KOKURS NA LOGO KOMIKSU "Bohaterowie Ragnaroka"
-
- Mat
- Numer GG: 6635964
KOKURS NA LOGO KOMIKSU "Bohaterowie Ragnaroka"
Ogłaszam konkurs na logo komiksu "Bohatery Ragnaroka"! Logo to ma być w przeciwieństwie do komiksu ładne (uznawany trójwymiar). A oto jego kryteria:
logo nie może być większe niż 400 x 400 pikseli,
dozwolone są wszelkie formaty rysunku
największa wielkość obrazka to 1000 kb, ale myślę, że wszystkim tyle starczy,
praca ma być czytelna i nie opluta ,
liczy się oryginalność pracy - ma się w niej zawierać tytuł komiksu ("Bohaterowie Ragnaroka dla niewiedzących ),
pracę wysyłacie na moje PW.
Prace przyjmuję do 1 lutego. Nagrody to: oficjalna przynależność to twórców komiksu (póki co jest nas trzech ) oraz nagroda - nie-pso-dzianka (jednak nie liczcie na żadną rzecz a tym bardziej pieniądze... No dobra, 1 gr mogę dać )
logo nie może być większe niż 400 x 400 pikseli,
dozwolone są wszelkie formaty rysunku
największa wielkość obrazka to 1000 kb, ale myślę, że wszystkim tyle starczy,
praca ma być czytelna i nie opluta ,
liczy się oryginalność pracy - ma się w niej zawierać tytuł komiksu ("Bohaterowie Ragnaroka dla niewiedzących ),
pracę wysyłacie na moje PW.
Prace przyjmuję do 1 lutego. Nagrody to: oficjalna przynależność to twórców komiksu (póki co jest nas trzech ) oraz nagroda - nie-pso-dzianka (jednak nie liczcie na żadną rzecz a tym bardziej pieniądze... No dobra, 1 gr mogę dać )
żyję
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Mat
Tak, potwierdzam wygraną Runiqa, ale nie miałem czasu o tym napisać (a może zapomniałem? ) w każdym razie na konkurs przysłano 4 aviki (3 autorów) w tym jednego avika wsiąkło. A aviki przysłali Darkelfft, Runiq i Khazar. Oficjalne miejsca to:
Runiq - 1 miejsce
Khazar i Darkelfft (egzekwo) - 2 miejsce i niewiele im obu brakowało do 1 miejsca. W następnym odcinku komiksu zaprezentuję wszystkie loga.
Runiq - 1 miejsce
Khazar i Darkelfft (egzekwo) - 2 miejsce i niewiele im obu brakowało do 1 miejsca. W następnym odcinku komiksu zaprezentuję wszystkie loga.
żyję
-
- Marynarz
- Lokalizacja: z miejsca, gdzie mnie nogi zaniosły ( ostatnio trakt między Mantarem a Skulldust)
- Kontakt:
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Mat
-
- Mat
- Numer GG: 3604434
- Kontakt:
-
- Bombardier
-
- Mat
Logo Khazara. Jak widać brakuje jednej litery.
Logo Runiqa. Jedyne zastrzeżenie, to to, że trochę badziewne, ale ogólnie najlepiej mu wyszło.
Logo Darkelffta. Trochę zamzane.
Ale do wszystkich log mam jedno zastrzeżenie - 2 z nich były robione w paincie i zapisywane w formacie jpg, a jak już dawno zauważyłem obrazki z painta zapisywane w takim formacie są brzydkie (bo się rozmazują paskudnie). Ogólnie najlepsze logo - logo Runiqa oceniam na 4+ w skali szkolnej. Pracy było mało, z czego nie jestem zadowolony, Ale postaram się także zrobić logo mojego autorstwa, wtedy je ocenicie
żyję
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Bombardier
Taaa... zapomniałem, że miałem zmienic format pliku za pomocą nie Painta, a Irfan Viewa. Wtedy obrazek by mniej zabierał pamięci, a jakość by była jak w .bmp. Ale i tak się napracowałem, bo po zmienieniu koloru tła z czarnego na granatowe, musiałem zamalowac wszystkie plamki, które zebrały sie wokół napisów i głów.
IMO logo Khazara wymiata, ale oczywiście ta nowsza wersja. Nie wiem, Khaz, czy miecze w starszej wersji to miały być Upiorne Gwiazdy, ale one wyglądają inaczej. Po primo: Maja więcej "ramion", po secundo: ramiona nie odchodzą od klingi, tylko od ostrza.
IMO logo Khazara wymiata, ale oczywiście ta nowsza wersja. Nie wiem, Khaz, czy miecze w starszej wersji to miały być Upiorne Gwiazdy, ale one wyglądają inaczej. Po primo: Maja więcej "ramion", po secundo: ramiona nie odchodzą od klingi, tylko od ostrza.