Konwent w Krakowie w dniach 25-28 stycznia 2007 roku, który odbędzie się w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr. 7 przy ul. Złoty Róg 30.
Mam zamiar się wybrać, tyle że dopiero drugi raz w życiu będę na konwencie, i raczej pojadę sam. I z tego powodu chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z was się wybiera? Jestem osobą raczej nieśmiałą ( ) i wolałbym spotkać się z jakimś znajomym (czemu nie z tawerny? ). Wybiera się ktoś?
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze i sesja egzaminacyjna która czeka na zaliczenie nie bedzie za bardzo natarczywa to razem z kumplem powinniśmy dotrzeć na konwent, w sumie na mój pierwszy w życiu
Hope is the first step on the road to disappointment.
Ponawiam pytanie Gisher'a z tym kto z tawerniaków pojawi się na konwencie. Ja wraz z dwoma ziomkami zjawimy się najprawdopodobniej w piątek po południu ze względu, że rano mam zajęcia i oddanie projektu z Flasha i muszę być obowiązkowo.
A kto będzie kiedy? Ja raczej od czwartku. Zagrałbym z kimś w planszowego Warcrafta, bo chyba w sobotę jest turniej. Tyle że jeszcze nie umiem grać . Od czego jest Games Room ?
Deep, jak dostanę w łapki Warhammera możemy się dogadać na gg i zrobić ci postać. Tylko kto poprowadzi?
Jak wspominałem dopiero w piątek dojadę z kumplami bo mam rano zaliczenia i chyba dopiero koło 17 sie pojawimy, z Łodzi chyba ze 3 godziny się jedzie.
Osobiście ostatnio naszło mnie by poprowadzić Gasnące Słońca!!! taka space opera ze średniowieczem. Jak byscie byli chętni zagrać, a nie znacie systemu to dajcie znać na moje gg lub maila to prześlę wam doc. ze skróconym opisem świata, historii i może jakoś sklecimy przez gg postaci.
Ja prawdopodobnie będę w sobotę jeśli nic mi nie wypadnie. Może z kolegą się pojawię. Makk, jeśli możesz to podeślij mi tą skróconą wersję Gasnących Słońc.
szystko dostałem, zaraz będę się zapoznawał. No i niestety śnieg trochę pokiereszował moje plany. Prawdopodobnie pojadę na weekend na narty z klubem ale chyba będę jechał tylko w niedzielę, wszystko się okaże. W piątek niestety mam zajęcia dodatkowe i nie mogę więc musicie się przygotować, że mnie nie będzie. Jak na razie niczego nie odwołuję.