...czyli Druga Edycja Konkursu na Najlepszy Awatar na Forum (DEKNNANF - a czego się spodziewaliście? ;p )! Sława, pieniądze, bogactwo, słonie i inne losowe słowa będą nam towarzyszyć przez całą tegoroczną edycję! Na początek szczypta zasad:
 Aby uczestniczyć w konkursie należy się doń zgłosić lub ew. zostać zgłoszonym przez inną osobę (i wyrazić zgodę na swój udział) do dnia 27.12 włącznie.  Wszelkie zgłoszenia (tak siebie jak i innych) proszę przesyłać tylko i wyłącznie na moje PW
 Aby uczestniczyć w konkursie należy się doń zgłosić lub ew. zostać zgłoszonym przez inną osobę (i wyrazić zgodę na swój udział) do dnia 27.12 włącznie.  Wszelkie zgłoszenia (tak siebie jak i innych) proszę przesyłać tylko i wyłącznie na moje PW Każdy uczestnik może wystawić tylko 1 awatar (robi w chwili zgłoszenia się) i nie może już potem zmienić swojej decyzji, a ponadto zobowiązuje się używać go przez cały czas trwania konkursu.
 Każdy uczestnik może wystawić tylko 1 awatar (robi w chwili zgłoszenia się) i nie może już potem zmienić swojej decyzji, a ponadto zobowiązuje się używać go przez cały czas trwania konkursu. W dniach 28-29.12 odbędzie się głosowanie na następujących zasadach:
 W dniach 28-29.12 odbędzie się głosowanie na następujących zasadach:- Głosować mogą tylko osoby zarejestrowane na forum
- Każdy oddaje głos na maksimum 3 awatary, przy czym ważna kolejność: 1szy awatar otrzymuje 3 punkty, drugi 2, a trzeci 1.
- Nie można głosować na siebie
- Bardzo mile widziana jest (przynajmniej krótka) argumentacja
- W razie remisu nastąpi dogrywka w dniach 30-31.12 (do godziny 18)
 31.12 około godziny 20 odbędzie się Uroczysta Gala Rozdania Nagród (które może będą, a może nie ;p) i Zakończenie Konkursu.
 31.12 około godziny 20 odbędzie się Uroczysta Gala Rozdania Nagród (które może będą, a może nie ;p) i Zakończenie Konkursu. Wszelkie wątpliwości i zażalenia proszę składać na moje PW/GG - jestem na chwilę obecną jedynym organizatorem konkursu, a co za tym idzie tylko ja zajmuję się jego przebiegiem.
 Wszelkie wątpliwości i zażalenia proszę składać na moje PW/GG - jestem na chwilę obecną jedynym organizatorem konkursu, a co za tym idzie tylko ja zajmuję się jego przebiegiem. Ew. zmiany tego regulaminu będą wyraźnie ogłaszane w tym temacie
 Ew. zmiany tego regulaminu będą wyraźnie ogłaszane w tym temacieHmmm... to chyba wszystko - reszta wyjdzie w praniu ;p
"Let the game begin!"

. A blond wiewióra była lepsza od rudej lisicy...
 . A blond wiewióra była lepsza od rudej lisicy...