Nie ma w regulaminie nic o tym, że uczestnicy konkursu muszą oddać głosy.
Lepiej jest nie głosować na konkurencję (skoro nie można na siebie
 ), dlatego powinno się to dodać do regulaminu.

Gdyby głosowanie nie było tajne głosujący mogliby sugerować się wypowiedziami poprzednich głosujących, a przecież tu chodzi o swoje zdanie, a nie zdanie gościa, który napisał posta wyżej (nie, nie chodzi o Ra-V'a
 Gdyby głosowanie nie było tajne głosujący mogliby sugerować się wypowiedziami poprzednich głosujących, a przecież tu chodzi o swoje zdanie, a nie zdanie gościa, który napisał posta wyżej (nie, nie chodzi o Ra-V'a  )
 ) Uczestnicy, którzy głosują mogliby głosować na avatary które im się w ogóle nie podobają, tylko po to, aby ci z największ ilością głosów nie zdobyli następnych.
 Uczestnicy, którzy głosują mogliby głosować na avatary które im się w ogóle nie podobają, tylko po to, aby ci z największ ilością głosów nie zdobyli następnych. No i nie byłoby tego nerwowego oczekiwania n wyniki, mogłoby natomiast dojść do różnego rodzaju "propozycji" składanych na PW, tym którzy jeszcze nie zagłosowali.
 No i nie byłoby tego nerwowego oczekiwania n wyniki, mogłoby natomiast dojść do różnego rodzaju "propozycji" składanych na PW, tym którzy jeszcze nie zagłosowali.

No, ja też jestem za ujawnieniem głosów po konkursie, żeby mieć pewność że przekrętów nie będzie. Mi chodziło o to, żeby nie było głosowania jawnego tzn. żebyśmi wysyłali MAdowi na PW, a nie pisali w temacie, ma być tak jak jest teraz. Tylko że Nadir proponował jawne głosowanie i mój post był komentarzem do tamtego, nie do twojego, ACAC pisze:Ale ja mówiłem o ujawnieniu głosów po głosowaniu i dogrywce
takie archiwum głosowania
 .
 .

A z tym się zgodzę, bo z chęcią bym na tego pana z Twojego awatarka głosowała :-)~~~Nyano pisze:Szkoda tylko, że nie powróciłem na forum parę dni wcześniej. Wszak wiadomo, że z Facetem W Kapeluszu nikt nie miałby szans. :]