[brak++]Czas poszukiwaczy przygód "Magia Świata"

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Alder
Majtek
Majtek

Post autor: Alder »

"Testy, sprawdziany. Zależy jak kto, to rozumuje. Chodzi o sprawdzenie waszych umiejętności."
PrQ
Marynarz
Marynarz

Post autor: PrQ »

Loran Anavries

"-Więc chodźmy...Szkoda dnia!!!"-powiedział po czym wstał...
Prosiak (PrQ)
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Parsival Gaveriell Galadium

Ech... dobra. Kiedy te testy?
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

Elcalane
-"Dawajcie idziemy szkoda dnia"-
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Harald Wilk

Ja jestem gotów. I szczerze mówiąc uważam te wszystkie gierki za czas stracony. Nie przybyłem tu po to, zby wygrzewać się przy kominku, tylko aby pomóc tutejszym ludziom. Mam nadzieję, Alamiusie, zę w ramach testu nie zaprowadzisz nas do jakiejs swojej willi na skraju lasu, żeby pokazać jaki to jesteś bogaty... Stanął zniecierpliwiony czekajc na reakcję mnicha.
...
Alder
Majtek
Majtek

"Dobra... Chodźmy już!
W czasie drogi od czasu do czasu przyświecało wam słońce, które chowało się za chmurami. Gdy doszliście na miejsce zauważyliście zamiast klasztoru kupę gruzu. Alamuis podbiegł do was i powiedział.
- "Musicie czym prędzej ruszać! Klasztor Zniszczony! Nie ma już jedynego garnizonu dzielącego wroga od naszego miasta. Idźcie w stronę lasu i zbadajcie to, co się tam dzieje. Powodzenia! Uważajcie na siebie! - Wskazał na wejście do lasu, w którym mogło roić się od dzikich nie poskromionych bestii.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Elcalane
Złapał łuk nogami naprężył się by go ugiąć i założył cięciwę, następnie poprawił kołczan ze strzałami tak by było mu łatwiej po nie sięgać, odsłonił rękojeść sztyletu i powiedział -" Ja jestem gotów"-, po czym stanął na skraju lasu w oczekiwaniu na towarzyszy.
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
PrQ
Marynarz
Marynarz

Loran Anavries

Jego wyraz twarzy stał isę zacięty i poważny..."-Pójdę przodem....upewnię się czy ścieżka jest bezpieczna"-powiedziął po czym ruszył szybkim i cichym biegeim w stronę lasu...wkrótce skrył isę w cieniach...
Prosiak (PrQ)
Heimdall
Bosman
Bosman

Harald Wilk

Wbiegł do lasu, wyciągnął łuk i nałożył strzałę na cięciwę. Cisza! W tym lesie może być niebezpiecznie - powiedział szeptem, po czy zaczął sie skradać miedzy drzewami przygotowany na atak ze strony dzikich stworzeń.
...
Alder
Majtek
Majtek

Wszyscy weszliście do lasu. Podążaliście drogą z bronią w pogotowiu. Jednak nie było słychać żadnych stworzeń. Las był tak gęsty, że nie widzieliście słońca. Szliście po drodze. Po prawej jak i po lewej stronie były drzewa i krzaki i inne leśne rośliny.

[moglibyście się trochę zapoznać]
Asd7
Marynarz
Marynarz

Elcalane
-"Skoro już nic tu nie ma to może wróćmy do Alamuis'a usiądziemy spokojnie i wszystko obgadamy. Co wy na to ? "-
Cały czas zachowywał najwyższą ostrożność i wytężal słuch.

- Albert Einstein
PrQ
Marynarz
Marynarz

Loran Anavries

Przystanął w krzakach niopodal drużyny...rozglądał się przez chwilę...*Coś mi to smierdzi...dlaczego jest tu tak cicho??*...następnie wyłonił się z zarośli i podszedł do towarzysz.."-Nic nie znalazłem...zupełnie nic...i to mnie martwi...wracać?? Myślę że to będzie dobry pomysł, tutaj raczej nic nie znajdziemy..."-powiedziął spoglądając na resztę...
Prosiak (PrQ)
Heimdall
Bosman
Bosman

Halald Wilk

A pomyśleliście, że ten cały Alaimus sprawdza w ten sposób naszą wytrwałość i cierpliwość. Chyba nie bez powodu wysłał nas do tego lasu. Może jeszcze trochę pochodzimy po tej puszczy, a potem zobaczymy czy wracać czy iść dalej..
...
scorez
Kok
Kok
Numer GG: 3374868

Post autor: scorez »

Parsival Gaveriell Galadium

Usiadł na ziemi... dotknął lekko jej dłoniom, a palcami lewej ręki począł wodzić w powietrzu... szukał czy ktoś tu był lub jest... korzystał z tródnej magii czasu.
jak piszę ortografy to nie poprawiaj... po wkurzamy BAZYL'E
Alder
Majtek
Majtek

Wszyscy
W oddali usłyszeliście ryk!
Po waszej lewej stronie coś zaszeleściło. Nie wiedzieliście co się dzieje.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Elcalane
Rozejrzał się szybko wkół aby wybrać miejsce skąd jest możliwie jak najdalej od wszelkich zarośli i drzew. -"Chodźcie tutaj"- Następnie nałożył strzałę na cięciwę i wymierzył w stronę skąd dobiegł ich szelest.

- Albert Einstein
PrQ
Marynarz
Marynarz

Loran Anavries

*Nadal mi się to nie podoba*-myslał biegnąc w stronę towarzyszy, w biegu dobył miecyz i stanoł gotów do walki, plecami do Elcalane'a...rozglądał się uważnie...
Prosiak (PrQ)
Zablokowany