postnuklearna gra
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-Właśnie przydałaby się ta gorzałka...A przecież zapomniałem mam ją...nalałem sobie do manierki...MNIAM-Biore dużego łyka napoju.
-Ale jednak nie pogardziłbym czymś do jedzenia, kiszki mi marsza będą grały jeśli nic nie zjem...-Głaszcze się po brzuchu.
-Joker mógłbyś mnie poczęstować papierosem? Niestety nie mam marychy to wezmę coś słabszego...-mrucze pod nosem.
-Ale jednak nie pogardziłbym czymś do jedzenia, kiszki mi marsza będą grały jeśli nic nie zjem...-Głaszcze się po brzuchu.
-Joker mógłbyś mnie poczęstować papierosem? Niestety nie mam marychy to wezmę coś słabszego...-mrucze pod nosem.
DESTRACTION TRAUCERS
-
- Kok
dostaniecie jakies zapasy. ale bym mial prozbe... moglibyscie sie dowiedziec co sie stalo z kilkoma mieszkancami wioski? poszli na zakazane ziemie, tam na polnocy od wioski. my niepojdziemy tam, bo nasz bog nam tego zabrania, ale wy mozecie tam pojechac. prosze was o to.
wodz mowi cos krotko do jakiegos faceta w okolicy i juz po chwili przychodzi 2 duzych facetow z 3 workami pelnymi zapasow, ktore powinny starczyc na ok. 2 tygodnie.
wodz mowi cos krotko do jakiegos faceta w okolicy i juz po chwili przychodzi 2 duzych facetow z 3 workami pelnymi zapasow, ktore powinny starczyc na ok. 2 tygodnie.
-
- Marynarz
- Kontakt:
'Joker'
-Możemy zwiedzić trochę północ. Mi obojętne- Częstuje Rippera papierosa i odpalam zapalniczką -Spliffy trzymam na specjalne okazje. Cholera. Ta wojna mogłaby zmutować marihuanę w jakieś drzewa. No gdzie jest kierowca?! -Ładuje się z tyłu hummera i czekam aż wyruszamy.
-Możemy zwiedzić trochę północ. Mi obojętne- Częstuje Rippera papierosa i odpalam zapalniczką -Spliffy trzymam na specjalne okazje. Cholera. Ta wojna mogłaby zmutować marihuanę w jakieś drzewa. No gdzie jest kierowca?! -Ładuje się z tyłu hummera i czekam aż wyruszamy.
EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDY...
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Bombardier
-
- Marynarz
- Numer GG: 4495618
- Kontakt:
G: Dorre
Wsiadając, do wozu..
No.. ja spakowałem tobołki na tył.. Giwery przy sobie.. Ej, Scope.. Mosi też jest kierowcą.. Dokąd pojedziemy? Na północ.. tak jak chciał Znachor.. poszukamy tych ludzi.. a może i my znajdziemy coś, co nam pomoże z tym 'mistrzem'?
Joker,
Bractwo? Może.. Brotherhood of Destiny.. Bractwo Przeznaczenia? Hmm.. dobre.. Czyli, jesteśmy Oddziałem BP.. łeb me pęka.. zarzucisz szluga? Jakie, masz? Mocne? FAQ!
No.. ja spakowałem tobołki na tył.. Giwery przy sobie.. Ej, Scope.. Mosi też jest kierowcą.. Dokąd pojedziemy? Na północ.. tak jak chciał Znachor.. poszukamy tych ludzi.. a może i my znajdziemy coś, co nam pomoże z tym 'mistrzem'?
Joker,
Bractwo? Może.. Brotherhood of Destiny.. Bractwo Przeznaczenia? Hmm.. dobre.. Czyli, jesteśmy Oddziałem BP.. łeb me pęka.. zarzucisz szluga? Jakie, masz? Mocne? FAQ!
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
Błogosławieni mądrego postu, albowiem oni Admina oglądać będą.(...)"
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
'Joker'
-Nie martw się skaucie. Jakby co to usiądziesz Steavowi albo Ripperowi na kolanka- Odpowiadam Scope`owi.
Częstuje Dorre i Shadowa papierosami -Jeeezu ale sępy. Macie. Ciekawe, co ci goście tam robi skoro nie wolno im tam chodzić? Chyba wszyscy w komplecie Steav możemy ruszać.
-Nie martw się skaucie. Jakby co to usiądziesz Steavowi albo Ripperowi na kolanka- Odpowiadam Scope`owi.
Częstuje Dorre i Shadowa papierosami -Jeeezu ale sępy. Macie. Ciekawe, co ci goście tam robi skoro nie wolno im tam chodzić? Chyba wszyscy w komplecie Steav możemy ruszać.
EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDYCJA!!!EDY...
-
- Marynarz
- Numer GG: 4495618
- Kontakt:
G: Dorre
Dzięki Joker,
dobra my jesteśmy na miejscu, ale..
..kto prowadzi?
Mosi'ego ni ma.. Naru też gdzieś się zapodziała..
dobra my jesteśmy na miejscu, ale..
..kto prowadzi?
Mosi'ego ni ma.. Naru też gdzieś się zapodziała..
"(...)Błogosławieni bogaci w duchu, albowiem do nich należy Królestwo Sanktuarium.
-
- Szczur Lądowy
G: Mosi
Podchodzę do auta, zapinając rozporek i wyrzucając pudełko po kondonach:
-dokąd jedziemy? pytam - macie szlugi? ej.. no rzuccie jedną! - uśmiecham się szeroko
-dokąd jedziemy? pytam - macie szlugi? ej.. no rzuccie jedną! - uśmiecham się szeroko
2KO - Podwójny Nokaut!
-
- Marynarz
- Kontakt:
Steav O.
Doba są chyba wszyscy. Mosi ruszaj.
Do MG
W razie gdyby Naru wróciła dołączy do nas w trakcie (przebiegnie się ;] )
Doba są chyba wszyscy. Mosi ruszaj.
Do MG
W razie gdyby Naru wróciła dołączy do nas w trakcie (przebiegnie się ;] )
http://bazyl.zly.aresztowany.com/m/eks.php?m= <=sprawiedliwość znów zatiumfowała
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt: