Heh, Darth Wojtex się kłania i wychodzi zostawiając miejsce dla swojego następcy, ongi wroga, Radkoffa!! BRAWA DLA (chyba) PANA!!!Radkoff pisze:LP - zalosna pseudo metalowa kapela, grajaca jakis pseudo metal, dla jakis pseudo metali i neopunkowcow.
neopunk - "punk" ubierajacy sie w markowe ubrania, pijacy Tyskie, i sluchajacy Nu-Metalu
sluchajcie lepszej muzyki.... prosze...
Ale widzę, laRy, że nie uwzględniłeś piosenek LP bez rymowania.laRy pisze:mi sie lp niepodoba, bo nielubie laczenia metalu z jakims pseudorapem.
Przykre, ale rzeczywistośc jest inna. To jest metal (jeśli się nie boisz, to posłuchaj "One Step Closer").laRy pisze:jak ktos cos takiego robi to niech tego nienazywa metalem! lp to conajwyzej hardrock.
Runiq pisze:A co cię to obłazi, jakiej ja muzyki słucham? Jeśli będę słuchał niemieckiego HH zmiksowanego z Kenijskim chórem ludowym i arabskim metalem, to mi rozwalisz radio? :Mad:
Runiq pisze:Przykre, ale rzeczywistośc jest inna. To jest metal (jeśli się nie boisz, to posłuchaj "One Step Closer").
Runiq pisze:Ale widzę, laRy, że nie uwzględniłeś piosenek LP bez rymowania.
Uwierz, że spokojnie mógłbym napisać ten 500 bez użerania się z tobą.Radkoff pisze:Runiq szukasz flame'u ? serio ci tego potrzeba do nabicia 500 postu ?
Ok, ja nie próbuję cię zmienić. To jest twoje zdanie. Nie wiem tylko, dlaczego się mnie czepiasz i prosisz, abym tego nie słuchał. Sam się żarłeś z Darth Wojtexem o głupią nazwę gatunku muzyki. To chyba ty raczej wszystko utrudniasz. Czy ja mówiłem, że twój ulubiony Industrial to shit? Nawet jeśli tak sądzę, to powiem, że do mnie ta muzyka nie trafia, a nie że słuchasz (za przeproszeniem) gówna (bo po przetłumaczeniu tak właśnie wychodzi).Radkoff pisze:poprostu słuchasz shitu nie muzy, takie jest moje skromne zdanie niestety ...
nastatsowac sobie ... dosc czeste zjawisko na fTRPGRuniq pisze:Uwierz, że spokojnie mógłbym napisać ten 500 bez użerania się z tobą.
to że nie trafia do ciebie Industrial nie jest dziwne, bo to nie jest muzyka dla ludzi twojego pokroju. Jestes mainstream'owcem i nikt na to nic nie poradzi ... szkoda, bo taki madry chlopak. W dodatku nie prosze zebys sluchal lepszej muzy, znadinterpretowales moje slowa, przykro mi, bo zawsze myslalem ze pisze zrozumiale. Ja tylko mowie, ze kapele typu Linkin Park, czy tam inny pseudo-metal, nie sa warte splunieca, aczkolwiek maja kilka kawalkow dobrych ("One step closer", "Crawling", "Points of authorithy", "Breaking the Habit" ... i w sumie tyleRuniq pisze:Ok, ja nie próbuję cię zmienić. To jest twoje zdanie. Nie wiem tylko, dlaczego się mnie czepiasz i prosisz, abym tego nie słuchał. Sam się żarłeś z Darth Wojtexem o głupią nazwę gatunku muzyki. To chyba ty raczej wszystko utrudniasz. Czy ja mówiłem, że twój ulubiony Industrial to shit? Nawet jeśli tak sądzę, to powiem, że do mnie ta muzyka nie trafia, a nie że słuchasz (za przeproszeniem) gówna (bo po przetłumaczeniu tak właśnie wychodzi).