Parada Koksów
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
GRUBY NIEMICKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE pomylił lumpy, w których schował się ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE z miejską kloaką. Zaniepokojony okupującymi ją żebrakami, których wziął za nieryjczyków wezwał patrol wrmachtu. Stojąc na straży GRUBY NIEMIECKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE sięgnął po piwo i stojąc tyłem do wejścia do lumpów zmienił je w metan wyadlony odbytni akurat w momencie gdy stojący tam oficer zapalał cygaro. Wybacz Strateks ale twój KOKS powienien się chyba nazywać FRYTKA.
KOKSÓW stan obecny:
GRUBY NIEMIECKI ŻOŁDAK W PIKIELHAUBIE
KOKSY niebyłe:
NIEWIELKA ZAWIECZNA ISTOTA Z OTCHŁANI ZDZISŁAW
ZMUTOWANA SAMOŚWIADOMA I SPLEŚNIAŁA KANAPKA Z UBIERGŁEGO MILENIUM
ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW
KOKSY zniwelowane:
ZIEMNIACZANY MŚCICIEL ZAGŁADY
SKACOWANY ALKOHOLIK CZESŁAW
ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA
BETONOWY BUGGER BRET, BITEWNIAK BILLA
ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE
KOKSÓW stan obecny:
KOKSY niebyłe:
KOKSY zniwelowane:
Ostatnio zmieniony środa, 14 lutego 2007, 22:38 przez Perzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Marynarz
MARIAN PIĄTY KSIĘŻYC SATURNA rozkazuje czczącym go żabom wytropić i zniszczyć PONUREGO SKRZATA ZAGŁADY. Żaby pakują się do swojego międzygwiezdnego transportowca i lecą na ziemię gdzie wyładowują się do najbliższego zdolnego do życia bagna. Pech chciał, że było to właśne to bagno, w którym ukrył się PONURY SKRZAT ZAGŁADY. Ich dowódca wysyła kastę żabich wojowników złożoną z mięsożernych kijanek, która sprawnie rozprawia się z niczego nie podejrzewającym SKRZATEM. Kajtek Raulin przyślij więcej mięsa armatniego!
KOKSY na chodzie: 2 (SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC, MARIAN PIĄTY KSIĘŻYC SATURNA )
Zmiecione z powierzchni Ziemi: 4 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY
Nasi w Valhalli:3 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z
FROMBORKA FRANEK)
KOKSY na chodzie: 2 (SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC, MARIAN PIĄTY KSIĘŻYC SATURNA )
Zmiecione z powierzchni Ziemi: 4 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY
Nasi w Valhalli:3 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z
FROMBORKA FRANEK)
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Bosman
I'm in.
Z Planu Wódki za pomocą ochydnego bluźnierczego rytuału z użyciem "Ojczyźnianej" przyzywam MISTYCZNEGO ŻYWIOŁAKA WÓDKI (GREJTER). Posiada on dwie bardzo ciekawe umiejętnosci:
1) Promil attack ! Potrafi on wniknąć do organizmu przez osmozę i spowodować śmierć z przepicia!
2) Transformuje w "mistyczne kielony" które sie od niego oddzielają i atakują w róznoraki sposób. Mój kokos ukrywa sie 5 butelce wódki na lewo od wejscia do "Żabki" w twoim mieście !!!
Ne macie szans
Aha i powołuje sojusz:
Liga na rzecz anihilacji innych kokosów które nie sa naszymi kokosami i chcą anihilacji naszych kokosów które nie sa ich kokosami. W skrócie:
LNRAIKKNSNKICANKKNSIK Hurra
Z Planu Wódki za pomocą ochydnego bluźnierczego rytuału z użyciem "Ojczyźnianej" przyzywam MISTYCZNEGO ŻYWIOŁAKA WÓDKI (GREJTER). Posiada on dwie bardzo ciekawe umiejętnosci:
1) Promil attack ! Potrafi on wniknąć do organizmu przez osmozę i spowodować śmierć z przepicia!
2) Transformuje w "mistyczne kielony" które sie od niego oddzielają i atakują w róznoraki sposób. Mój kokos ukrywa sie 5 butelce wódki na lewo od wejscia do "Żabki" w twoim mieście !!!
Ne macie szans
Aha i powołuje sojusz:
Liga na rzecz anihilacji innych kokosów które nie sa naszymi kokosami i chcą anihilacji naszych kokosów które nie sa ich kokosami. W skrócie:
LNRAIKKNSNKICANKKNSIK Hurra
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Poprzez Matrixa Neostrady przyzywam z otchłani lipnych reklam ZMUTOWANĄ PRZEZ CHAOS KRYSTYNĘ Z GAZOWNI. Jej moce to Tworzenie Gazu Twardego Jak Stal I Nie Tylko Jak Stal oraz Przyzywanie Demonów W Służbie Wszechogarniającego Chaosu. ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI ukrywa się w unoszącym się w Spaczni Zamku Z Gazu Twardego Jak Cement, który otacza Rojem Demonów W Służbie Wszechogarniającego Chaosu.
KOKSY W GRZE :ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI
KOKSY NA GROBOWISKU: NIE STWIERDZONO
KOKSY ZDEZINTEGROWANE: BRAK, ZA TO SPORO OCZEKUJĄCYCH
PS. Zgłaszam chęć przystąpienia do LNRAIKKNSNKICANKKNSIK.
Oczekiwanie na potwierdzenie
KOKSY W GRZE :ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI
PS. Zgłaszam chęć przystąpienia do LNRAIKKNSNKICANKKNSIK.
Oczekiwanie na potwierdzenie
-
- Bosman
- Kontakt:
Otwieram mroczną księgę "102 Prześmieszne Opowiastki o Kotach" szalonego Abdula Alhazreda i wzywam z otchłani OSTATNIEGO SZABLOZĘBEGO KOTA KANAPOWCA. Potrafi on naostrzyc pazury o twoją kanapę i nie tylko kanapę oraz pluć kłębkami swojej plugawej sierści. OSTATNI SZABLOZĘBY KOT KANAPOWIEC skrywa się pod szafką w pobliskim sklepie zoologicznym.
KOKSÓW stan obecny:
OSTATNI SZABLOZĘBY KOT KANAPOWIEC
KOKSY niebyłe:
KOKSY zniwelowane:
ps. Nie dość, że mam najwięcej fragów to jeszcze najwięcej fragów jednym koksem ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW ubił 3 przed smiercią.
KOKSÓW stan obecny:
KOKSY niebyłe:
KOKSY zniwelowane:
ps. Nie dość, że mam najwięcej fragów to jeszcze najwięcej fragów jednym koksem ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW ubił 3 przed smiercią.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Bosman
A co mi tam.
Przeglądając zawartość mojego biurka, przekopując stosy papieru, płyt itd. znajduję STARĄ SPLEŚNIAŁĄ BUŁKĘ Z MASŁEM. Stwór ten nikczemny zna dwie ciekawe zdolności:
1. Rozsiewanie smrodu kwasu masłowego. Powoduje natychmiastową śmierć lub utratę przytomności wszystkich koksów o czułym węchu.
2. Pochłanianie. Bułka jest w stanie wchłonąć niesamowite ilości wszystkiego co żyje, ale pod jednym warunkiem. To coś musi okropnie śmierdzieć.
Mój koks schował się w koszu na śmieci w zapomnianym przez wszystkich domu, w którym od lat nikt nie sprzątał.
PS. Wyrażam chęć wstąpienia do LNRAIKKNSNKICANKKNSIK.
Przeglądając zawartość mojego biurka, przekopując stosy papieru, płyt itd. znajduję STARĄ SPLEŚNIAŁĄ BUŁKĘ Z MASŁEM. Stwór ten nikczemny zna dwie ciekawe zdolności:
1. Rozsiewanie smrodu kwasu masłowego. Powoduje natychmiastową śmierć lub utratę przytomności wszystkich koksów o czułym węchu.
2. Pochłanianie. Bułka jest w stanie wchłonąć niesamowite ilości wszystkiego co żyje, ale pod jednym warunkiem. To coś musi okropnie śmierdzieć.
Mój koks schował się w koszu na śmieci w zapomnianym przez wszystkich domu, w którym od lat nikt nie sprzątał.
PS. Wyrażam chęć wstąpienia do LNRAIKKNSNKICANKKNSIK.
...
-
- Pomywacz
- Kontakt:
Dzwonię po ślusarza, ale zamiast niego pojawiają się PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY. Szczęśliwie udaje mi się namówić ich do pracy po swojej stronie, ale niekoniecznie w swoim domu. PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY potrafią przeprowadzać prace tak domowe, jak pozadomowe, które zawsze kończą się totalną katastrofą, oraz występować w znanej i lubianej kreskówce pod postacią plastelinków. Moi nowi pomocnicy biorą się za naprawę kosiarki w zamkniętym warsztacie - przeszkadzanie im będzie śmiertelnie niebezpieczne.
KOKSEN Statistiken
Oddychają:
1) PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY
Na wcześniejszej emeryturze:
1) CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE
2) BETONOWY BUGGER BRET, BITEWNIAK BILLA
3) STARY RZĘŻĄCY GĄSIOR-PASTUCH HURLEY
4) ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE
Zdefitowani:
1) BARDZO MROCZNA MAŁA DZIEWCZYNKA Z MORKYMI WŁOSAMI
2) 10 METROWY KLON PARIS HILTON
3) FIOLETOWY ŚWISTAK POSIADAJĄCY MŁOTEK DO WBIJANIA RÓŻNYCH RZECZY DO ZIEMI
4) ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW
KOKSEN Statistiken
Oddychają:
1) PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY
Na wcześniejszej emeryturze:
1) CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE
2) BETONOWY BUGGER BRET, BITEWNIAK BILLA
3) STARY RZĘŻĄCY GĄSIOR-PASTUCH HURLEY
4) ŻEBRAK "ACH, JAKI JESTEM BIEDNY" DELUXE
Zdefitowani:
1) BARDZO MROCZNA MAŁA DZIEWCZYNKA Z MORKYMI WŁOSAMI
2) 10 METROWY KLON PARIS HILTON
3) FIOLETOWY ŚWISTAK POSIADAJĄCY MŁOTEK DO WBIJANIA RÓŻNYCH RZECZY DO ZIEMI
4) ZAKONSPIROWANY POWSTANIEC WINKELRIED NARODÓW
epilepsja
Pierwsza Tawerniana (Ale Druga W Ogóle) Parada Koksów!
Szybko, klik.
Pierwsza Tawerniana (Ale Druga W Ogóle) Parada Koksów!
Szybko, klik.
-
- Marynarz
Kożystając z moich konszachtów z ruską mafią sprowadzam z Władywostoku NAJWIĘKSZEGO MIŁOŚNIKA BETONU BOBKA. Ten człowiek ze stali, a nawet z betonu potrafi:
1. Kożystać z motopompy klasy przemysłowej lejącej pierwszorzędnym betonem
2. Wykonywać atak sprężynującymi betonowymi kulami pingpongowymi
Pewny swego triumfu NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK chowa się w swojej opancerzonej betoniarce bojowej. Beton Power !!!
KOKSY na chodzie: 3 (SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC, MARIAN PIĄTY KSIĘŻYC SATURNA,NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK)
Tyle KOKSÓW pokonaliśmy: 4 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY
Odznaczonych pośmiertnie:3 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z
FROMBORKA FRANEK)
1. Kożystać z motopompy klasy przemysłowej lejącej pierwszorzędnym betonem
2. Wykonywać atak sprężynującymi betonowymi kulami pingpongowymi
Pewny swego triumfu NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK chowa się w swojej opancerzonej betoniarce bojowej. Beton Power !!!
KOKSY na chodzie: 3 (SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC, MARIAN PIĄTY KSIĘŻYC SATURNA,NAJWIĘKSZY MIŁOŚNIK BETONU BOBEK)
Tyle KOKSÓW pokonaliśmy: 4 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY
Odznaczonych pośmiertnie:3 (TOTALNIE KOMUNISTYCZNY OFICER POLITYCZNY GRIGORIJ, ŚREDNIO ŚMIERTELNY WIRUS JEBOLA, FAN FALLOUTA Z
FROMBORKA FRANEK)
-
- Chorąży
Sięgając ręką gwiazd, z przestrzeni kosmicznej wyciągam NIEWIELKIEGO, ZIELONOEGO ACZKOLWIEK GROŹNEGO UFOLUDKA ZIEMOWITA. Potrafi on tworzyć statki kosmiczne oraz nimi pilotować a także mówić niezrozumiałymi bełkotliwymi jezykami. NIEWIELKI, ZIELONY ACZKOLWIEK GROŹNY UFOLUDEK ZIEMOWIT chowa się w koszu na śmieci w domu pewnego człowieka gdzie czeka aż jakiś KOKS będzie przechodził obok.
Alive:
1) NIEWIELKI, ZIELONY ACZKOLWIEK GROŹNY UFOLUDEK ZIEMOWIT
Dead:
1) GROŹNY ŚNIEŻNY BAŁWAN ARKTOS
2) MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA
Killed:
1) ZMUTOWANA SAMOŚWIADOMA I SPLEŚNIAŁA KANAPKA Z UBIEGŁEGO MILENIUM
Alive:
1) NIEWIELKI, ZIELONY ACZKOLWIEK GROŹNY UFOLUDEK ZIEMOWIT
Dead:
1) GROŹNY ŚNIEŻNY BAŁWAN ARKTOS
2) MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA
Killed:
1) ZMUTOWANA SAMOŚWIADOMA I SPLEŚNIAŁA KANAPKA Z UBIEGŁEGO MILENIUM
.
-
- Bosman
- Kontakt:
OSTATNI SZABLOZĘBY KOT KANAPOWIEC zaczął ostrzyć pazury ścianę kanciapy, w której siedzieli PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY. Poruszeni losem biednego zwierzątka postanowili zrobić mu słupek do drapania. Niestety dwójka potomków McGyvera zapomniała, że właśnie naprawiają kosiarkę. Kilka nieostrożnych ruchów potem ostrze uruchomionej kosiarki urwało się i poleciało do góry zmieniając się w wirujące ostrze śmierci. OSTATNI SZABLOZĘBY KOT KANAPOWIEC cudem zdążył uciec i się ukryć, Czechosłowacy nie. Strateks twój KOKS otrzymuje oficjalny tytuł zdekapitowanego.
KOKSÓW stan obecny:
KOKSY niebyłe:
KOKSY zniwelowane:
PAT I MAT - DWAJ ZARADNI CZECHOSŁOWACY
KOKSÓW stan obecny:
KOKSY niebyłe:
KOKSY zniwelowane:
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Kok
BUT Z LEWEJ NOGI w sklepie o jakże tajemniczej nazwie żabka spostrzegł GLEJTERA.BUT Z LEWEJ NOGI swoją głupotą poraził GLEJTERA a ten rozpłynął się po pięknej,lśniącej posadce sklepu.Pani Gertruda tamtejsza sprzątaczka od razu wytarła zmarłego GLEJTERA poczym mopa showała do kantorka.
Składam szczere kondolęcje Force ray twój KOKS nie żyje
Zabite KOKSY:
GLEJTER
Żyjące:
BUT Z LEWEJ NOGI
Składam szczere kondolęcje Force ray twój KOKS nie żyje
Zabite KOKSY:
GLEJTER
Żyjące:
BUT Z LEWEJ NOGI
-
- Bosman
Przywołuję z najgłębszych otchłani RZEŹNICKĄ KULĘ MROKU. Potrafi ona:
1. Przywołać każdą figurę obrotową, która będzie starała się przewiercić wszystko co stanie jej na drodze.
2. Potrafi obedrzec z futra każde zwierzę, tak aby zdechło z zimna, nawet latem.
Kula chowa sie w piórniku dziecka idącego właśnie do przedszkola.
KOKSY ŻYWE:
-STARA SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM
-RZEŹNICKA KULA MROKU
KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI
-nie stwierdzono
KOKSY ZANIHILOWANE
-nie stwierdzono
1. Przywołać każdą figurę obrotową, która będzie starała się przewiercić wszystko co stanie jej na drodze.
2. Potrafi obedrzec z futra każde zwierzę, tak aby zdechło z zimna, nawet latem.
Kula chowa sie w piórniku dziecka idącego właśnie do przedszkola.
KOKSY ŻYWE:
-STARA SPLEŚNIAŁA BUŁKA Z MASŁEM
-RZEŹNICKA KULA MROKU
KOKSY ULEGŁE ANIHILACJI
-nie stwierdzono
KOKSY ZANIHILOWANE
-nie stwierdzono
...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Poprzez Koneksje Czterech Pe (moja partia, nie mylić z programem Ministra Romciomcioma) przywołuję BOJÓWKĘ NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW. Mimo że jest ich 195,53(1), są traktowani jak jeden KOKS. Potrafią oni Tarasować Autostrady Ciągnikami Śmierci oraz Błyskawicznie Spalać Mózg Solarką. Ukrywają się oni w Oborze Śmierci, otoczonej smrodem tak strasznym, że żeby zbliżyć się na mniej niż 10m trzeba wyrzucić 14,9(2) na niemodyfikowanej k10, o ile się nie jest rolnikiem.
KOKSY W GRZE :ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI, BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW
BTW: http://www.4p.blog.onet.pl
KOKSY W GRZE :ZMUTOWANA PRZEZ CHAOS KRYSTYNA Z GAZOWNI, BOJÓWKA NACHLANYCH SAMOOBROŃCÓW - ZABÓJCÓW
BTW: http://www.4p.blog.onet.pl
-
- Pomywacz
z zielonych pół loriendinu przywołuje Lothariona Krasnoluda Sierotę Wychowanego Przez Elfy,w swoim życiu naumiał się następujących umiejętności:
1)śpiewać ckliwe elfickie pieśni miłosne,które wywołują samobójstwo osoby słuchającej
2)spać z otwartymi oczami
po przywołaniu chowa się do lasu
obecnie żyjące koksy:Martwy Kot Szczęściarz Pochowany W Pudełku W Lesie,
Lotharion Krasnolud Sierota Wychowany Prze Elfy
martwe koksy:-stara bardzo wulgarna niedopita kawa,Wiecznie pijanego i ciągle napalonego towarzysza Lolka
unicestwione koksy:FAN FALLOUT'A Z FROMBORKA FRANEK
1)śpiewać ckliwe elfickie pieśni miłosne,które wywołują samobójstwo osoby słuchającej
2)spać z otwartymi oczami
po przywołaniu chowa się do lasu
obecnie żyjące koksy:Martwy Kot Szczęściarz Pochowany W Pudełku W Lesie,
Lotharion Krasnolud Sierota Wychowany Prze Elfy
martwe koksy:-stara bardzo wulgarna niedopita kawa,Wiecznie pijanego i ciągle napalonego towarzysza Lolka
unicestwione koksy:FAN FALLOUT'A Z FROMBORKA FRANEK
-
- Bosman
- Kontakt:
Podczas szalonej imprezy w zapomnianym przez wszystkich barze na moją stronę przechodzi TEN, KTÓRY WCIĄGA NOSEM SMOKI JAK JA KOKS. Potrafi on wciągnać różne rzeczy nosem by potem nimi smarknąć i częstuje wszystkich smoczą amfą - najmocniejszym narkotykiem świata (równą moc ma tylko wciągnięty nosem smok). Wciąga się on sam do swojego nosa i czega na okazję by się zdardziecko stamtąd wyskmarknąć.
KOKSÓW stan obecny:
TEN, KTÓRY WCIĄGA NOSEM SMOKI JAK JA KOKS
KOKSY niebyłe:
KOKSY zniwelowane:
KOKSÓW stan obecny:
TEN, KTÓRY WCIĄGA NOSEM SMOKI JAK JA KOKS
KOKSY niebyłe:
KOKSY zniwelowane:
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica
-
- Marynarz
SUPER SIERŻANT DUPOTRUJEC kożystając ze swego doświadczenia w odnajdywaniu żołnierzy wietkongu wytropił MEGA WIELKIEGO BOSKIEGO I ŚWIECĄCEGO AURA JEZUSA V. 3. Kożystając z obecności JEZUSA próbuje zorganizować mszę polową jak to już wielokrotnie na wojnie robił i wzywa kapelana swojej jednostki. Kapelan jednak szybko orientuje się, że ten JEZUS choć swieci aurą nie jest boski i odprawia na nim swoje najsilniejsze rytuały egzorcystyczne odsyłając go do piekła skąd zapewne pochodzi. SIERŻANT DUPOTRUJEC woła "mission acomplished" i wraca do dżungli.
Niestety Dromader w starciu z moimi KOKSAMI trzeba być czymś więcej niż bogiem.
Egzekucji dokonano na: 5 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY,MEGA WIELKI I ŚWIECĄCY AURA JEZUS V.3)
FROMBORKA FRANEK)
Niestety Dromader w starciu z moimi KOKSAMI trzeba być czymś więcej niż bogiem.
Egzekucji dokonano na: 5 (CYGAŃSKI GOLEM FAN THE VILLAGE PEOPLE, MAŁA ZŁOTOWŁOSA DZIEWECZKA,MEGA MROCZNIE TRÓ GRANDŻOWY JANEK,PONURY SKRZAT ZAGŁADY,MEGA WIELKI I ŚWIECĄCY AURA JEZUS V.3)
FROMBORKA FRANEK)