Wybory Miss/Mistera Forum!
-
- Bosman
Nee, nie, wyniki zostały sfałszowane. Jak to możliwe. Jakiś biedny mangowy avatar, lisica (no, powiedzmy że jej się należało , ale i tak na nią nie głosowałem) i jakiś malutki falloutowy avatar (no, powiedzmy że fajny, ale konkurs powinni wygrać najlepsi, a nie ci którzy zapłacili najwięcej )
Kurde, wyszło na to,że nie trafiłem z ani jednym typem (chyba mogę je teraz zdradzić, nie?):
1. AC
2. Ra-V
3. MAd Phantom
PS. Hej, MAd zrobiłbyś jakieś rozdanie nagród czy cuś... O ile są one. Chciałbym porozpaczać czego nie dostałem .
...
-
- Szczur Lądowy
-
- Bosman
Ja ciebie o łapówkę nie posądzam . Tu, na forum, jest po prostu za dużo wielbicieli mangi Ale Falka i Solar z pewnością dali łapówkę albo zastraszyli biednego MAd'a żeby wygrać . Falka do MAd'a na GG lub PW pewnie napisała coś takiego: "No, chciałabym wygrać ten konkurs, a ty pewnie dalej chciałbyś być moderatorem, nie?"
PS. Dobrze wiedzieć, że ma się chociaż te 2 punkty
PS. Dobrze wiedzieć, że ma się chociaż te 2 punkty
...
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Bosman
Oczywiście, że zostały sfałszowane, JA powinienem wygrać. Zajrzyjcie do Inteligentne Google i zjedźcie troche na dół, aby zobaczyć co znalazłem. Gdybym znalazł to wcześniej i wstawił na avatar, nie mielibyście żadnych szansForce ray pisze: Wybory były sfałszowane, rorpoczynam głodówkę
Zaraz jak bede w stanie to zmienie ava
A tak przy okazji: Solar, gratulacje . Też chciałbym być taki bogaty, aby pozwolić sobie na zwycięstwo .
...
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Teraz MAd powinien wrzucić ostateczną punktację.
Nie potrzebuję wiedzieć, kto na kogo głosował, ale przydałoby się zobaczyć z iloma punktami wszyscy skończyli :)
Nie potrzebuję wiedzieć, kto na kogo głosował, ale przydałoby się zobaczyć z iloma punktami wszyscy skończyli :)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Bosman
- Solarius Scorch
- Bosman
- Numer GG: 0
Wow. To mnie wcielo =]
To najszczesliwszy dla mnie dzien w zyciu! A juz na pewno w tym roku. Nie spodziewalem sie zupelnie takiego wyniku, zwlaszcza wobec tak silnej reprezentacji innych uczestnikow. Jednak - cuda sie zdarzaja (zwlaszcza jak im pomoc - tzn. sie zglosic, do konkursu, oczywiscie).
Dziekuje wiec bardzo wszystkim, ktorzy na mnie glosowali - nie zawiode waszych oczekiwan i spelnie wszystkie obie... ee... wroc. W szczegolnosci dziekuje Falce za namowe do staniecia w konkursie, MAdowi za jego realizacje oraz Szelmonowi za telefon w srodku nocy z dobra nowina. Jou!
Co do glosowania, to ujawnie, ze swoje glosy oddalem na Falke, MAda i Blacka, niekoniecznie w tej kolejnosci.
Dzieki jeszcze raz. Do zobaczenia za rok!
To najszczesliwszy dla mnie dzien w zyciu! A juz na pewno w tym roku. Nie spodziewalem sie zupelnie takiego wyniku, zwlaszcza wobec tak silnej reprezentacji innych uczestnikow. Jednak - cuda sie zdarzaja (zwlaszcza jak im pomoc - tzn. sie zglosic, do konkursu, oczywiscie).
Dziekuje wiec bardzo wszystkim, ktorzy na mnie glosowali - nie zawiode waszych oczekiwan i spelnie wszystkie obie... ee... wroc. W szczegolnosci dziekuje Falce za namowe do staniecia w konkursie, MAdowi za jego realizacje oraz Szelmonowi za telefon w srodku nocy z dobra nowina. Jou!
Co do glosowania, to ujawnie, ze swoje glosy oddalem na Falke, MAda i Blacka, niekoniecznie w tej kolejnosci.
Dzieki jeszcze raz. Do zobaczenia za rok!
-
- Bosman
Mam nieodparte wrażenie, że kłamiesz . No ale przecież tego nie sprawdzę... Ale coś ci powiem, gdybyś miał aktualny avatar, skłonny byłbym dać ci 2 punkty . Ten, który wystawiłeś do konkursu, był IMO najgorszy ze wszystkich twoich...Force ray pisze:Ja dałem ci 2 żeby dać sobie wieksze szanseHemmmmidall pisze:Na razie wiem tylko, że mam co najmniej 3 Laughing
Hemmmmidal? Arrgh. Chyba odbędę wycieczkę do Xen'driku .
...
-
- Bosman
- Numer GG: 0