Parada Koksów

Zablokowany
Shadow12
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: Shadow12 »

Podchodzę do komputera, naciskam enter i wyskakuje OGNIO TNĄCY POŻERACZ MYSZEK I KLAWIATUR czeka na swoją ofiare
Obrazek
"Dlaczego świat jest nudny, bo ludzie są nudni dlaczego ludzie są nudni, bo świat jest nudny"
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

To mozna sie wogole.....zrzeszyc? oj jak fajnie:P a jakie mam do wyboru strony konfliktu?

Z wielkiego biura poselskiego wynrza sie WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI! W jej mocy jest:zduplikowac moc dowolnego koksa oraz razenie pradem z kabla.Kryje sie ona w sekretariacie L.Kaczor.....Kaczynskiego.

Zyjace Koksy:
-WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI
Koksy mniej zywe niz bardziej:
-Prawicowy okrutny kąpiący się we krwi opozycji demon koalicji
-ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA
-PLEBAN KAZACA REKA PANA NASZEGO W ZYDOW I MASONOW SKIEROWANA!
-STRASZLIWY OCALALY SODOMITA

Koksy zabite:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKĄ (JAK CHOLERA) FLAGĘ WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Masz do wyboru tylko LNRAIKKNSNKICANKKNSIK. Do Imperium Zła bym nie radził wstępować bo to zdradziecka grupa.

Przywołuję za pomocą mrocznej magii podczas rutuału ku czci diabła, szatana itd. WIELKIEGO POTĘŻNEGO ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNEGO CZŁOWIEKA W CZARNEJ MASCE. Zdaję się, że jest synem NEKROMANTY XOR'ZĘDA oraz CYGANA, jednak po rodzicach nie odziedziczył żadnych ciekawych zdolności. Sam za to nauczył się cięzko pracując w młodości kopać doły za pomocą łopaki, którą zawsze nosi w kieszeni. Jednak zawsze ciągnęło go do ZUA, więc kupił sobie rutualne świece i ubzdurał sobie, że musi podpalic nimi wszystko, co tylko stanie mu na drodze. Chowa się na polu zakładając kaptur.

KOKSY ŻYWE (2):
-OGROMNY DZIURKUJUĄCY DZIURKACZ TWORZĄCY DZIURKOWANE DZIURKI
-WIELKI POTĘŻNY ZATWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE

KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(12):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM
-PANEK, LASKI LECĄ NA JEGO MASĘ, BIJE PO TWARZY KUTASEM
-ŚFINSTER, WIELKI NAGI ŻELAZNY KOLOS
-POTĘŻNA SIŁA NIERZECZYWISTA ZWANA LENIEM
-SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI.
-ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI
-WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
--WŁADCA BURZY THOR

KOKSY ZANIHILOWANE(12):
-TEN, KTÓRY WCIĄGA SMOKI NOSEM JAK JA KOKS
-CZŁOWIEK W RUNICZNYM SWETRZE ZNISZCZENIA WSZYSTKIEGO A NAWET JESZCZE WIECEJ
-WIELKA ZŁA RÓŻOWA ZŁA PLUSZOWA ZŁA JASZCZURKA
-OSTATNI SZABLOZĘBY KOT KANAPOWIEC
-ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI
-STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KLRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20
-SŁODZIUŚ
-MASKOTKA Z TARTAKU - PIĘKNY RASIAK
-BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE
-WIELKI NARODOWY LUSTRATOR ZDZICHU
-SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI
-PLEBAN KARZĄCA RĘKA PANA NASZEGO W ŻYDÓW I MASONÓW SKIEROWANA

Ku pamięci CYGANA, TEGO Z WYWIADU, który przed śmiercią zabił 4 (słownie: cztery) KOKSY Imperialistów . Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
...
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Podoba mi sie koncepcja z LNRAIKKNSNKICANKKNSIK.

Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

Z mojej sali komputerowej wyciągam QBECKA SUPERADMINA którzy potrafi odciąć od siecie dowolnego wroga, oraz potrafi hodować zabójcze resztki pożywienia(które później ożywają i walczą!!). QBECK SUPERADMIN chowa isę pw swoim pokoju, w którym pocina w "Enemi Tirritory" jak on to nazywa...

KOSY przywołane:
PEWUEN, ISTOTA WYŻSZA
QBECK SUPERADMIN

KOKSY odesłane:
BARBARA PIERDZIMĄKA
KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
ZUO
BRUDNY SPAWICZNY WOJOWNIK
GLUTEK PIERWIOSNEK
BIAŁO-CZARNY PROSIAK RAMBO
KOMÓREK POŻERACZ PAZNOKCI
ŚMIECIAJAD THE BEAST

KOKSY terminated:
TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ
GROŹNY ŚNIEŻNY BAŁWAN ARKTOS
STARY RZĘŻACY GĄSIOR PASTUCH-HURLEY
CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK
KACZKA WŁADOSZKA
PIOTR NALEŚNIKÓW

Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
Prosiak (PrQ)
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

Prosto z transmisji "Strong Man -Siłacze, że ja cię nie mogę silni" przyzywam MARIANA "DENOMINATORA" PUDŹIŃSKIEGO (NIE MYLIC Z PUDZIANOWSKIM). Mój KOKS potrafi:

-pocic się jak wieprz olejem do smażenia

-podnośic kamienne i nie tylko kule dowolnych rozmiarów i wagi

MARIAN "DENOMINATOR" PUDŹIŃSKI (NIE MYLIC Z PUDZIANOWSKIM) skrył się w studiu muzycznym razem ze swoim bratem, gdzie nagrywa nową płytę chodnikową... zgroza!

Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK!!!

Koksy moje:
-MROCZNY TAKSÓWKARZ MURZYN Z CYGAREM
-MARIAN "DENOMINATOR" PUDŹIŃSKI (NIE MYLIC Z PUDZIANOWSKIM)

Koksy moje poległe:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKA (JAK CHOLERA) FLAGA WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND
-POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD (WERSJA DEMONSTRACYJNA)

Koksy wroga poległe:
-OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ
-STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA postanawia zarobić na swoje utrzymanie. Szukając annałów dawnego prawodawstwa zachodzi do antykwariatu, w którym zupełnym przypadkiem znajduje się OGROMNY DZIURKUJUĄCY DZIURKACZ TWORZĄCY DZIURKOWANE DZIURKI. Jako że ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA ma wyczulony zmysł wyszukiwania okazji na zarobek, natychmiast oskarża go o naruszanie własności intelektualnej swojego klienta, tj. mojej, jako że to ja pierwszy stworzyłem koksa o nazwie powtarzającej wyrazy pokrewne. Jako że OGROMNY DZIURKUJUĄCY DZIURKACZ TWORZĄCY DZIURKOWANE DZIURKI dziurki jest narzędziem biurowym, nie jest w stanie się zbyt skutecznie bronić i zostaje dożywotnio zamknięty w wiezieniu o stępionym rygorze.
Heimdall, twój KOKS został zamknięty przezz mojego prawnika. W pełnym majestacie prawa.

KOKSY W GRZE (3): DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY; ZIUTEK, NIEPOWSTRZYMANY ARCYFAN DUKE NUKEM FOREVER, ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA

KOKSY NA GROBOWISKU (7): BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW; STARY, ZGRZYBIAŁY, DENNY NAUCZYCIEL ANGIELSKIEGO KRZYSZTOF S.; ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI; STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20; BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE; OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ, SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI

KOKSY ZDEZINTEGROWANE (8): GRUBY NIEMIECKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE, STARA SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM, Martwy Kot Szczęściarz Pochowany W Pudełku W Lesie, KHRISHNA - CZTERORĘKI PERKUSISTA ROCKOWY, SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI, ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI, WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA, JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND, ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA; OGROMNY DZIURKUJUĄCY DZIURKACZ TWORZĄCY DZIURKOWANE DZIURKI
Heimdall
Bosman
Bosman

WIELKI ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE postanowił wybrać się do ADWOKATA, gdyż ukradli mu 3,50 i nie wiedział, czy ma sie z tym zwracać do sądu. Gdy tylko wszedł do środka kancelarii zobaczył nieprzeliczoną ilość różnych papierów. Wziął więc swoją rytualną świecę i za jej pomcą podpalił wszystkie papierzyska, po czym uciekł stamtąd w popłochu, a adwokat spłonął. Co za pech.

KOKSY ŻYWE (1):

KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(13):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-WŁADCA BURZY THOR

KOKSY ZANIHILOWANE(13):
-SŁODZIUŚ
-ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA

Ku pamięci CYGANA, TEGO Z WYWIADU, który przed śmiercią zabił 4 (słownie: cztery) KOKSY Imperialistów . Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!

Kaczor, a więc witaj na pokładzie.
...
Drzewiec
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9008864

Post autor: Drzewiec »

SKORUMPOWANY SĘDZIE PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON po raz pierwszy w swym życiu zajrzał do biblioteczki, by sprawdzić w końcu co to jest ten rzut rożny... Pomiędzy książkami natknął się na PEWUENA, ISTOTĘ WYŻSZĄ, który był szary... albo czerwony.... albo niebieski...
Zdziwiony widokiem KOKSA, SKORUMPOWANY SĘDZIE PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON postanowił sprawdzić jego umiejętności i podyktował rzut karny. Powiedział, że da spokój PEWUENOWI dopiero, gdy ten trafi do siatki. Ale PEWUEN, jak to PEWUEN, mądry ale w nogach to nie wiele ma... Próbował dziesięć minut... po dwudziestu gotów był wyrecytować wszystkie drużyny, które zdobyły Mistrzostwo Świata w piłce nożnej, ale do bramki nie trafiał...
Po 2 godzinach wysiłku PEWUEN padł na ziemię i umarł od przegrzania mięśni.
Sorry, PrQ, twój koks mówi światu papa.

KOKSY AKTYWNE: Rou-Man z krainu Li-Pear, POTĘŻNY HEŁMOVONICZNY WŁADCA CIEMNEJ STRONY SZMOCY LORD VŁADER, SKORUMPOWANY SĘDZIE PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON
KOKSY CMENTARNE: Człowiek W Runicznym Swetrze Zniszczenia Wszystkiego I Jeszcze Więcej, Kaczka Władzoszka, Słodziuś
KOKSY ZEZŁOMOWANE: SUPER SIERŻANT DUPOTRÓJEC, PANEK..., ZUO, CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK, POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD(WERSJA DEMONSTRACYJNA), PEWUEN ISTOTA WYŻSZA
Zajcew
Marynarz
Marynarz

Post autor: Zajcew »

MANIAK CS-A CHOLERNY n00b I ADMIN W JEDNYM włącza podczas kolejnej rozgrywki mapę de_newyork i próbując zajść przeciwników od tyłu skrada się bocznymi uliczkami gdzie znajduje MROCZNEGO TAKSÓWKARZA MURZYNA Z CYGAREM. Przekonany że należy on do drużyny terrorystów zaczyna działać lecz zorientowawszy się ze zapomniał kupić broni na początku rundy (jak totalny n00b) zasypuje wroga na chacie typowymi CS-owymi oskarżeniami o bycie cheaterem i hakowanie. Jego drużyna bardzo uwrażliwiona na grę fair play przybywa na miejsce i rozwala MROCZNEGO TAKSÓWKARZA MURZYNA Z CYGAREM . MANIAK CS-a I CHOLERNY n00b W JEDNYM zaś wraca do gry czyli do ukrywania się.Sorry Wilczy Głód niestety twój KOKS nie grał po właściwej stronie.

Anihilacja cieniasów z LNRAIKKNSNKICANKKNSIK jest już bliska! Kaczor jeszcze pożałujesz swojej decyzji! Trzeba było stanąć po właściwej stronie frontu!

Walczą w imię Imperium Zła: 3 (NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK,ŁOWCA PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZY AGENT MOSSADU,MANIAK CS-a CHOLERNY n00b I ADMIN W JEDNYM)

Egzekucji na wrogach Imperium: 16 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY,MEGA WIELKI I ŚWIECĄCY AURA JEZUS V.3,BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW,TRENER JARZĄBEK,CZARNO-BIAŁY PROSIAK RAMBO,POTĘŻNA SIŁA NIECZYSTA ZWANA LENIEM,DRZEWO Z GLOBUSEM,ZDALNIE STEROWANY BISKUP BOJOWY W SUTANNIE MORO,PRAWICOWY OKRUTNY KĄPIĄCY SIĘ WE KRWI OPOZYCJI DEMON KOALICJI,NIE WIADOMO CO,BARBARA PIERDZIMĄKA,WŁADCA BURZY THOR,MROCZNY TAKSÓWKARZ MURZYN Z CYGAREM)

Polegli w imię Imperium Zła :6 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z FROMBORKA FRANEK,SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC,CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK,STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355)

Apel do obywateli Imperium Zła:
Towarzysze, wyrażajcie bardziej swoją przynależność do Imperium Zła i swoją nienawiść do LNRAIKKNSNKICANKKNSIK! Nasza propaganda też zwycięży!!!
Strateks
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Strateks »

Cieeemnooość, cieeeeeemnooooość!
Imperium Zła zwycięża, Rekrucie - dołącz do Nas!!!

VERY RARE CRYSTAL TWO HANDED SWORD może dostać się wszędzie, ale to nic w porównaniu ze specialnymi mocami tego szatańskiego urządzenia! WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI ukryta w pewnym sekretariacie próbuje coś zawzięcie skserokopiować, lecz na drodze staje jej mój cudny, cheaterski KOKS i nieźle przycina każdy skrawek papieru i zdolności, które chce wziąć w swe posiadanie WIELKA POTĘŻNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOŚCI. Oponent o przyciętych zdolnościach wnet zostaje cały nieźle przycięty, tj. kaput.
Kaczor - popełniłeś wieeeelki błąd. Imperium Zła będzie Ci się śniło po nocach! Buuuuuuu....

KOKSEN Statistiken
Oddychają:
1) KAPITALISTYCZNA ŚWINIA JOHNSON
2) VERY RARE CRYSTAL TWO HANDED SWORD

Na wcześniejszej emeryturze:
1) CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE
2) BETONOWY BUGGER BRET, BITEWNIAK BILLA
3) STARY RZĘŻĄCY GĄSIOR-PASTUCH HURLEY
4) ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE
5) PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY
6) MASKOTKA Z TARTAKU - PIĘKNY RASIAK
7) PIOTR NALEŚNIKÓW

Zdefitowani:
1) BARDZO MROCZNA MAŁA DZIEWCZYNKA Z MORKYMI WŁOSAMI
2) 10 METROWY KLON PARIS HILTON
3) FIOLETOWY ŚWISTAK POSIADAJĄCY MŁOTEK DO WBIJANIA RÓŻNYCH RZECZY DO ZIEMI
4) ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW
5) GLUTKEK PIERWIOSNEK
6) CHORY NA PTASIĄ GRYPĘ PORTIER
7) KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
8] GŁOWOCHŁOŃ POWIETRZA
9) CYGAN, TEN Z WYWIADU
10) STRASZLIWY OCALALY SODOMITA
11) WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI

Ostatnio zmieniony poniedziałek, 19 lutego 2007, 21:06 przez Strateks, łącznie zmieniany 2 razy.
Kaczor
Marynarz
Marynarz

WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI postanowila polozyc kres wszystkim grom komputerowym w miescie. Spowodowala zatem wieeeelkie zwarcie przeladowywujac gniazdko wyladowaniem elektrycznym. Wszytsko co mechaniczne przestalo dzialac. Komputary tez. A na komputerze sa GRY.Zdazylo sie ze MANIAK CS-A CHOLERNY n00b I ADMIN W JEDNYM byl akurat w grze. Gra wysiadla plyta pekla. Wszystko przepadlo. A wraz ze wszystkim przepadl tez MANIAK CS-A CHOLERNY n00b I ADMIN W JEDNYM. Dobra strona to moja strona. W tym przypadku: LNRAIKKNSNKICANKKNSIK. Astalavista baby:D:D:D

Zyjace Koksy:
-WIELKA POTEZNA KSEROKOPIARKA ZDOLNOSCI
Koksy mniej zywe niz bardziej:
-Prawicowy okrutny kąpiący się we krwi opozycji demon koalicji
-ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA
-PLEBAN KAZACA REKA PANA NASZEGO W ZYDOW I MASONOW SKIEROWANA!
-STRASZLIWY OCALALY SODOMITA

Koksy zabite:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKĄ (JAK CHOLERA) FLAGĘ WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-MANIAK CS-A CHOLERNY n00b I ADMIN W JEDNYM

Viva la LNRAIKKNSNKICANKKNSIK
Heimdall
Bosman
Bosman

Strateks- Kaczor mimo wszystko zareagował trochę wcześniej. Więc co w takiej sytusacji robimy?

WIELKI POTĘŻNY ZATWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE postanowił znaleźć dobre miejsce do sprawdzenia działania swoich rytualnych świeczek. Zacząl kopać łopatką dół, aż dokopał się do podziemnych tuneli i spotkał ŁOWCĘ PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZEGO AGENTA MOSADU. Postanowił pobawic się trochę zapałkmi i świeczkami, rozstawił je tak, aby przeprowadzić rytuał ku czci ZUA, przez przypadek pgień zajął ŁOWCĘ PIP. Zajcew, twój KOKS spłonął.

KOKSY ŻYWE (1):

KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(13):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-NEKROMANTA XOR'ZĘD
-WŁADCA BURZY THOR

KOKSY ZANIHILOWANE(14):
-SŁODZIUŚ
-ADWOKAT, PRAWIE PRAWIE PRAWIĄCY PRAWIDŁA PRAWA
-ŁOWCA PIP, NAJNIEKOMPETENTNIEJSZY AGENT MOSSADU

...
Drzewiec
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9008864

Post autor: Drzewiec »

KTO WYGRA MECZ? IMPERIUM ZŁA! KTO? IMPERIUM ZŁA! KTO? IMPERIUMZŁAIMPERIUMZŁAIMPERIUMZŁAOOOO...

WIELKI ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE wracał z Kancelarii po zniszczeniu Adwokata. Napotkał go po drodze Rou-Man z krainy Li-Pear. Wystarczyło spojrzeć na twarz podłego zamaskowanego człowieka. Głowa biednego Rou-Mana przetrawiła ten skompikowany wizerunek i doszła do wniosku: MASON! TERRORYSTA! AL KAIDA! LIBERAŁ!
Po chwili czarna maska zerwana została z twarzy, a w jego miejsce pojawił się moherowy berecik, i znany już mundurek...
Po chwili CZŁOWIEK obudził się w poprawczaku. Nad jego pryczą stał tłum babć-moherowych-beretów-karate, gotowych do walk... Dalszy ciąg jest zbyt brutalny, by go opowiedzieć...
Ale wiedz, Heimdall, że to już koniec... nie ma już was...

KOKSY AKTYWNE: Rou-Man z krainu Li-Pear, POTĘŻNY HEŁMOVONICZNY WŁADCA CIEMNEJ STRONY SZMOCY LORD VŁADER, SKORUMPOWANY SĘDZIE PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON KOKSY CMENTARNE: Człowiek W Runicznym Swetrze Zniszczenia Wszystkiego I Jeszcze Więcej, Kaczka Władzoszka, Słodziuś
KOKSY ZEZŁOMOWANE: SUPER SIERŻANT DUPOTRÓJEC, PANEK..., ZUO, CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK, POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD(WERSJA DEMONSTRACYJNA), PEWUEN ISTOTA WYŻSZA, WIELKI ZATRWAŻAJĄCO ENIGMATYCZNY CZŁOWIEK W CZARNEJ MASCE

KACZOR, TWOJA KSEROKOPIARKA ZOSTAŁA ZNISZCZONA, WIĘC JAK MOGŁEŚ NIĄ WALCZYĆ?
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Moja kserokopiarka, zauwaz drzewcu, zostala zabita w zedytowanym poscie......5 minut po jej walce. zatem mimo wszystko, choc jest zniszczona, zabrala ze soba do grobu jednego KOKSA.....

Viva la LNRAIKKNSNKICANKKNSIK
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 19 lutego 2007, 21:29 przez Kaczor, łącznie zmieniany 1 raz.
Heimdall
Bosman
Bosman

KACZOR napisał to wcześniej niż STRATEKS. STRATEKS pisał, że za chwile zrobi update, bo chyba zabił kogoś, kto już nie żył, a KACZOR w czasie gdy STRATEKS pisał, wysłał swojego posta. Więc mimo wszystko wykorzystał swojego koksa.
...
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON przechadzał się właśnie po murawie, gdy zobaczył, że jakiś KOKS podnosi piłkę. RĘKAMI!!! Krzyknął na owego KOKSA w celu podyktowania "ręki." KOKSEM tym okazał się MARIAN "DENOMINATOR" PUDŹIŃSKI (NIE MYLIC Z PUDZIANOWSKIM). Ten, ponieważ ma bardzo łagodne usposobienie i bardzo nie lubi jak ktoś krzyczy! Wziął zamach trzymaną przez siebie piłką do nogi i rzucił nią w SKORUMPOWANEGO SĘDZIEGO PIŁKARSKIEGO ZYGFRYDA U. PSEUDONIM DALTON. Ten myśląc, że to tylko zwykła piłka zaczął się śmiac. Ale ta piłka tylko wyglądała jak zwykła! Naprawdę była zrobiona z supertwardego i superciężkiego stopu tytanu! SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON zauważył ten fakt zbyt późno i został wbity ową piłką do ziemi.
Jeszcze żył, ale ponieważ rzut taką piłką zmęczył mego KOKSA, zaczął on się pocic olejem, w którym po chwili utonął SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON... Straszna śmierc!

Drzewiec twój KOKS został zdenominowany...

Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK!!!

Koksy moje:
-MARIAN "DENOMINATOR" PUDŹIŃSKI (NIE MYLIC Z PUDZIANOWSKIM)

Koksy moje poległe:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKA (JAK CHOLERA) FLAGA WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND
-POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD (WERSJA DEMONSTRACYJNA)
-MROCZNY TAKSÓWKARZ MURZYN Z CYGAREM

Koksy wroga poległe:
-OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ
-STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355
-SKORUMPOWANY SĘDZIA PIŁKARSKI ZYGFRYD U. PSEUDONIM DALTON

A co do tej sprawy z dwoma postami naraz... Myślę, że powinniśmy uznac, że Kaczor zdążył zabic KOKSA Zajceva po czym jego własy KOKS zginął...
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Zablokowany