Parada Koksów

Zablokowany
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND nareszcie doczekał się wiadomości od Kju:
"W jakimś małym komunistycznym kraju między Niemcami, a Rosją namierzyliśmy terrorystę. Wiemy, że współpracuje z Polskim Reżimem Komunistycznym. Zwie się OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ. Musisz go wyeliminowac agencie 000000000000000007!"

JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND czym prędzej wyruszył pod adres, który podał mu Kju. Jednak znalezienie celu misji na osiedlu Alternatywy graniczyło z Cudem. I to zadecydowało o sukcesie agenta! Agencja wywiadowcza z Cudu (kraj powstały w Europie, który jest tak mały, że nikt nawet nie wie, że on istnieje, leży tuż obok wspomnianego osiedla ) współpracowała od dawna z wywiadem brytyjskim. Cudyjscy agenci po długich poszukiwaniach namierzyli w końcu OSTOJĘ TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZA DOMU STANISŁAWA ANIOŁA! Wtedy JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND wkroczył do akcji. Jednak zanim minęła wstępna gadka-szmatka (która, jak wiemy z amerykańskich filmów, poprzedza każdą walkę) OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ zmarł z irytacji zanim jeszcze agent 000000000000000007 skończył przedstawiac się w typowy dla siebie beznadziejnie wkurzający sposób...

Trevery Best twój KOKS pożegnał się ze światem...

Koksy moje:
JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND

Koksy moje poległe:
BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKA (JAK CHOLERA) FLAGA WOLNOŚCI I DEMOKRACJI

Koksy wroga poległe:
OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

Z najlebszych zakamarkow konfesjonalu wyjezdza w swoim wielkiem Nissanie Patrolu PLEBAN KAZACA REKA PANA NASZEGO W ZYDOW I MASONOW SKIEROWANA!

Potarfi on:
1) wzniecac oczyszczajacy ogien ktory oczyszcza niczym szybki prysznic
2)wzywac swietych do walki ze zlem(ogolnie pojetym)

Zyjace Koksy:
-PLEBAN KAZACA REKA PANA NASZEGO W ZYDOW I MASONOW SKIEROWANA!

-ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA

Koksy mniej zywe niz bardziej:
-Prawicowy okrutny kąpiący się we krwi opozycji demon koalicji

Koksy zabite:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKĄ (JAK CHOLERA) FLAGĘ WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND namierzył przetrzymującego pięną Izabelę Scorupco SIERŻANTA CHORAGWI PANCERNEJ JANA TUSKIEGO. Jako że stara miłość nie rdzewieje, natychmiast ruszył by ją odbić. Niestety, zgubiły go przyzwyczajenia Hollywoodu, nieznane w polskim kinie. Kiedy bowiem wygłaszał swoją przemowę na wejście, dostał chorągwią pancerną przez łeb. Jako że był to stop tytanu, nawet agent [duzo_zer]7 musiał paść prędzej niż po 3462,433(56)l Polskiej Wódki "Zagłoba". Obudził się na tonącej Platformie, która również nie była dostosowana do standardów Hollywoodu, bo zatonęła szybciej, niż on zdążył używać gadżetów... Ale jego złoty pistolet przeżył. SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI zabrał go na pamiątkę. Otrzyj zatem łzy, Wilczy Głód. Choć twój KOKS padł, coś po nim zostało.

KOKSY W GRZE (1): SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI

KOKSY NA GROBOWISKU (6): BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW; STARY, ZGRZYBIAŁY, DENNY NAUCZYCIEL ANGIELSKIEGO KRZYSZTOF S.; ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI; STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20; BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE; OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ.

KOKSY ZDEZINTEGROWANE (7): GRUBY NIEMIECKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE, STARA SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM, Martwy Kot Szczęściarz Pochowany W Pudełku W Lesie, KHRISHNA - CZTERORĘKI PERKUSISTA ROCKOWY, SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI, ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI, WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA, JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND

Heimdall, jestem pełen podziwu. Dobrze widzieć tak honorowego i godnego wroga, który samowtór walczy z Imperium Zła!
Ku pamięci ZMUTOWANEJ PRZEZ CHAOS KRYSTYNY Z GAZOWNI!
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

CYGAN nienawidzący wszystkiego, co ma jakiś związek z państwem dotarł do tajnych akt, w których napisano gdzie przewywa WIELKI NARODOWY LUSTRATOR ZDZICHU. Poszedł tam (nie powiem, gdzie dokładnie, bo tajemnieca państwowa) i w wielkim oburzeniu wygłosił swoją formułkę: No i tak powiem, jestem bardzo wylewny, bo mnie boli nie, pińcet złoty renty za trzydzieści pięc lat pracy? Oszukali mnie, banda polskich złodziei i decydentów, k***a... Po czym podbiegł CYGAN do ZDZICHA i zaczął mu dłubac w nosie, aż dobrał sie do mózgu, wyjął ów mózg, a następnie spalił, aby nikt nie mógł dociec tego, co było w środku. Zajcew, twój koks zczezł w męczarniach.

KOKSY ŻYWE (1):
-CYGAN, TEN Z WYWIADU

KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(8 ):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM
-PANEK, LASKI LECĄ NA JEGO MASĘ, BIJE PO TWARZY KUTASEM
-ŚFINSTER, WIELKI NAGI ŻELAZNY KOLOS
-POTĘŻNA SIŁA NIERZECZYWISTA ZWANA LENIEM
-SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI.
-ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI
-WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA

KOKSY ZANIHILOWANE(10):
-TEN, KTÓRY WCIĄGA SMOKI NOSEM JAK JA KOKS
-CZŁOWIEK W RUNICZNYM SWETRZE ZNISZCZENIA WSZYSTKIEGO A NAWET JESZCZE WIECEJ
-WIELKA ZŁA RÓŻOWA ZŁA PLUSZOWA ZŁA JASZCZURKA
-OSTATNI SZABLOZĘBY KOT KANAPOWIEC
-ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI
-STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KLRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20
-SŁODZIUŚ
-MASKOTKA Z TARTAKU - PIĘKNY RASIAK
-BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE
-WIELKI NARODOWY LUSTRATOR ZDZICHU

Zniszczyc Imperium Zła, a ich KOKSY zezłomować, spalić, utopić, zdezelować. Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
...
Zajcew
Marynarz
Marynarz

Post autor: Zajcew »

NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK ostro popił z kumplami na budowie poprzedniego dnia z okazji święta betonu (właściwie to nawet nie pamiętał co robił poprzedniego dnia) i rano obudził się sam nie wiedząc gdzie. Zaraz, zaraz-nie wiadomo gdzie? BOBEK skojarzył fakty mimo ciężkiego kaca i domyślił się że to miejsce gdzie ukryło się NIE WIADOMO CO. Niezwłocznie przystąpił do działania i nie wiadomo skąd wydobył swoją motopompę do betonu i wylał nie wiadomo ile betonu na NIE WIADOMO CO, w każdym razie było tego dosyć żeby przeciwnik zastygł na wieki w cementowym grobie. Sorry Obelix, ale sam "nie wiadomo co" robię.

Urrrrrrraaaaaaaaaa!!!!! Naprzód Towarzysze z Imperium Zła!!! Śmierć faszystom z LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!

Walczą w imię Imperium Zła: 2 (NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK,STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355)

Egzekucji na wrogach Imperium: 13 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY,MEGA WIELKI I ŚWIECĄCY AURA JEZUS V.3,BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW,TRENER JARZĄBEK,CZARNO-BIAŁY PROSIAK RAMBO,POTĘŻNA SIŁA NIECZYSTA ZWANA LENIEM,DRZEWO Z GLOBUSEM,ZDALNIE STEROWANY BISKUP BOJOWY W SUTANNIE MORO,PRAWICOWY OKRUTNY KĄPIĄCY SIĘ WE KRWI OPOZYCJI DEMON KOALICJI,NIE WIADOMO CO)

Polegli w imię Imperium Zła :5 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z FROMBORKA FRANEK,SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC,CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK)
Kuba
Pomywacz

Post autor: Kuba »

Patrząc na psa tworzę HIPER ULTRA MĄDREGO I JAK TRZECH SILNEGO SZARIKA.
Potrafi on: Prowadzić Czołg, Ale Jak Ma Kumpla Do Pomocy, Bo Wtedy Są Oni Jak Czterej i Wygrzebywać Różne Rzeczy, Np. Pociski Artyleryjskie, Z Ziemi.

Koksy na placu boju: HIPER ULTRA MĄDRY I JAK TRZECH SILNY SZARIK

Koksy drętwe (Wroga): Lotharion Krasnolud Sierota Wychowany Prze Elfy

Koksy Drętwe (Moje):DRZEWO Z GLOBUSEM; CHORY NA PTASIĄ GRYPĘ PORTIER
Upadniesz będziesz żył spadniesz być może przeżyjesz dostaniesz Headshot'a nie żyjesz.
Koksy!
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak

Dobra, leszcze. Idziem na całość. Za pomocą mrocznego rytuału, w trakcie którego składa się ofiarę z bezbronnych Windowsów, wywołuję DARMOWEGO I POZBAWIONEGO OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINKA LINUKSA, DRANIA STAREGO. W trakcie milleniów walki partyzanckiej z zawistnym systemem operacyjnym Windows i jego aparatem bezpieczeństwa wyrobił sobie takie zdolności: Bycie Strasznie Przydatnym Do Pracy, Jeśli Korzystasz Już Z Niego 4576,435 roku I Totalnie Nieprzydatnym, Jeśli Kiedykolwiek Odpaliłeś Windows oraz Uniemożliwianie Uruchomienia Czegokolwiek. Ukrywa się pomiędzy błędami w Windowsie 95. To nie mógł być błąd, DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY nie popełnia błędów.
KOKSY W GRZE (1): SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI, DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY

KOKSY NA GROBOWISKU (6): BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW; STARY, ZGRZYBIAŁY, DENNY NAUCZYCIEL ANGIELSKIEGO KRZYSZTOF S.; ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI; STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20; BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE; OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ.

KOKSY ZDEZINTEGROWANE (7): GRUBY NIEMIECKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE, STARA SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM, Martwy Kot Szczęściarz Pochowany W Pudełku W Lesie, KHRISHNA - CZTERORĘKI PERKUSISTA ROCKOWY, SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI, ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI, WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA, JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND
Heimdall
Bosman
Bosman

CYGAN postanowił wybrać się nad Żółte Wody w celu oddania tam moczu. Spotkał tam jednak niejakiego JANA TUSKIEGO, który zaprosił go na platformę stojącą wśród Moczu, CYGAN stwierdził, że nie ma zamiaru tam wchodzić i sklął TUSKIEGO tak straszliwie, że nie jestem w stanie tego opisać. SIERŻANT CHORĄGWI PANCERNEJ JAN TUSKI chciał zapasc się pod ziemię, ale z powodu niebycia w tamtym miejscu ziemi, zapadł się w mocz. Biedaczek pewnie się udusił. Tevery Best, kolejny twój koks stał sie moją ofiarą.

KOKSY ŻYWE (1):
-CYGAN, TEN Z WYWIADU

KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(8 ):
-RZEŹNICKA KULA MROKU

KOKSY ZANIHILOWANE(11):
-SŁODZIUŚ
-SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI

Zniszczyc Imperium Zła, a ich KOKSY zezłomować, spalić, utopić, zdezelować. Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!

Zajcew pisze:Urrrrrrraaaaaaaaaa!!!!! Naprzód Towarzysze z Imperium Zła!!! Śmierć faszystom z LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
Hm, tu powinna być raczej liczba pojedyncza :wink: .
...
Wilczy Głód
Mat
Mat
Numer GG: 818926

Post autor: Wilczy Głód »

Wwidząc ten cały burdel, który tu się wyrabia, z najdalszych zakamarków, najdalszych zakamarków otchłani oceanów przybywa POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD (WERSJA DEMONSTRACYJNA)!!! Jako, że jest POSEJDONEM potrafi władac wódami... ale wersja demo posiada tylko następujące zdolności:

-przyzwanie grupy teatralnej koników morskich

-rozkazuje różnym płynom (ale one nie zawsze słuchają...)

POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD (WERSJA DEMONSTRACYJNA) chwilowo chowa się w rafie koralowej gdzie spędza czas z Małą Syrenką...

Koksy moje:
-POSEJDON PAN I WŁADCA WÓD (WERSJA DEMONSTRACYJNA)

Koksy moje poległe:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKA (JAK CHOLERA) FLAGA WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
-JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND

Koksy wroga poległe:
OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ

PS:
Heimidalu, pozwól mi wesprzec cię w walce o jedyną słuszną sprawę! Na Honor!!! Chcę dołączyc do LNRAIKKNSNKICANKKNSIK i walczyc przeciwko Imperium Zła!!!
Co jest gorsze? Niewiedza, czy obojętnośc?
Nie wiem... nie obchodzi mnie to.

"Najchętniej zaraz oddałbym się diabłu gdybym, do krocset, sam diabłem nie był!"
Strateks
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Strateks »

Argh, Heimdall - za PIĘKNEGO RASIAKA Ci się dostanie. Ale masz już sojusznika, więc nie jesteś całkiem bez szans...

Przebywanie w piwnicy nie jest dobrym pomysłem, gdy walczy się z PIOTREM NALEŚNIKÓW, który, jak wszyscy wiemy, potrafi wgryzać się w materię nieorganiczną jak w kebab. Bez trudu pokonuje cegły, piach, błotko i zaschłe odchody, by cel swój (okrutny) zrealizować. Ha, wpada wreszcie do piwnicy mimo przeciwności losu nań czychających, po czym z wdziękiem i niemałą zwinnością CYGANA, TEGO Z WYWIADU unicestwia!
Heimdall, powiedz, że mój PIOTR NALEŚNIKÓW jest ładny...

KOKSEN Statistiken
Oddychają:
1) KAPITALISTYCZNA ŚWINIA JOHNSON
2) PIOTR NALEŚNIKÓW

Na wcześniejszej emeryturze:
1) CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE
2) BETONOWY BUGGER BRET, BITEWNIAK BILLA
3) STARY RZĘŻĄCY GĄSIOR-PASTUCH HURLEY
4) ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE
5) PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY
6) MASKOTKA Z TARTAKU - PIĘKNY RASIAK

Zdefitowani:
1) BARDZO MROCZNA MAŁA DZIEWCZYNKA Z MORKYMI WŁOSAMI
2) 10 METROWY KLON PARIS HILTON
3) FIOLETOWY ŚWISTAK POSIADAJĄCY MŁOTEK DO WBIJANIA
RÓŻNYCH RZECZY DO ZIEMI
4) ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW
5) GLUTKEK PIERWIOSNEK
6) CHORY NA PTASIĄ GRYPĘ PORTIER
7) KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
8] GŁOWOCHŁOŃ POWIETRZA
9) CYGAN, TEN Z WYWIADU

Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak

DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY, zgłasza się do profesora M. Giertycha jako wspaniała pomoc do pracy. Jako że rzeczony profesor posiadał Windowsa, ale z niego nie korzystał, bo był zbyt starej daty, wrzucił go natychmiast na twardziel i poszedł sobie zająć się czymś ciekawym, przykazując mu przejrzeć notatki na komputerze, które wgrała mu tam jego sekretarka. DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY, od razu wziął się do roboty, kasując wszystko co miało jakiś związek z Windowsem, jako potencjalne źródło błędów. Pech chciał, że notatki były napisane w Wordzie... A w jednej z nich znajdował się ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA. Został on razem z resztą notatek zaznaczony jeko miejsce do zajęcia, a następnie sformatowany... Biedak.
Kaczor, twój KOKS padł, stając się kolejną ofiarą na drodze do nieuniknionego zwycięstwa Imperium Zła!

KOKSY W GRZE (1): DARMOWY I POZBAWIONY OGROMNEJ ILOŚCI BŁĘDÓW PINGWINEK LINUKS, DRAŃ STARY

KOKSY NA GROBOWISKU (7): BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW; STARY, ZGRZYBIAŁY, DENNY NAUCZYCIEL ANGIELSKIEGO KRZYSZTOF S.; ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI; STAROŻYTNY, ZARDZEWIAŁY, KRASNOLUDZKI ROZPIERDZIELATOR +20; BEZZĘBNY, BEZPAZURZASTY, ŁYSY, ŚLEPY TARRASQUE; OSTOJA TECHNIK POLSKIEGO REŻIMU KOMUNISTYCZNEGO, TJ. GOSPODARZ DOMU STANISŁAW ANIOŁ, SIERŻANT CHORAGWI PANCERNEJ JAN TUSKI

KOKSY ZDEZINTEGROWANE (7): GRUBY NIEMIECKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE, STARA SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM, Martwy Kot Szczęściarz Pochowany W Pudełku W Lesie, KHRISHNA - CZTERORĘKI PERKUSISTA ROCKOWY, SZARY KAMIEŃ Z CZERWONYMI OCZAMI, ŚMIERDZĄCA SKARPETA DESTRUKCJI, WIELKA I DŁUGA JAK CHOLERA WIĄZKA ŚWIATŁA, JAN "ZE ZŁOTYM PISTOLETEM, KTÓRY NIE UMIERA NIGDY" BŁOND, ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA

Ku pamięci BOJÓWKI NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW-ZABÓJCÓW!
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

BARBARA PIERDZIMĄKA wygramoliła się z telewizora firmy Okił. Doszły ją słuchy że niejaki PIOTR NALEŚNIKÓW unicestwił kogoś, a ona nie mogła tego skomentować!! Tak więc "Basia" ruszyła z szybkością popsutego pociągu w stronę siedziby PIOTRA NALEŚNIKÓW i gdy tylko dotarła na miejsce użyła swoich potężnych gazowniczych zdolności, przez co PIOTR NALEŚNIKÓW roztopił się na miejscu. Następnego dnia skomentowała całe zajście w swoim programie...

Stratekstwój KOKS został przetopiony.

KOSY przywołane:
BARBARA PIERDZIMĄKA

KOKSY odesłane:
KOLEŚ Z KODEM NA KARKU
ZUO
BRUDNY SPAWICZNY WOJOWNIK
GLUTEK PIERWIOSNEK
BIAŁO-CZARNY PROSIAK RAMBO
KOMÓREK POŻERACZ PAZNOKCI
ŚMIECIAJAD THE BEAST

KOKSY terminated:
TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ
GROŹNY ŚNIEŻNY BAŁWAN ARKTOS
STARY RZĘŻACY GĄSIOR PASTUCH-HURLEY
CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK
KACZKA WŁADOSZKA
PIOTR NALEŚNIKÓW

Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
Prosiak (PrQ)
Heimdall
Bosman
Bosman

Za pomocą Mrocznego Portalu przywołuję CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK. Potwór ten jest przeciwieństwem WIĄZKI ŚWIATŁA i potrafi z pomocą swoich wyznawców odprawiać mroczne rutuały, oprócz tego wzbudza paniczny strach u wszystkich istot myślących. Chowa się w najciemniejszym miejscu na ziemii, a jak wiemy, najciemniej jest pod latarnią.

KOKSY ŻYWE (1):
CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK

KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(9):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-CYGAN, TEN Z WYWIADU

KOKSY ZANIHILOWANE(11):
-SŁODZIUŚ

Ku pamięci CYGANA, TEGO Z WYWIADU, który przed śmiercią zabił 4 (słownie: cztery) KOKSY Imperialistów . Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!

@Wilczy Głód: A więc jesteś przyjęty w nasze szeregi, razem pokonami Imperium Zła.

@Strateks: Twój koks BYŁ ładny ;)
...
Kaczor
Marynarz
Marynarz

Post autor: Kaczor »

Cicho, niemal niezauwazenie, z cienkich stronic Starego Testamentu, wylania sie zadny zemsty STRASZLIWY OCALALY SODOMITA! Jego umiejetnosci to:
-Adaptacja w GAY CLUBACH
-Uleganie wlasniej sodomickiej chuci przy pomocy partnera plci meskiej

Zyjace Koksy:
-PLEBAN KAZACA REKA PANA NASZEGO W ZYDOW I MASONOW SKIEROWANA!
-STRASZLIWY OCALALY SODOMITA

Koksy mniej zywe niz bardziej:
-Prawicowy okrutny kąpiący się we krwi opozycji demon koalicji
-ANTYEWOLUCYJNY WAWELSKI SMOK GIERTYCHA

Koksy zabite:
-BIAŁO-CZERWONO-NIEBIESKĄ (JAK CHOLERA) FLAGĘ WOLNOŚCI I DEMOKRACJI
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard :D
Zajcew
Marynarz
Marynarz

Post autor: Zajcew »

STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355, zdeterminowany by zniszczyć pomiot chaosu jakim jest BARBARA PIRDZIMĄKA wyciąga wszystkie swoje 1999 telefony komórkowe i naraz zaczyna z nich dzwonić do siebie samego. Wielka liczba połączeń powoduje powstanie "pola elektomagnetycznego jakiego świat nie widział (tm)" dostosowanego do częstotliwości telewizorów marki OKIŁ, co skutkuje zniszczeniem a nawet eksplozjami wszystkich takich telewizorów w okolicy. Pozbawiona schronienia BARBARA PIERDZIMĄKA jest łatwym celem dla STANDARDOWEGO KOKSA BOJOWEGO i zostaje trafiona piorunem(a nawet kilkoma) z owego pola elektrycznego co kończy się dla niej tzw. zwęgleniem.
PrQ wyślij rodzinie swojego KOKSA list kondolencyjny.

Opór jest bezskuteczny, uznajcie wyższość Imperium Zła albo gińcie!

Walczą w imię Imperium Zła: 2 (NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK,STANDARDOWY KOKS BOJOWY SERYJNEJ PRODUKCJI #16355)

Egzekucji na wrogach Imperium: 14 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY,MEGA WIELKI I ŚWIECĄCY AURA JEZUS V.3,BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW,TRENER JARZĄBEK,CZARNO-BIAŁY PROSIAK RAMBO,POTĘŻNA SIŁA NIECZYSTA ZWANA LENIEM,DRZEWO Z GLOBUSEM,ZDALNIE STEROWANY BISKUP BOJOWY W SUTANNIE MORO,PRAWICOWY OKRUTNY KĄPIĄCY SIĘ WE KRWI OPOZYCJI DEMON KOALICJI,NIE WIADOMO CO,BARBARA PIERDZIMĄKA)

Polegli w imię Imperium Zła :5 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z FROMBORKA FRANEK,SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC,CZESKI POCIĄG PANCERNY HAVRANEK)
Drzewiec
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9008864

Post autor: Drzewiec »

Rou-Man z krainy Li-Pear wyczuł ciemne moce. Gdy tylko zobaczył CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK, mruknął pod nosem: Ja cięęęę... ale mrook...
Jako, że mrok był w wieku szkolnym, za pomocą swej zdolności, Rou-Man przywdział go w różowy sweter z napisem "Ku chwale koalicji i Ojca Dyktatora". Mrok nie wytrzymał tego obciachu- kto by go wytrzymał- i po prostu rozpłynął się, stając się nicowatą i nicową jak cholera nicowatością...
Heimdall, opłącało się zadzierać z Imperium? Twój koks odszedł...

KOKSY AKTYWNE: Rou-Man z krainu Li-Pear
KOKSY CMENTARNE: Człowiek W Runicznym Swetrze Zniszczenia Wszystkiego I Jeszcze Więcej, Kaczka Władzoszka, Słodziuś
KOKSY ZEZŁOMOWANE: SUPER SIERŻANT DUPOTRÓJEC, PANEK..., ZUO, CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK
Heimdall
Bosman
Bosman

Gdy tylko mrok odszedł spowrotem przez Mroczny Portal przez przypadek naruszył równowagę wszechświata. Powołano wtedy Organizację Druidów, którzy mieli dbać o równowagę. Przywódcą tej braci został wbrew wszelkim oczekiwaniom NEKROMANTA XOR'ZĘD. Potrafi, jak to nekromanta, przywołać do pomocy trupy poległych KOKSÓW (tak wroga jak i przyjaciół). Potrafi także rozkopywać groby i kraść płyty nagrobne. Chowa się w kaplicy na cmentarzu.

KOKSY ŻYWE (1):
-NEKROMANTA XOR'ZĘD

KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI(10):
-RZEŹNICKA KULA MROKU
-CYGAN, TEN Z WYWIADU
-CZYSTY I CIEMNY JAK CHOLERA MROK

KOKSY ZANIHILOWANE(11):
-SŁODZIUŚ

Ku pamięci CYGANA, TEGO Z WYWIADU, który przed śmiercią zabił 4 (słownie: cztery) KOKSY Imperialistów . Ku chwale i mocy LNRAIKKNSNKICANKKNSIK !!!
...
Zablokowany