Wybory Miss/Mistera Forum!
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Głosy poszły.
Nie ma w regulaminie nic o tym, że uczestnicy konkursu muszą oddać głosy.
Lepiej jest nie głosować na konkurencję (skoro nie można na siebie ), dlatego powinno się to dodać do regulaminu.
Nie ma w regulaminie nic o tym, że uczestnicy konkursu muszą oddać głosy.
Lepiej jest nie głosować na konkurencję (skoro nie można na siebie ), dlatego powinno się to dodać do regulaminu.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
-
- Bosman
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Ewentualnie każdy swoje głosy sam może wpisac na forum zeby nie było:P
Tylko w takim wypadku wszyscy bedą sledzić wyniki i zabraknie tej nutki nerwowosci przy ogłoszeniu wynikow..
BTW tez juz zaglosowalem:)
Tylko w takim wypadku wszyscy bedą sledzić wyniki i zabraknie tej nutki nerwowosci przy ogłoszeniu wynikow..
BTW tez juz zaglosowalem:)
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:
-
- Bosman
To że głosowanie musi być tajne, to jest pewne.
Gdyby głosowanie nie było tajne głosujący mogliby sugerować się wypowiedziami poprzednich głosujących, a przecież tu chodzi o swoje zdanie, a nie zdanie gościa, który napisał posta wyżej (nie, nie chodzi o Ra-V'a )
Uczestnicy, którzy głosują mogliby głosować na avatary które im się w ogóle nie podobają, tylko po to, aby ci z największ ilością głosów nie zdobyli następnych.
No i nie byłoby tego nerwowego oczekiwania n wyniki, mogłoby natomiast dojść do różnego rodzaju "propozycji" składanych na PW, tym którzy jeszcze nie zagłosowali.
Dlatego ma być tak jak jest. Trzeba zaufać MAdowi
Gdyby głosowanie nie było tajne głosujący mogliby sugerować się wypowiedziami poprzednich głosujących, a przecież tu chodzi o swoje zdanie, a nie zdanie gościa, który napisał posta wyżej (nie, nie chodzi o Ra-V'a )
Uczestnicy, którzy głosują mogliby głosować na avatary które im się w ogóle nie podobają, tylko po to, aby ci z największ ilością głosów nie zdobyli następnych.
No i nie byłoby tego nerwowego oczekiwania n wyniki, mogłoby natomiast dojść do różnego rodzaju "propozycji" składanych na PW, tym którzy jeszcze nie zagłosowali.
Dlatego ma być tak jak jest. Trzeba zaufać MAdowi
...
-
- Bosman
- Numer GG: 4159090
- Kontakt:
-
- Arcymod Tawerniany
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Bosman
No, ja też jestem za ujawnieniem głosów po konkursie, żeby mieć pewność że przekrętów nie będzie. Mi chodziło o to, żeby nie było głosowania jawnego tzn. żebyśmi wysyłali MAdowi na PW, a nie pisali w temacie, ma być tak jak jest teraz. Tylko że Nadir proponował jawne głosowanie i mój post był komentarzem do tamtego, nie do twojego, AC .AC pisze:Ale ja mówiłem o ujawnieniu głosów po głosowaniu i dogrywce
takie archiwum głosowania
...
-
- Bosman
- Numer GG: 0
Zgadzam się z Crawem. Nie było nic drobnym druczkiem. Żadnego: "zezwalam na ujawnienie moich głosów."
Może wystarczy wam tylko, że MAd napisze coś w stylu:
" Avik tego i tego zdobył: 4x3ptk + 4x2ptk + 3x1ptk = 23ptk "
Zresztą po co oszukiwać ? - to tylko zabawa
Może wystarczy wam tylko, że MAd napisze coś w stylu:
" Avik tego i tego zdobył: 4x3ptk + 4x2ptk + 3x1ptk = 23ptk "
Zresztą po co oszukiwać ? - to tylko zabawa
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
-
- Mat
- Numer GG: 3030068
A ja nie zamierzam głosować, bo piękno avatara (jak wszystko inne związane z postrzeganiem zmysłowym) jest rzeczą względną.
Szkoda tylko, że nie powróciłem na forum parę dni wcześniej. Wszak wiadomo, że z Facetem W Kapeluszu nikt nie miałby szans. :]
Szkoda tylko, że nie powróciłem na forum parę dni wcześniej. Wszak wiadomo, że z Facetem W Kapeluszu nikt nie miałby szans. :]
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
A z tym się zgodzę, bo z chęcią bym na tego pana z Twojego awatarka głosowała :-)~~~Nyano pisze:Szkoda tylko, że nie powróciłem na forum parę dni wcześniej. Wszak wiadomo, że z Facetem W Kapeluszu nikt nie miałby szans. :]
Sblam! | "Orły są duże i tupią"