Zlot tawerniaków w Krakowie

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Zlot tawerniaków w Krakowie
To nieoficjalna wieść, ale kilka osób z redakcji będzie się spotykało w Krakowie w tę sobotę... Jak ktos chce sie z nami napiś oranżadki w proszku, to wstęp gratis po pokazaniu żółtych papierów... 

Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

- 
				Gisher
- Marynarz

- Numer GG: 0
- Kontakt:

- 
				Danai
- Tawerniana Smoczyca

- Kontakt:
10, pod EMPikiem ...A potem, lapac kogos na koma:)

I'm not a bitch. I just have low bullshit tollerance.
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com

''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com

- 
				Atanamir
- Marynarz

- Kontakt:

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Kontakt:

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Kontakt:
Na szczęście obyło się bez fanek :>
Przez zlot przewinęło się 15 osób, z czego 5 tawerniaków. Jeśli ktoś będzie kiedyś zamawiał średnią pizzę to niech się upewni że jest ona tylko o 5cm mniejsza od dużej (pół metra). Warto też sprawdzić co zamawiają inni (2x50 cm + 2X45cm na 8 osób to trochę duuużo... Na szczescie przybyła odsiecz...).

Przez zlot przewinęło się 15 osób, z czego 5 tawerniaków. Jeśli ktoś będzie kiedyś zamawiał średnią pizzę to niech się upewni że jest ona tylko o 5cm mniejsza od dużej (pół metra). Warto też sprawdzić co zamawiają inni (2x50 cm + 2X45cm na 8 osób to trochę duuużo... Na szczescie przybyła odsiecz...).

Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

- 
				Danai
- Tawerniana Smoczyca

- Kontakt:
Statystyki były przerażające  Miało nas być więcej, ale z różnych powodów wyszło tak, nie inaczej. Niemniej, ja bawiłam sie fantastycznie(no co, jak w konwencji, to w konwencji
 Miało nas być więcej, ale z różnych powodów wyszło tak, nie inaczej. Niemniej, ja bawiłam sie fantastycznie(no co, jak w konwencji, to w konwencji  ), moi znajomi też, zwłaszcza zmywając kubki po 12 osobowej bandzie która się zwaliła na moją jednopokojową stancyjkę
 ), moi znajomi też, zwłaszcza zmywając kubki po 12 osobowej bandzie która się zwaliła na moją jednopokojową stancyjkę  

Kiedy następny?

Miało nas być więcej, ale z różnych powodów wyszło tak, nie inaczej. Niemniej, ja bawiłam sie fantastycznie(no co, jak w konwencji, to w konwencji
 Miało nas być więcej, ale z różnych powodów wyszło tak, nie inaczej. Niemniej, ja bawiłam sie fantastycznie(no co, jak w konwencji, to w konwencji  ), moi znajomi też, zwłaszcza zmywając kubki po 12 osobowej bandzie która się zwaliła na moją jednopokojową stancyjkę
 ), moi znajomi też, zwłaszcza zmywając kubki po 12 osobowej bandzie która się zwaliła na moją jednopokojową stancyjkę  
 Kiedy następny?

''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com

''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Kontakt:

- BAZYL
- Zły Tawerniak

- Kontakt:
To było pisane przed Coolkonem...
Jeśli o mnie chodzi to nie wiem czy i kiedy bedę mizł czas. Na pewno do połowy czerwca nigdzie się nie ruszę - dla bardzo chcących mogę sie we Wrocku wyrwać na godzinkę albo dwie...

Jeśli o mnie chodzi to nie wiem czy i kiedy bedę mizł czas. Na pewno do połowy czerwca nigdzie się nie ruszę - dla bardzo chcących mogę sie we Wrocku wyrwać na godzinkę albo dwie...

- 
				Danai
- Tawerniana Smoczyca

- Kontakt:
Ten temat martwy był, i chyba powinien na razie takowym pozostać...No, chyba, że komuś się bradzo nudzi ; )

''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com

''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com

- 
				Danai
- Tawerniana Smoczyca

- Kontakt:
Cóż, ja aktualnie jestem chora i grzeję łuski w domu a z Tawerniaków w Krakowie pozostają 2 znane mi osoby - Lorien i Gokrian - którzy niezbyt się bawią w te klocki...albo ja jestem niedoinformowana. 
Więc...
A co, Kowalu, masz jakąś propozycję? : }

Więc...
A co, Kowalu, masz jakąś propozycję? : }
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com

''Μῆνιν ἄειδε, θεά...''
www.smoczej.blogspot.com