Najwiekszy SPAMER forum TRPG.
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Najwiekszy SPAMER forum TRPG.
Glosowanie na krola spamu. Prosze oddawac glosy. Dla zwyciezcy nagroda: baton.
Do założenia tego tematu sklonilo mnie to, iz we wszystkich spamerskich tematach tego forum przewijaja sie w kolko cztery ksywy na krzyz.
Wiem ze wybor jest trudny. W ankiecie zamiescilem tych "spamerow" ktorzy najbardziej rzucili mi sie w oczy. Jesli macie inne propozycje to prosze pisac, dorzuce do ankiety, jesli sie da.
Ja swoj glos oddaje na Heimdalla, choc mialem dylemat pomiedzy nim a Deepem
Bez urazy. Zakladam to z nudow.
Do założenia tego tematu sklonilo mnie to, iz we wszystkich spamerskich tematach tego forum przewijaja sie w kolko cztery ksywy na krzyz.
Wiem ze wybor jest trudny. W ankiecie zamiescilem tych "spamerow" ktorzy najbardziej rzucili mi sie w oczy. Jesli macie inne propozycje to prosze pisac, dorzuce do ankiety, jesli sie da.
Ja swoj glos oddaje na Heimdalla, choc mialem dylemat pomiedzy nim a Deepem
Bez urazy. Zakladam to z nudow.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Ciebie tez wpisalem, ale zniknelo, nie kliknalem dodaj opcje. Sorry.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Zakładanie tematu z nudów to też pewien rodzaj spamerstwa Ale jak to "wszystkie spamerskie tematy"??. Jest jeden (wiadomo jaki), ale on z założenia taki jest i w jakiś sposób mało odbiegamy od tematu... A że inni nie chcą pisać to cóż. Przez skromność nie zagłosuję na siebie, najlepsze czasy mam być może jeszcze przed sobą
EDIT: Wciąż apeluję o to, by nie przekręcać mojego nicka - ma być przez jedno "l"
EDIT: Wciąż apeluję o to, by nie przekręcać mojego nicka - ma być przez jedno "l"
-
- Mat
- Numer GG: 818926
-
- Tawerniany Leśny Duch
Czekałem, po prostu czekałem na jego głos i się nie zawiodłem:) Ale pamiętaj, kto jutro prowadzi sesję Na swoją obronę mam, że nie walę postów pod postami i nie piszę po jednym zdaniu. Ale już się w tym temacie nie odzywam, żeby nie byłoWilczy Głód pisze:Na pewno Ravandil!!! Nie ma większego spamera niż on!!! :D:D:D
-
- Mat
- Numer GG: 3030068
-
- Kok
- Numer GG: 3327785
A ja oddalem na Deepa, choc przez dluga chwile kropa byla na Heimdallu. Jednak po namysle stwierdzilem, ze jego posty jednak czasem nie sa calkiem offtopowe:P
Nyano- och tak.. Ale nie ma go w ankiecie, a ponadto, od dawna nie wiedzialem zeby cokolwiek gdziekolwiek pisał.
Nyano- och tak.. Ale nie ma go w ankiecie, a ponadto, od dawna nie wiedzialem zeby cokolwiek gdziekolwiek pisał.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
-
- Bosman
Kurde, na razie wygrywam .
PS. Gonię Deepa, jeszcze tylko kilka postów... A pamiętam jak miał o 300-400 więcej ode mnie .
PPS. M&A (moderatorzy i admini, a co?) dopiszcie Force'a, on też powinien się tu znaleźć.
Bo ja spamuję tylko w spamerskich tematach, a nie gdzie popadnie. Czasami nawet uda mi się długiego posta napisać .Nadir pisze:A ja oddalem na Deepa, choc przez dluga chwile kropa byla na Heimdallu. Jednak po namysle stwierdzilem, ze jego posty jednak czasem nie sa calkiem offtopowe:P
PS. Gonię Deepa, jeszcze tylko kilka postów... A pamiętam jak miał o 300-400 więcej ode mnie .
PPS. M&A (moderatorzy i admini, a co?) dopiszcie Force'a, on też powinien się tu znaleźć.
...
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
Taaa, to jest ich guru, a przynajmniej powinien byc Najwiecej postow na forum. No ale najwidoczniej sie dezaktywowal...Nyano pisze:Kloner!
Bo to spammer-oldschoolowiec z wyrobioną renomą, nie żadne żółtodzioby, które dopiero przybyły na forum
-
- Buńczuczny Tawerniak
- Kontakt:
BAZYL czy to twoja robota? A moze Falka?? No nic, dobrze znalezc sie w jakiejs ankiecie koncem koncow.
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Ja oddałem głos na Force Ray'a, ponieważ w ciągu krótkiego czasu nabił ponad 500+ postów. Chociaż czy takim spamerem jest... Uznaję go za jednego z nielicznych ludzi piszących z powagą i na temat. Tylko nie zmieniaj w kółko tych avatarów!
Dziwi mnie to, że mnie nie ma na tej liście, ale powód jest uzasadniony - nie biorę udziału w wszystkich dyskusjach. Lecz mam ambicje - chcę pokonać Klonera na posty i stać się niedoścignionym guru wszystkich spamerów .
Kiedyś miałem średnią 30 postów dziennie. Teraz lekko opadła, ale nadal trzymam poziom .
Dziwi mnie to, że mnie nie ma na tej liście, ale powód jest uzasadniony - nie biorę udziału w wszystkich dyskusjach. Lecz mam ambicje - chcę pokonać Klonera na posty i stać się niedoścignionym guru wszystkich spamerów .
Kiedyś miałem średnią 30 postów dziennie. Teraz lekko opadła, ale nadal trzymam poziom .
-
- Tawerniany Leśny Duch
Ja przez pierwsze 1,5 miecha napisałem 30 postów, a teraz mnie do spamerów wrzucają I BLACKs powodzenia, jeszcze tylko 500 postów^_^BLACKs pisze: Kiedyś miałem średnią 30 postów dziennie. Teraz lekko opadła, ale nadal trzymam poziom .
PS Zauważyliście, że lada chwila z "ambitnej" (haha ) ankiety zrobi się kolejny statsiarski topic krytykujący statsiarzy?? Ciekawe zjawisko
EDIT: PS2: Skoro tyle osób typuje Klonera to dodajcie go, niech się głosy nie marnują. Przyjdzie na forum i się zdziwi
Ostatnio zmieniony piątek, 9 lutego 2007, 22:01 przez Ravandil, łącznie zmieniany 1 raz.
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Moje posty to 3% całego forum i piszę tylko 5.08 posta dziennie. Od dzisiaj biorę się za aktywniejsze pisanie. Dobrze powiedziane - tylko 500 postów, a później urlop . Przy okazji - pamiętam jak Carchmage gadał mi na gg, że z początku denerwowała go moja obecność na forum, bo w każdym temacie pojawiały się moje posty ^^. To efekty mojej dawnej działalności forumowej, a tutaj macie przykład plugawego spamu, który popełniałem, gdy miałem 14 lat:
Temat: Poszukiwani Graficy w Ogłoszeniach
Treść Posta:
"A jeśli umiem rysować kółko w paincie to jestem dobry (inni mówią, że tak)?
To miałbyć żart nie traktuj tego poważnie. Wolę pozostać przy pisaniu txtów."
Takie żarciki pojawiały się co chwilę i wkrótce dobiłem do 1000, pozbywając się przy okazji posądzeń o spamerstwo ze strony admina. A wszystkim spamerom życzę jeszcze lepszej kondychy i aktywności, forum musi żyć!
Temat: Poszukiwani Graficy w Ogłoszeniach
Treść Posta:
"A jeśli umiem rysować kółko w paincie to jestem dobry (inni mówią, że tak)?
To miałbyć żart nie traktuj tego poważnie. Wolę pozostać przy pisaniu txtów."
Takie żarciki pojawiały się co chwilę i wkrótce dobiłem do 1000, pozbywając się przy okazji posądzeń o spamerstwo ze strony admina. A wszystkim spamerom życzę jeszcze lepszej kondychy i aktywności, forum musi żyć!
Muszę coś zrobić z jego kompem... Inaczej nigdy go nie doścignę .Kloner Rozmawiałem z nim i niedługo ma się zreaktywować
-
- Bosman
Hm, no u mnie to było podobnie, choć może nie aż tak. Przez pierwszy miesiąc napisałem z 50, wtedy mnie Force ray wyprzedził, a ja stwierdziłem, że nigdy go nie dogonię, bo miał chyba z 8-9 postów na dzień. No ale potem przyspieszyłem, czasami się zdarzało napisać po 30(!) postów. Tak więc nigdy nie wiadamo z kogo co wyrośnieRavandil pisze:Ja przez pierwsze 1,5 miecha napisałem 30 postów, a teraz mnie do spamerów wrzucają
A chciałem być pierwszym kimś po bosmanie, a jemu zostało jeszcze tylko kilkadziesiąt(-set) postów . No cóż - życie.Epyon pisze: Kloner Rozmawiałem z nim i niedługo ma się zreaktywować
...
-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ja oddałem głos na Ravandila za to, że zaczął największy spamfest ostatnich czasów jednoczesnie zupełnie zmieniając temat tematu, no i ma najlepszego ava na forum:D.
Ostatnio zmieniony piątek, 9 lutego 2007, 22:39 przez Perzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica
Nordycka Zielona Lewica