NEVERENDING STORY - co wy na to?
-
- Kok
-
- Arcymod Tawerniany
cóż, Ragnarok... za pewne ciekawy dla biorących w nim udział, ale dla innych? Niezbyt z tego co mi wiadomo (zwłaszcza druga część wydaje mi się ciągnięta na siłę i wtórna)...
Czy ja wiem czy pisanie dla jaj takie dobre? Takie opowiadanie jest wtedy banalnie prosto rozwalić... oczywiście szybko można usunąć wadliwy post, ale niesmak pozostaje...
A Kamila Mastera mam już od dłuższego czasu na mojej oko-liście.. więc lepiej niech uważa... ;->
-
- Bombardier
No tak, ale to był raczej pomysł Dantego, niż mój. Mimo wszystko miło mi się pisze. Z tego co widzę, to już niedługo temat "o wszystkim" będzie odblokowany dla każdego.MAd Phantom pisze:
cóż, Ragnarok... za pewne ciekawy dla biorących w nim udział, ale dla innych? Niezbyt z tego co mi wiadomo (zwłaszcza druga część wydaje mi się ciągnięta na siłę i wtórna)...
Trzeciej części (o ile komuś się bedzie chciało robić) to nie wytrzymam. W każdym razie, jeśli taka ma powstać, to lepiej na osobnym temacie (aby nie blokować jednego).
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
zdecydowanie *nie* ciekawe. na poczatku probowalam czytac, ale sie nie da.MAd Phantom pisze:
cóż, Ragnarok... za pewne ciekawy dla biorących w nim udział, ale dla innych?
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Bombardier
-
- Arcymod Tawerniany
A ja musiałem to przynajmniej zgrubsza czytać... ehh... ciężka dola moderatora...
właśnie! Może dla piszących to jest fajne, ale z tego co zauważyłem nie jest to sesja (chociażby raczej brak MG) tylko opowiadanie... a opowiadanie, które podoba się tylko jego twórcą, a innych odrzuca to... to sami wiecie co ;-P A do tego IMO z każdą chwilą jego poziom się obniża... inaczej mówiąc: Skończcie waściowie, a wstydu oszczędźcie (sobie) ;-P
-
- Bombardier
No wiesz, mocium panie Phantom... Na razie mamy opinię tylko jednej osoby czytającej (ty napisałes jeden post... kiedyś, więc jesteś również twórcą). Poza tym, ktos to ładnie powiedział w temacie "Muzyka": Co inna osoba, to inny gust (czy jakoś tak). Nawet, jesli większości się nie podoba, to może komuś... Tylko trzebaby to wszystko "posklejać" i poprawic, wtedy może nawet dałoby się to czytać...
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
Dante, czy mógłbyś przeczytać post zanim na niego odpowiesz?
Bo nie wydaje mi się bym gdziekolwiek napisał, że mi ono przeszkadza (to, że mi się niezbyt podoba nie jest z tym równoznaczne) i nie mogę wyrzucić monitora bo - jak napisałem dwa posty wyżej - muszę je przegladać jako moderator ;-P
Co do opowiadania to ja znam opinię kilku osób, a ten jeden post kóry dopisałem był już niejako niemalże prawie poza opowiadaniem, jako akcent humorystyczny na koniec, a i tak go zignorowaliście ;-P wiec raczej autorem nazwać mnie nie można ;-P Pozatym opowiadanie napewno podoba się wam, i dlatego nie widzicie w nim nudy... Z pierwszej części może dałoby radę coś sklecić (należałoby jednak nie jedno wywalić\zmienić), ale druga jest raczej na straty ;-P
Dante - zgrabnie pominąłeś fragment jak (być może nawet celowo - nie wnikam) rozpętałeś wojnę na forum bo źle zrozumiałeś wypowiedź innych autorów i nie chciało Ci sie pisać PW... ;-P ;-P ;-P
-
- Pomywacz
- Numer GG: 1222286
Ciekawy pomysł, ale rzeczywiście całkowicie klapnie po jakimś czasie. Po pierwsze naprawdę nikt tego nie będzie w stanie czytać oprócz tworzących. Brałem już w takimś czymś udział. Każdy autor przeciąga fabułę w swoją stronę, a niech będzie ich z 4 to już chaos totalny, mnogość wypadków i bohaterów, którzy po niedługim czasie zleją się w jedną nieczytelną papkę. Poza tym w końcu się kiedyś znudzi :/ I jest to typowy temacik na statsiarstwo
-
- Bombardier
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt: