĄCE W POLU
KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(14):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-WŁADCA BURZY THOR
KOKSY ZANIHILOWANE(15):
-SŁODZIUŚ
Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi. Liga Na Rzecz Anihilacji Innych Koków, Które Nie Są Naszymi Koksami I Chcą Anihilować Nasze Koksy, Które Nie Są Ich Koksami jedyną prawdziwą grupą w tych rozgrywkach. Ku chwale LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
Ostatnio zmieniony wtorek, 20 lutego 2007, 20:30 przez Heimdall, łącznie zmieniany 3 razy.
...
-
- Marynarz
Ja sobie wypraszam, ale kto powiedział żę w Grzybie sromotnikowym nie ma supermarketu?? Ale mimo to kalam się za to że nie było tych kryjówek...chociaż inni też tak robili...:/... (z resztą w każdy misiek lubi miód!! :/ biedaczek po prostu zgłosdniał)
Z braku czasu musiałem wezwać CZASOWSTRZYMYWACZA potężnego KOKSA który potrafi: wstrzymać czas(jednak na krótko), zabijać wszystkich za pomocą ogromnej magicznej wskazówki Rolexa.
Czasowstrzymywacz chowa się w głębi Big Bena (chodzi o zegar w Londynie)
KOKSY przywołane:
CZASOWSTRZYMYWACZ
KOKSY odesłane:
MIŚ TEDDY
QBECK SUPERADMIN
PEWUEN, ISTOTA WYŻSZA
BARBARA PIERDZIMĄKA
KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
ZUO
BRUDNY SPAWICZNY WOJOWNIK
GLUTEK PIERWIOSNEK
BIAŁO-CZARNY PROSIAK RAMBO
KOMÓREK POŻERACZ PAZNOKCI
ŚMIECIAJAD THE BEAST
KOKSY terminated:
TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ
GROŹNY ŚNIEŻNY BAŁWAN ARKTOS
STARY RZĘŻACY GĄSIOR PASTUCH-HURLEY
CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK
KACZKA WŁADOSZKA
PIOTR NALEŚNIKÓW
SKORUMPOWANY SĘDZIE PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON
KAPITALISTYCZNA ŚWINIA JOHNSON
Z braku czasu musiałem wezwać CZASOWSTRZYMYWACZA potężnego KOKSA który potrafi: wstrzymać czas(jednak na krótko), zabijać wszystkich za pomocą ogromnej magicznej wskazówki Rolexa.
Czasowstrzymywacz chowa się w głębi Big Bena (chodzi o zegar w Londynie)
KOKSY przywołane:
CZASOWSTRZYMYWACZ
KOKSY odesłane:
MIŚ TEDDY
QBECK SUPERADMIN
PEWUEN, ISTOTA WYŻSZA
BARBARA PIERDZIMĄKA
KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
ZUO
GLUTEK PIERWIOSNEK
ŚMIECIAJAD THE BEAST
KOKSY terminated:
KACZKA WŁADOSZKA
PIOTR NALEŚNIKÓW
Prosiak (PrQ)
-
- Marynarz
- Numer GG: 9008864
Zajcew, wysłałem posta z atakiem Rou-Mana 3 mnuty po jego zabiciu, a zaczynałem pisać gdy jeszcze nieźle zył, więc przykro mi, ale to nie moja wina. Taka sytuacja już była, czyli Rou-Man nie żyje, ale i koks, którego ubił... jasne? Tak było z kserokopiarką, więc papier nie żyje. Nie oczerniaj towarzysza z sojuszu...
Kaczor OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI jest ewidentną zrzynką z Jana Tuskiego Teverego! To hańba! ŚMIERĆ PLAGIATOROM!
KU CHALE IMPERIUM ZŁA!
ZĄBI PRACUJĄCY W POLU ujrzał nagle dziwne znaki w zbożu... znakami tymi były "vielokonty", oznaka pojawienia się Lorda Vielokonta.
Lord Vielokont nie próżnował i natychmiast przyzwał straszliwy KEBAB, który obsiadywały muchy Tse-Tse. ZĄBI PRACUJĄCY W POLU z wrażenia aż się potknął i wpadł jak ZĄBI w stary zeschnięty kebab... muchy odwróciły się od tureckiego dania i zaczęły konsumować ZĄBIEGO.
Heimdall, twój koks nie żyje i zabiłem go ja (chyba, że ktoś zrobił to przede mną minutę wcześniej)
KOKSY AKTYWNE: POTĘŻNY HEŁMOVONICZNY WŁADCA CIEMNEJ STRONY SZMOCY LORD VŁADER, SAM-NIE-WIESZ-KTO-CZYLI-LORD-VIELOKONT
KOKSY CMENTARNE: Człowiek W Runicznym Swetrze Zniszczenia Wszystkiego I Jeszcze Więcej, Kaczka Władzoszka, Słodziuś, Rou-Man z krainu Li-Pear,SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON
KOKSY ZEZŁOMOWANE: SUPER SIERŻANT DUPOTRÓJEC, PANEK..., ZUO, CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK, POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD(WERSJA DEMONSTRACYJNA), PEWUEN ISTOTA WYŻSZA, WIELKI ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE, SZARY PAPIER ZWANY PRZEZ NIEKTÓRYCH PAPIEREM DO PODCIERANIA DOOPY, ZĄBI PRACUJĄCY W POLU
Kaczor OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI jest ewidentną zrzynką z Jana Tuskiego Teverego! To hańba! ŚMIERĆ PLAGIATOROM!
KU CHALE IMPERIUM ZŁA!
ZĄBI PRACUJĄCY W POLU ujrzał nagle dziwne znaki w zbożu... znakami tymi były "vielokonty", oznaka pojawienia się Lorda Vielokonta.
Lord Vielokont nie próżnował i natychmiast przyzwał straszliwy KEBAB, który obsiadywały muchy Tse-Tse. ZĄBI PRACUJĄCY W POLU z wrażenia aż się potknął i wpadł jak ZĄBI w stary zeschnięty kebab... muchy odwróciły się od tureckiego dania i zaczęły konsumować ZĄBIEGO.
Heimdall, twój koks nie żyje i zabiłem go ja (chyba, że ktoś zrobił to przede mną minutę wcześniej)
KOKSY AKTYWNE: POTĘŻNY HEŁMOVONICZNY WŁADCA CIEMNEJ STRONY SZMOCY LORD VŁADER, SAM-NIE-WIESZ-KTO-CZYLI-LORD-VIELOKONT
KOKSY CMENTARNE: Człowiek W Runicznym Swetrze Zniszczenia Wszystkiego I Jeszcze Więcej, Kaczka Władzoszka, Słodziuś, Rou-Man z krainu Li-Pear,SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON
KOKSY ZEZŁOMOWANE: SUPER SIERŻANT DUPOTRÓJEC, PANEK..., ZUO, CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK, POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD(WERSJA DEMONSTRACYJNA), PEWUEN ISTOTA WYŻSZA, WIELKI ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE, SZARY PAPIER ZWANY PRZEZ NIEKTÓRYCH PAPIEREM DO PODCIERANIA DOOPY, ZĄBI PRACUJĄCY W POLU
-
- Tawerniak
Z artykuły w profesjonalnej gazecie zajmującej się tematyką przemysłu zarabiającego na fermentacji winogron przyzywam GURU PRZEMYSŁU ZARABIAJĄCEGO NA FERMENTACJI WINOGRON, KSIĘDZA HEŃKA. Potrafi on Zarabiać Krocie Na Fermentacji Winogron, Z Których Sok Sprzedaje W Butelkach Z Własną Twarzą i Odchodzić Ze Stanowisk Z Klasą (I Kasą). Chwilowo zaszywa się w parafii św. Bonifacety w Małej Dziurze k/Zadupca. Tam nawet pies z kulawą nogą nie zagląda, a liczba_wiernych ->0, więc pewnie niedługo się stamtąd wyniesie. Z klasą (i kasą). Ale do tamtej pory chyba nikt się nie dowie o jego obecności tam.
Uważam, że Drzewiec ma rację i ten spór powinno się w ten sposób rozwiązać. Jest precedaens, choć tam sytuacja była nieco inna.
KOKSY W GRZE (3): DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY; ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER; GURU PRZEMYSŁU ZARABIAJĄCEGO NA FERMENTACJI WINOGRON, KSIĄDZ HENIEK
12)MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEMPS. Uważam, że Kaczor to plagiator i powinien się wstydzić. Ot co. Czekam na przeprosiny.
Uważam, że Drzewiec ma rację i ten spór powinno się w ten sposób rozwiązać. Jest precedaens, choć tam sytuacja była nieco inna.
KOKSY W GRZE (3): DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY; ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER; GURU PRZEMYSŁU ZARABIAJĄCEGO NA FERMENTACJI WINOGRON, KSIĄDZ HENIEK
12)MENEL W TRZY PASKI MALOWANY ZWANY DRESEMPS. Uważam, że Kaczor to plagiator i powinien się wstydzić. Ot co. Czekam na przeprosiny.
-
- Marynarz
oj......kur.......w tym poscie zabijalem ZĄBI. ale sie popsulo wszystko.....cholera:)
PS.Przepraszam.
PS.Przepraszam.
Ostatnio zmieniony środa, 21 lutego 2007, 21:46 przez Kaczor, łącznie zmieniany 2 razy.
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard
-
- Marynarz
OK sorry Drzewiec nie chciałem cię obrazić i zgadzam się z tobą. I nie chodziło mi o to żeby oskarżać członka sojuszu, ja po prostu zwracam uwagę wszystkim żeby potem nie było awantur o to kto kogo zabił.
Na moje polecenie zostaje sprowadzony z Turkmenistanu nowy KOKS, a imię jego brzmi EDEK Z FABRYKI KREDEK. Posiada on 2 tryby działania czyli:
1. Rysowanie obrazków kredkami świecowymi z talentem równym choremu na padaczkę 4-latkowi paralitykowi
2. Posiada napędzaną energią atomową temperówkę, którą temperuje wszystkie tępe przedmioty, jako że ma na tym punkcie obsesję
EDEK Z FABRYKI KREDEK rysuje miejsce swojego ukrycia i chowa się tam, jednak z powodu jego "talentu" nikomu jeszcze nie udało się rozpoznać co właściwie narysował.
Dla powodzenia i dobrobytu Imperium Zła!!!
Zasilają nasze szeregi: 2 (EDEK Z FABRYKI KREDEK,SAMURAJ KAMIKAZE BERSERKER)
Pośmiertnie odznaczeni :9 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z FROMBORKA FRANEK,SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC,CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK,STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355,MANIAK CS-a n00b I ADMIN W JEDNYM,ŁOWCA PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZY AGENT MOSSADU,NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK)
Ku pamięci NAJWIĘKSZEGO MIŁOŚNIKA BETONU BOBKA, KOKSA który przetrwał najdłużej ze wszystkich. Został pośmiertnie odznaczony Orderem Ostatecznego Zła 2 Stopnia Ze Wstęgą Za Nadobowiązkową Wytrwałość.
Na moje polecenie zostaje sprowadzony z Turkmenistanu nowy KOKS, a imię jego brzmi EDEK Z FABRYKI KREDEK. Posiada on 2 tryby działania czyli:
1. Rysowanie obrazków kredkami świecowymi z talentem równym choremu na padaczkę 4-latkowi paralitykowi
2. Posiada napędzaną energią atomową temperówkę, którą temperuje wszystkie tępe przedmioty, jako że ma na tym punkcie obsesję
EDEK Z FABRYKI KREDEK rysuje miejsce swojego ukrycia i chowa się tam, jednak z powodu jego "talentu" nikomu jeszcze nie udało się rozpoznać co właściwie narysował.
Dla powodzenia i dobrobytu Imperium Zła!!!
Zasilają nasze szeregi: 2 (EDEK Z FABRYKI KREDEK,SAMURAJ KAMIKAZE BERSERKER)
Pośmiertnie odznaczeni :9 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z FROMBORKA FRANEK,SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC,CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK,STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355,MANIAK CS-a n00b I ADMIN W JEDNYM,ŁOWCA PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZY AGENT MOSSADU,NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK)
Ku pamięci NAJWIĘKSZEGO MIŁOŚNIKA BETONU BOBKA, KOKSA który przetrwał najdłużej ze wszystkich. Został pośmiertnie odznaczony Orderem Ostatecznego Zła 2 Stopnia Ze Wstęgą Za Nadobowiązkową Wytrwałość.
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Wkraczam. Plagiat się mnie nie ima (jeśli mnie nie dotyczy), ale mnóstwo enterów robiących źle - tak. Ktoś za to dostanie.
A właśnie. Kaczor, atakujesz sprzymierzeńca? A fu, teraz wszyscy są przeciwko Tobie.
REZOLUTNY, ACZ CIUT PECHOWY ŁAPACZ Z KANTO ponownie bez problemu łapie wszystkie pokemony z Kanto, w liczbie 151 sztuk, po czym idzie poszukać Żółtych Wód. Znajduje ich trochę - kto by pomyślał, że wrogi KOKS schował się w niespłukanym klozecie? W każdym razie... Argh, co za pech! ŁAPACZ znów traci wszystkie z trudem złapane stwory, które rozsadzają toaletę, kibel i wodę również (na cząsteczki subatomowe). "Ależ boli" - pewnikiem pomyślał OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI, kiedy on sam, ukryty na Żółtych Wodach, był bliski rozerwania przez jakiegoś Pidgey'a.
Wybacz mi, Kaczor. Troszkę inaczej zrozumiałem tą kryjówkę...
KOKSEN Statistiken
Oddychają:
1) VERY RARE CRYSTAL TWO HANDED SWORD
2) REZOLUTNY, ACZ CIUT PECHOWY ŁAPACZ Z KANTO
Na wcześniejszej emeryturze:
1) CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE
2) BETONOWY BUGGER BRET, BITEWNIAK BILLA
3) STARY RZĘŻĄCY GĄSIOR-PASTUCH HURLEY
4) ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE
5) PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY
6) MASKOTKA Z TARTAKU - PIĘKNY RASIAK
7) PIOTR NALEŚNIKÓW
8] KAPITALISTYCZNA ŚWINIA JOHNSON
Zdefitowani:
1) BARDZO MROCZNA MAŁA DZIEWCZYNKA Z MORKYMI WŁOSAMI
2) 10 METROWY KLON PARIS HILTON
3) FIOLETOWY ŚWISTAK POSIADAJĄCY MŁOTEK DO WBIJANIA RÓŻNYCH RZECZY DO ZIEMI
4) ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW
5) GLUTKEK PIERWIOSNEK
6) CHORY NA PTASIĄ GRYPĘ PORTIER
7) KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
8] GŁOWOCHŁOŃ POWIETRZA
9) CYGAN, TEN Z WYWIADU
10) STRASZLIWY OCALALY SODOMITA
11) WIELKA POTĘŻNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOŚCI
12) NAJBARDZIEJ NEUTRALNY GOŚC WE WSZECHŚWIECIE
13) MIŚ TEDDY
14) OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI
A właśnie. Kaczor, atakujesz sprzymierzeńca? A fu, teraz wszyscy są przeciwko Tobie.
REZOLUTNY, ACZ CIUT PECHOWY ŁAPACZ Z KANTO ponownie bez problemu łapie wszystkie pokemony z Kanto, w liczbie 151 sztuk, po czym idzie poszukać Żółtych Wód. Znajduje ich trochę - kto by pomyślał, że wrogi KOKS schował się w niespłukanym klozecie? W każdym razie... Argh, co za pech! ŁAPACZ znów traci wszystkie z trudem złapane stwory, które rozsadzają toaletę, kibel i wodę również (na cząsteczki subatomowe). "Ależ boli" - pewnikiem pomyślał OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI, kiedy on sam, ukryty na Żółtych Wodach, był bliski rozerwania przez jakiegoś Pidgey'a.
Wybacz mi, Kaczor. Troszkę inaczej zrozumiałem tą kryjówkę...
KOKSEN Statistiken
Oddychają:
1) VERY RARE CRYSTAL TWO HANDED SWORD
2) REZOLUTNY, ACZ CIUT PECHOWY ŁAPACZ Z KANTO
Na wcześniejszej emeryturze:
1) CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE
2) BETONOWY BUGGER BRET, BITEWNIAK BILLA
3) STARY RZĘŻĄCY GĄSIOR-PASTUCH HURLEY
4) ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE
5) PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY
6) MASKOTKA Z TARTAKU - PIĘKNY RASIAK
7) PIOTR NALEŚNIKÓW
8] KAPITALISTYCZNA ŚWINIA JOHNSON
Zdefitowani:
1) BARDZO MROCZNA MAŁA DZIEWCZYNKA Z MORKYMI WŁOSAMI
2) 10 METROWY KLON PARIS HILTON
3) FIOLETOWY ŚWISTAK POSIADAJĄCY MŁOTEK DO WBIJANIA RÓŻNYCH RZECZY DO ZIEMI
4) ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW
5) GLUTKEK PIERWIOSNEK
6) CHORY NA PTASIĄ GRYPĘ PORTIER
7) KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
8] GŁOWOCHŁOŃ POWIETRZA
9) CYGAN, TEN Z WYWIADU
10) STRASZLIWY OCALALY SODOMITA
11) WIELKA POTĘŻNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOŚCI
12) NAJBARDZIEJ NEUTRALNY GOŚC WE WSZECHŚWIECIE
13) MIŚ TEDDY
14) OZYWIONY HUSARZ SKRZETUSKI
epilepsja
Pierwsza Tawerniana (Ale Druga W Ogóle) Parada Koksów!
Szybko, klik.
Pierwsza Tawerniana (Ale Druga W Ogóle) Parada Koksów!
Szybko, klik.
-
- Mat
- Numer GG: 818926
Z najbliższej piaskownicy, podłączonej do Internetu przybywa ZDOLNY JAK CHOLERA PIĘCIOLATEK-HAKER!!! Potrafi on:
-hackowac wszystko i wszytkich (nie tylko komputery) używając swojej lewej dłoni, a raczej haka, który ma zamiast niej
-nierozwiązywalne problemy rozwiązywac jednym na pozór bezsensownym słowem
ZDOLNY JAK CHOLERA PIĘCIOLATEK-HAKER schował się z między mniej zdolnymi dziecmi w piaskownicy i czeka na coś do zhakowania...
Koksy moje:
-ZDOLNY JAK CHOLERA PIĘCIOLATEK-HAKER
Koksy moje poległe:
Koksy wroga poległe:
-hackowac wszystko i wszytkich (nie tylko komputery) używając swojej lewej dłoni, a raczej haka, który ma zamiast niej
-nierozwiązywalne problemy rozwiązywac jednym na pozór bezsensownym słowem
ZDOLNY JAK CHOLERA PIĘCIOLATEK-HAKER schował się z między mniej zdolnymi dziecmi w piaskownicy i czeka na coś do zhakowania...
Koksy moje:
-ZDOLNY JAK CHOLERA PIĘCIOLATEK-HAKER
Koksy moje poległe:
Koksy wroga poległe:
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
-
- Bosman
Co tu się dzieje? Każdy jest zabijany po pięć razy... Może umówimy się tak, że jeżeli koks zostanie wykorzystany maksymalnie 10 minut po jego śmierci, to morderstwo jest zaliczone, jeżeli później, to już niestety nie?
Kaczor, zabiłbym Cię teraz gdybym:
a) miał jakiegoś koksa
b) zabiłbyś mojego żywego koksa, już dawno zanihilowane koksy to ty sobie możesz zabijać do woli. Nikt ci nie broni, tylko nie dopisuj ich sobie potem do zabitych przez siebie...
Przywołuję MALUTKI STARY NAKRĘCANY ZEKAREK NA RĘKĘ. Jest on w stanie przez 24h tak głośno chodzić, że doprowadzi do nerwicy nawet najbardziej opanowanego KOKSA. Oprócz tego zegarek przywołuje zegarmistrza koloru purpury, który naprawia/ wymienia/ skupuje wszelkiego rodzaju zegarki. Zegar chowa się w tylnej kieszeni spodni jakiegoś gościa.
KOKSY ŻYWE (1):
-MALUTKI STARY NAKRĘCANY ZEKAREK NA RĘKĘ
KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(16):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-WŁADCA BURZY THOR
-ZĄBI PRACUJĄCE W POLU
KOKSY ZANIHILOWANE(15):
-SŁODZIUŚ
Kaczor, zabiłbym Cię teraz gdybym:
a) miał jakiegoś koksa
b) zabiłbyś mojego żywego koksa, już dawno zanihilowane koksy to ty sobie możesz zabijać do woli. Nikt ci nie broni, tylko nie dopisuj ich sobie potem do zabitych przez siebie...
Przywołuję MALUTKI STARY NAKRĘCANY ZEKAREK NA RĘKĘ. Jest on w stanie przez 24h tak głośno chodzić, że doprowadzi do nerwicy nawet najbardziej opanowanego KOKSA. Oprócz tego zegarek przywołuje zegarmistrza koloru purpury, który naprawia/ wymienia/ skupuje wszelkiego rodzaju zegarki. Zegar chowa się w tylnej kieszeni spodni jakiegoś gościa.
KOKSY ŻYWE (1):
-MALUTKI STARY NAKRĘCANY ZEKAREK NA RĘKĘ
KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(16):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-WŁADCA BURZY THOR
-ZĄBI PRACUJĄCE W POLU
KOKSY ZANIHILOWANE(15):
-SŁODZIUŚ
Ostatnio zmieniony wtorek, 20 lutego 2007, 22:17 przez Heimdall, łącznie zmieniany 1 raz.
...
-
- Marynarz
Z mojej skrzynki wyciągam MORDERCZĄ WALENTYNKĘ, która potrafi: nakłonić wrogów do samobójstwa(niestety nikt cię nie kocha KOKSIE), wezwać nalot pocztowy.
MORDERCZA WALENTYNKA chowa się na poczcie polskiej.
KOKSY przywołane:
CZASOWSTRZYMYWACZ
MORDERCZA WALNENTYKA
KOKSY odesłane:
MIŚ TEDDY
QBECK SUPERADMIN
PEWUEN, ISTOTA WYŻSZA
BARBARA PIERDZIMĄKA
KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
ZUO
GLUTEK PIERWIOSNEK
ŚMIECIAJAD THE BEAST
KOKSY terminated:
KACZKA WŁADOSZKA
PIOTR NALEŚNIKÓW
MORDERCZA WALENTYNKA chowa się na poczcie polskiej.
KOKSY przywołane:
CZASOWSTRZYMYWACZ
MORDERCZA WALNENTYKA
KOKSY odesłane:
MIŚ TEDDY
QBECK SUPERADMIN
PEWUEN, ISTOTA WYŻSZA
BARBARA PIERDZIMĄKA
KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
ZUO
GLUTEK PIERWIOSNEK
ŚMIECIAJAD THE BEAST
KOKSY terminated:
KACZKA WŁADOSZKA
PIOTR NALEŚNIKÓW
Prosiak (PrQ)
-
- Tawerniak
ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER usłyszał o nowym kandydacie na awatara Duke'a. Miał on się nazywać Big Ben i mieszkać w Londynie, koło parlamentu ("mój bóg ma już władzę w tak mocnym kraju jak UK? Makin' bacon!"). Dlatego natychmiast wyruszył go szukać do Londynu. Niestety, okazało się, że Big Ben to zegar i nie nadaje się na awatara (za mało mięśni, za wysokie IQ...). Ale - pomyślał sobie ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Postanowił zatem pójść i obejrzeć Big Bena od środka. Tam odkrywa CZASOWSTRZYMYWACZA. Natychmiast przekonuje go, że w życiu nie opłaca się robić nic poza graniem w DNF. Jako że premiera tego tytułu jeszcze nie miała miejsca, CZASOWSTRZYMYWACZ postanawia poczekać, a przez ten czas czymś się zająć. Chce tak zmodyfikować swój kod genetyczny, aby móc przyspieszyć czas pozostały do premiery DNF. Niestety kłóci się to z jego aktualnym powołaniem tak bardzo, że w napadzie nerwicy CZASOWSTRZYMYWACZ rzuca się z Big Bena i rozbija na 1234567,(890) kawałeczków. A ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER wraca do Polski, za swój plakat.
PrQ, twój koks ma wstrzymane na czas nieokreślony funkcje życiowe.
KOKSY ZDEZINTEGROWANE (13):
13)CZASOWSTRZYMYWACZ
Niech Imperium Zła zawsze triumfuje nad barbarzyńcami z LNRAIKKNSNKICANKKNSIK!!!
PrQ, twój koks ma wstrzymane na czas nieokreślony funkcje życiowe.
KOKSY ZDEZINTEGROWANE (13):
13)CZASOWSTRZYMYWACZ
Niech Imperium Zła zawsze triumfuje nad barbarzyńcami z LNRAIKKNSNKICANKKNSIK!!!