Komiks w klimatach NS
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 0
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Impostor napisał że nie ma komentarzy, więc jak komentuję:
1 Nigdy nie piszę komentarzy, nie umiem rysować, więc troche głupie i nie na miom poziomie by było jakbym napisał "eee, do doopy, ja umiem lepiej ale mi sie nie chce" czy coś w tym stylu.
2 Drugi powód czemu nie komentuję- mało które powiązania i żarty rozumiem, a poza tym zgubiłem się w fabule i nie za bardzo wiem o co chodzi
1 Nigdy nie piszę komentarzy, nie umiem rysować, więc troche głupie i nie na miom poziomie by było jakbym napisał "eee, do doopy, ja umiem lepiej ale mi sie nie chce" czy coś w tym stylu.
2 Drugi powód czemu nie komentuję- mało które powiązania i żarty rozumiem, a poza tym zgubiłem się w fabule i nie za bardzo wiem o co chodzi
Od dziś płacę Eurogąbkami.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
-
- Kok
Co jak co, ale ja już swój komentarz dałem na samiutkim początku, dla odświerzenia pamięci:impostor pisze:Po drugie - wszystkim tym, którym nie chciało się nic pisać, należy się goblińska strzała wbita krytykiem w tyłek.
Cytat ze str.6 tego tematu i zdania tego nie zmieniam. Nie bawi mnie ten komiks, a i fabuła badziewna, aczkolwiek komiks czytam, bo trza być na bierzący gdy nastąpi jakaś zmiana na lepsze oraz wychodzę z założenia, że nie można się wypowiadać o czymś o czym się nie ma pojęcia. Te 2 kliknięcia nie są tak dużym kosztem by nie móc się dowiedzieć co i jak...LOD pisze:Ja myślę, że rysunki fajne nawet szczególnie fajny się wydał mi ten rysunek co był taki duuuuży, jeden obrazek komiksowy, on jest chyba przed ostatni aktualnie. Tylko problemem jest fakt, że komiks raczej się kojarzy z humorem, a NSkomiks wydaje się niezbyt wesoły... przynajmniej jak dla mnie.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 3374868
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Mi też się podobał... i co tu było komentować skoro wysztko było cacy?
Może chciał pochwał.... [Przypominam, ze to nie jest temat do komentowania komiksu! - dop. BAZYL]
Może chciał pochwał.... [Przypominam, ze to nie jest temat do komentowania komiksu! - dop. BAZYL]
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
-
- Marynarz
- Kontakt:
Re: STNKNS - Specjalny Temat Na Komiks Neuroshimowy
Powiem jasno, krótko i z treścią zrobię wam kolejny odcinek komiksu, ale jak mi jej porządnie nie skomentujecie, to już nigdy nic w tym guście nie ujrzycie (przynajmniej nie od mojej strony). Idziecie na taki układ? xD
I jeszcze malutki product-placement na moim deviantarcie <url>www.impostor1.deviantart.com</url> jest też inny komiks w klimacie postapokaliptycznym, tyle że na terenie zniszczonej rosjii. niedługo wyjdzie 3 strona wstępu
I jeszcze malutki product-placement na moim deviantarcie <url>www.impostor1.deviantart.com</url> jest też inny komiks w klimacie postapokaliptycznym, tyle że na terenie zniszczonej rosjii. niedługo wyjdzie 3 strona wstępu
-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Re: STNKNS - Specjalny Temat Na Komiks Neuroshimowy
Całkiem niezły, choć poprzednie odcinki były lepsze. No cóż, niedługo, miejmy nadzieję, wrócisz do formy.
-
- Majtek
Re: Komiks w klimatach NS
Powiem krótko: mogło być lepiej, choć nie mówię, że było źle. Moim zdaniem cały komiks jest bardzo dobry. Aha i lepiej gdy rysujesz ołówkiem chyba. Wiem, że to trochę pracochłonniejsze, ale....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Niewiedza nie stanowi usprawiedliwienia dla nieprzemyślanych działań. Gdy się nie wie, gdy ma się wątpliwości, warto jest zasięgnąć porady..."
-
- Marynarz
- Numer GG: 9627608
Dobra, każą komentować to jedziemy.
Tym razem przewaga tekstu nad rysunkami. Czy to dobrze... nie mnie to oceniać, ale osobiście wolałbym odwrócić te proporcje. Wiem, że takie było założenie, ale jednak brak jakichkolwiek szczegółów trochę zawodzi*.
Poza tym muszę się zgodzić, że poprzednie odcinki były lepsze. Ten humor jakoś do mnie nie trafił, nie wiem, czy to tylko moje odczucie, czy jest po prostu trochę wymuszony.
Dobra, zabrzmiało tak, jakby mi się nie podobało, a jest całkiem nieźle. Po prostu wszystkie ogólne zalety były podawane już wcześniej. Poza tym trzeba dbać o Twój rozwój, a na to najlepsza krytyka. Teraz czekamy na ciąg dalszy (bo będzie, prawda?) z nadzieją, że będzie jeszcze lepiej.
Aha, jeszcze takie pytanie: czy będzie kontynuacja poprzedniego wątku (tego z samolotem)? Bo to się ciekawe zaczynało robić...
*Piszę to z pełną świadomością, że ja nawet na takich połamałbym ołówek, a pewnie i rękę.
Tym razem przewaga tekstu nad rysunkami. Czy to dobrze... nie mnie to oceniać, ale osobiście wolałbym odwrócić te proporcje. Wiem, że takie było założenie, ale jednak brak jakichkolwiek szczegółów trochę zawodzi*.
Poza tym muszę się zgodzić, że poprzednie odcinki były lepsze. Ten humor jakoś do mnie nie trafił, nie wiem, czy to tylko moje odczucie, czy jest po prostu trochę wymuszony.
Dobra, zabrzmiało tak, jakby mi się nie podobało, a jest całkiem nieźle. Po prostu wszystkie ogólne zalety były podawane już wcześniej. Poza tym trzeba dbać o Twój rozwój, a na to najlepsza krytyka. Teraz czekamy na ciąg dalszy (bo będzie, prawda?) z nadzieją, że będzie jeszcze lepiej.
Aha, jeszcze takie pytanie: czy będzie kontynuacja poprzedniego wątku (tego z samolotem)? Bo to się ciekawe zaczynało robić...
*Piszę to z pełną świadomością, że ja nawet na takich połamałbym ołówek, a pewnie i rękę.
-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
odcinek fajny, mlaś mlaś mlaś (Bez skojarzeń!)
rozwalił mnie nocny łowca "ale ja cche rybki chodowac! akwarium kupic!"
rozwalił mnie nocny łowca "ale ja cche rybki chodowac! akwarium kupic!"
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars