BLACKs pisze:Danai, linki nie działają, a wielka szkoda. Może ta Święta Inkwizycja je wykasowała? ^^
Sznurki naprawione, Inkwizycja widziala gorsze gemby niz moja :p
BLACKs pisze:
No cóż, chociaż rzęsy mam ładne, dziękuję . Lecz wyglądają trochę myląco, gdy rozmawiam ludźmi to pytają się, czy przypadkiem się nie maluje... :>
Ja sie musze porzadnie umalowac, zeby takie miec :p
A, co do imageshacka... Nie, dziekuje. Nie chce, zeby moje zdjecie krazylo niekontrolowane po sieci, dosc ze jedno jest na Animal Planet w Tawernie :p
I'm not a bitch. I just have low bullshit tollerance.
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...'' www.smoczej.blogspot.com
A i jako ciekawostkę, podam, iż ta dziewczyna z przodu ma większe mięśnie i jest silniejsza, niż wielu moich erpegowych męskich przyjaciół Tak więc nie powinniśmy dawać ponosić się stereotypom w RPG (W życiu w sumie też ^^)
Uoooo! O_O Szczurki! Słodkie To znak dla mnie, że czas zrobić sobie fotkę z prywatną parą dzikich bestii Niestety osobno, bo te potworzyce się nie lubią... W jakiejś rozsądnej porze dnia jutrzejszego lub innym niedalekim czasie strzelę sobie i im fotki Co by za bardzo nie odstawać
CoB pisze:A i jako ciekawostkę, podam, iż ta dziewczyna z przodu ma większe mięśnie i jest silniejsza, niż wielu moich erpegowych męskich przyjaciół Tak więc nie powinniśmy dawać ponosić się stereotypom w RPG (W życiu w sumie też ^^)
A bo to jakaś tajemnica, że rodzaj erpegowy jest zdegenerowany i słaby? Komputerowo-świeczkowa opalenizna, mięśnie wspaniale wyrobione od klepania klawiszy i rzucania tymi okropnie ciężkimi kostkami... :p
I'm not a bitch. I just have low bullshit tollerance.
''Μῆνιν ἄειδε, θεά...'' www.smoczej.blogspot.com