Ja uważam, że jest on mhroczny, więc to na pewno nie ja, musiałeś mówić o kimś innym .Ten, kto ma taki <tu pokazuję ręcyma wielkość w taki sposób, aby między jedną ręką a, drugą był pięciomilimetrowy odstęp> malutki avatar, uważa że jest on mroczny, ale niestety myli się.
Wybory Miss/Mistera Forum!
- BLACKs
- Tawerniany Cygan
-
- Kok
- Numer GG: 0
A co mi tam, zgłaszam się ale z tym avem: http://img109.imageshack.us/img109/8085/avekno9.png (niestety wersja bez czapki gdzieś mi przepadła)
- Solarius Scorch
- Bosman
Aaa, więc to Pan jest za to odpowiedzialny. <BLAM! BLAM! BOOOOM!!>Server Revres pisze:PS. Choć i tak najlepszy był Blacka avek z Spidermanem-zofiliem :> Dlaczego? Bo ja go znalazłem
Ja chyba jednak wolę blond-wiewiórkę od lisiczki, ale decyzja jest trudna Jak wiadomo, liczą się nie tyle walory fizyczne, ile raczej jak je przedstawiamy i co robimy, by je wyeksponować, a także jakie mamy ogólne zdolności społeczne. Falka jest osobą rezolutną i charyzmatyczną, więc siłą rzeczy jej awatarki przyciągają tłumyFalka pisze:Już raz tutaj miss zostałam (ze swoją blond-wiewiórką, która wróci po nowym roku), zobaczymy, jak źle mi pójdzie tym razem
-
- Bosman
- Solarius Scorch
- Bosman
- Solarius Scorch
- Bosman
Point taken.Heimdall pisze:Skąd wiesz, żę nie jestem kobietą .Solarius Scorch pisze:Ohoho, ktoś tu ma jazdy homofobiczne!
Choć gdybym sprawdził wszystkie Twoje posty, z pewnością zdradziłyby Cię jakieś formy gramatyczne...
Ja sądzę, że nie, bo gdzie by się odbywała? Nawet zgłoszenia idą tylko na PW.Heimdall pisze:Mam jeszcze pytanie do organizatora. Czy kampania przedwyborcza jest dozwolona ?
-
- Bosman
-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Ej, bez takich proszę. To, żem baba (i do tego ładna;)) to nie znaczy, że zaraz mam wygrać. Tak samo moje admińskie moce tutaj się nie liczą. Nie lubię faworyzowania uczestników jakichkolwiek konkursów, zanim te konkursy nawet sie zaczną.
A tak przy okazji: Solar, bierzesz udział w konkursie? Bo falloutowego awatara masz (miałeś?) świetnego :) (tylko coś go wcięło ostatnio, albo to mi komp wariuje...)
A tak przy okazji: Solar, bierzesz udział w konkursie? Bo falloutowego awatara masz (miałeś?) świetnego :) (tylko coś go wcięło ostatnio, albo to mi komp wariuje...)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
- Solarius Scorch
- Bosman
Ojej, dziękujęFalka pisze:A tak przy okazji: Solar, bierzesz udział w konkursie? Bo falloutowego awatara masz (miałeś?) świetnego (tylko coś go wcięło ostatnio, albo to mi komp wariuje...)
Tak, mam cały czas tego samego awatara i nie zmieniam. Co zaś do udziału w konkursie, to nie chciałem się sam zgłaszać bo wydawał mi się dość skromny, ale dałaś mi wiarę w niego. Dzięki i za to!
-
- Bosman
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Bosman
BAZYL, może ty ze swoim cycatym Śfinsterem wziąłbyś udzial w konkursie? Na pewno, jako admin, byłbyś faworytem tegorocznych wyborów.
Męskich i damskich cycków nie można porównywać . Wiadomo, facet nie chciałby mieć kobiecych cycków, a baba nie chciałaby męskich. Nie rozpatrujemy tu przypadków szczególnych (np. transwestyci ).BAZYL pisze:Dementuję. Nawet cycki ma gorsze od moich (moje widać po lewej).
...
-
- Bosman
mody jestes mało wiesz o świecie... nie tylko transwestyci... Swoja droga zajże na temet "Fotki Tawerniaków" zobaczymy o co ta wrzawa. Az sie boje... Poza tym wzywam Hemidalla do zmiany avika na starszego ten wybitnie mnie ... denerwuje. (kit z tym ze go do konkursu zgłosiłes i tak wygram ja )facet nie chciałby mieć kobiecych cycków
-
- Bosman
Rzuca się w oczy, nie ? A co, myślisz, że mnie nie denerwuje? Ale trzeba się przemęczyć do końca roku . Hm, ten av może i nie jest zły, ale nie pokazuje mojej prawdziwej osobowości (co prawda nie jestem aż tak mroczny jak BLACKs, ale trochę mroku w mojej duszy zalega, a z tego avatara ani gram mroku nie bije )Force pisze:Poza tym wzywam Hemidalla do zmiany avika na starszego ten wybitnie mnie ... denerwuje.
Ja bym się na twim miejcu nie przyznawał ...Force pisze:nie tylko transwestyci...
...