Wybory Miss/Mistera Forum!

Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Ten, kto ma taki <tu pokazuję ręcyma wielkość w taki sposób, aby między jedną ręką a, drugą był pięciomilimetrowy odstęp> malutki avatar, uważa że jest on mroczny, ale niestety myli się.
Ja uważam, że jest on mhroczny, więc to na pewno nie ja, musiałeś mówić o kimś innym :P.
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

A co mi tam, zgłaszam się ale z tym avem: http://img109.imageshack.us/img109/8085/avekno9.png (niestety wersja bez czapki gdzieś mi przepadła)
Obrazek
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

Server Revres pisze:PS. Choć i tak najlepszy był Blacka avek z Spidermanem-zofiliem :> Dlaczego? Bo ja go znalazłem :D
Aaa, więc to Pan jest za to odpowiedzialny. <BLAM! BLAM! BOOOOM!!>
Falka pisze:Już raz tutaj miss zostałam (ze swoją blond-wiewiórką, która wróci po nowym roku), zobaczymy, jak źle mi pójdzie tym razem ;)
Ja chyba jednak wolę blond-wiewiórkę od lisiczki, ale decyzja jest trudna :) Jak wiadomo, liczą się nie tyle walory fizyczne, ile raczej jak je przedstawiamy i co robimy, by je wyeksponować, a także jakie mamy ogólne zdolności społeczne. Falka jest osobą rezolutną i charyzmatyczną, więc siłą rzeczy jej awatarki przyciągają tłumy :D
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Jako, że dopiero na powiększeniu widać jaki avatar Falki jest perwersyjny, będę głosował na nią ;) Poza tym głosowanie na faceta nie jest w moim stylu ;)
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Oczywiście Tori, żę głosować na faceta facetowi nie przystoi, ale masz jeszcze 2 głosy, które również powinieneś komuś przyznać :wink: . A tak poza tym, Falka ma najwieksze szanse na wygraną, bo jest otoczona przez samych facetów :P .
...
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Ohoho, ktoś tu ma jazdy homofobiczne! Czyżby utajona niepewność co do osobowości, wyrażająca się reakcją obronną? Nie martwcie się, to normalne w okresie młodzieńczym :D
Heimdall
Bosman
Bosman

Solarius Scorch pisze:Ohoho, ktoś tu ma jazdy homofobiczne!
Skąd wiesz, żę nie jestem kobietą :wink: .

Mam jeszcze pytanie do organizatora. Czy kampania przedwyborcza jest dozwolona ;) ?
...
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Heimdall pisze:
Solarius Scorch pisze:Ohoho, ktoś tu ma jazdy homofobiczne!
Skąd wiesz, żę nie jestem kobietą :wink: .
Point taken. ;)
Choć gdybym sprawdził wszystkie Twoje posty, z pewnością zdradziłyby Cię jakieś formy gramatyczne... :)
Heimdall pisze:Mam jeszcze pytanie do organizatora. Czy kampania przedwyborcza jest dozwolona ;) ?
Ja sądzę, że nie, bo gdzie by się odbywała? Nawet zgłoszenia idą tylko na PW.
Heimdall
Bosman
Bosman

Solarius Scorch pisze:Ja sądzę, że nie, bo gdzie by się odbywała? Nawet zgłoszenia idą tylko na PW.
No, na przykład w podpisie. Albo wysylałbym (dobra, jestem zdradzony) reklamy losowym ludziom na PW, tak jak to robią nasze partie polityczne :wink: . Oczywiście żartuję (chyba widać, nie?).
...
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Falka wygra, bo jest kobietą (podobno ładną ;) ), no i przede wszystkim jest Adminką :) No i jest miłośniczką chomików, wiewiórów i innych wszelakich gryzoni :P

A co do pozostałych głosów- ot problem:
1 Falka
2 Falka
3 Falka

;)
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Ej, bez takich proszę. To, żem baba (i do tego ładna;)) to nie znaczy, że zaraz mam wygrać. Tak samo moje admińskie moce tutaj się nie liczą. Nie lubię faworyzowania uczestników jakichkolwiek konkursów, zanim te konkursy nawet sie zaczną.

A tak przy okazji: Solar, bierzesz udział w konkursie? Bo falloutowego awatara masz (miałeś?) świetnego :) (tylko coś go wcięło ostatnio, albo to mi komp wariuje...)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Falka pisze:A tak przy okazji: Solar, bierzesz udział w konkursie? Bo falloutowego awatara masz (miałeś?) świetnego :) (tylko coś go wcięło ostatnio, albo to mi komp wariuje...)
Ojej, dziękuję :)
Tak, mam cały czas tego samego awatara i nie zmieniam. Co zaś do udziału w konkursie, to nie chciałem się sam zgłaszać bo wydawał mi się dość skromny, ale dałaś mi wiarę w niego. Dzięki i za to! :)
Heimdall
Bosman
Bosman

Falka pisze:Nie lubię faworyzowania uczestników jakichkolwiek konkursów, zanim te konkursy nawet sie zaczną.
Tak to już bywa, żę ci faworyzowani przed konkursem zwykle przegrywają, a ci, po których nikt się nie spodziewał wygranej - wygrywają :wink:
...
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Tori pisze:Falka wygra, bo jest kobietą (podobno ładną ;) )
Dementuję. Nawet cycki ma gorsze od moich (moje widać po lewej).
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Heimdall
Bosman
Bosman

BAZYL, może ty ze swoim cycatym Śfinsterem wziąłbyś udzial w konkursie? Na pewno, jako admin, byłbyś faworytem tegorocznych wyborów.
BAZYL pisze:Dementuję. Nawet cycki ma gorsze od moich (moje widać po lewej).
Męskich i damskich cycków nie można porównywać :wink:. Wiadomo, facet nie chciałby mieć kobiecych cycków, a baba nie chciałaby męskich. Nie rozpatrujemy tu przypadków szczególnych (np. transwestyci :wink: ).
...
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

facet nie chciałby mieć kobiecych cycków
mody jestes mało wiesz o świecie... :D nie tylko transwestyci... Swoja droga zajże na temet "Fotki Tawerniaków" zobaczymy o co ta wrzawa. Az sie boje... Poza tym wzywam Hemidalla do zmiany avika na starszego ten wybitnie mnie ... denerwuje. (kit z tym ze go do konkursu zgłosiłes i tak wygram ja :D)
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Force pisze:Poza tym wzywam Hemidalla do zmiany avika na starszego ten wybitnie mnie ... denerwuje.
Rzuca się w oczy, nie :wink: ? A co, myślisz, że mnie nie denerwuje? Ale trzeba się przemęczyć do końca roku :wink: . Hm, ten av może i nie jest zły, ale nie pokazuje mojej prawdziwej osobowości (co prawda nie jestem aż tak mroczny jak BLACKs, ale trochę mroku w mojej duszy zalega, a z tego avatara ani gram mroku nie bije :wink: )
Force pisze:nie tylko transwestyci...
Ja bym się na twim miejcu nie przyznawał :wink: ...
...
Zablokowany