Na jaką grę czekacie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Własnie! Wie ktos jakie sa wymagania tego wiedzmina? boje sie że mi nie pojdzie :/ a rozmow z prostytutkami sobie nie odpuszcze :D
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Jazzwhisky
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Jazzwhisky »

ostatnio rewelacji tak malo ;/

Metal Saga
ADoM Deluxe :P

ew. Fallout 3

i tyle O.O

P.S. ah, Wiedźmin ma korzystac z aurora engine - czyli jesli panowie postaraja sie cokolwiek przy optymalizacji wymagania powinny znajdowac sie gdzies pomiedzy Neverwinter Nights a KoToRem... :)

http://witcher.elkander.pl
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Jazzwhisky pisze:P.S. ah, Wiedźmin ma korzystac z aurora engine - czyli jesli panowie postaraja sie cokolwiek przy optymalizacji wymagania powinny znajdowac sie gdzies pomiedzy Neverwinter Nights a KoToRem... :)
No, nie wiem, Wiedźmin niby ma jechać na silniku NWN, ale mają do niego wpakować wszelki możliwe "upiększacze". Daltego co do wymagań to nie byłbym taki pewny, że będą niskie... Ale na pewno będą niższe niż Obliviona :wink: . To ci dopiero pocieszenie.
...
Jazzwhisky
Pomywacz
Kontakt:

Heimdall pisze:
Jazzwhisky pisze:P.S. ah, Wiedźmin ma korzystac z aurora engine - czyli jesli panowie postaraja sie cokolwiek przy optymalizacji wymagania powinny znajdowac sie gdzies pomiedzy Neverwinter Nights a KoToRem... :)
No, nie wiem, Wiedźmin niby ma jechać na silniku NWN, ale mają do niego wpakować wszelki możliwe "upiększacze". Daltego co do wymagań to nie byłbym taki pewny, że będą niskie... Ale na pewno będą niższe niż Obliviona :wink: . To ci dopiero pocieszenie.
silnik NWN to wlasnie aurora ;), nieco ulepszony posiada KoToR, jesli wiec robota nie bedzie partacka powinno na tym pozostac...

P.S. Btw, wg autorow gry, wczesna wersja spokojnie dawala rade na GeForce4+256MB RAM... Zobaczymy ile tych "ulepszaczy" dodano :D
"A case to end all cases..."
Heimdall
Bosman
Bosman

Jazzwhisky pisze:P.S. Btw, wg autorow gry, wczesna wersja spokojnie dawala rade na GeForce4+256MB RAM... Zobaczymy ile tych "ulepszaczy" dodano :D
Może i Wiedźmin pójdzie na takim kompie. Ale o komfortowym graniu raczej nie będzie mowy. Ale na 512 RAM powinno sie normalnie grać. Dla mnie to i tak nie ma znacznia. Mój komp to 128RAM, proc Duron 1GHz i karta graf. GF2. Czyli na konfiguracji jaką podałeś będzie sie grało w Wiedźmina tak jak u mnie w Gothica2 :wink: .
...
Force
Bosman
Bosman

CD Projekt pisze:Obecna wersja gry działa płynnie na komputerach z procesorem 2 GHz i kartą graficzną klasy GeForce 4 oraz 256 megabajtami pamięci RAM. Oczywiście wymagania będą się zmieniać w toku prac nad programem.
Najbardziej martwi mnie "2 GHz" u mnie bedzie sie cieło :( Nie dla psa pixel shadery.
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Force ray pisze:Najbardziej martwi mnie "2 GHz" u mnie bedzie sie cieło :( Nie dla psa pixel shadery.
Mnie matwi wszystko, i 2GHz, i GF4, i 256RAM. No cóż, może do czasu wydania Wiedźmina sprawię sobie nowego kompa.
...
Jazzwhisky
Pomywacz
Kontakt:

Force ray pisze:
CD Projekt pisze:Obecna wersja gry działa płynnie na komputerach z procesorem 2 GHz i kartą graficzną klasy GeForce 4 oraz 256 megabajtami pamięci RAM. Oczywiście wymagania będą się zmieniać w toku prac nad programem.
Najbardziej martwi mnie "2 GHz"
O to akurat zupelnie bym sie nie martwil... Wszystko ciagnie przeca i tak grafika ;)
Zreszta jak wspominalem, ta informacja jest juz dosc nieaktualna ;p
"A case to end all cases..."
Force
Bosman
Bosman

Czyli może być już tylko gorzej. Nawiasem mówiac ostatnio doznałem szoku: otwieram CDA a tam recka Stalkera :D Podobno to FPS+RPG wiec pozostaje tylko czekac i kraść sprzet komputerowy...
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Force ray pisze:recka Stalkera :D
Chyba zapowiedź ew. Temat Numeru, ale nie recka.
...
Force
Bosman
Bosman

Co te święta robia z ludzmi zapowiedź oczywiscie. Sorry. Ale to zapowiedz na 100% nie bedzie tak jak w przypadku Duke Nukem Forever
Obrazek
Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Hm, może i tak. Ale ja bardzo sceptycznie do tej gry podchodzę, bo tych zapowiedzi było już trochę, raz ten Stalker miał być RPG-iem z domieszką FPS-a, raz FPS/RPG, raz FPS-em ze śladowymi ilościami RPG-a, tak że już sam nie wiem co to w końcu będzie, oby to pierwsze...
...
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Stalker zapowiadany jest od czasu kiedy został zapowiadany HL2... Hmmm... to to było jakoś jeszcze pod koniec 2002 roku... O ile pamiętam... a teraz mamy? O! Koniec 2006 roku? A kuku jak ten czas leci, a gra jak wyjść miała tak nie ma jej od 4 lat jak zapowiadają, w CDA jako temat numeru jest po raz 2 więc mnie to nie zachęca, a bawi. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Belath_Nunescu
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Belath_Nunescu »

Ja już nie czekam na nic, przynajmniej na razie :D Jak przejde GIII, NWN II i Medival'a II i Carbona to będe sie zastanawiał. Jak znam życie to spedze to czekanie na Gothicu I :D
"One day the sun will shine on you
Turn all your tears to laughter
One day you dreams may all come true
One day the sun will shine on you..."
Heimdall
Bosman
Bosman

Belath_ Nunescu pisze:Ja już nie czekam na nic, przynajmniej na razie Very Happy Jak przejde GIII, NWN II i Medival'a II i Carbona to będe sie zastanawiał.
Też bym tak chciał :D . Ja narazie czekam na wszystkie przez Ciebie wymienione, no może poza Medievalem, i trochę sobie poczekam. Ale chyba warto czekać, nie?

PS. Taki wysyp dobrych cRPG-ów w tym roku, a ja ni mam odpowiedniego kompa, no cóż może będzie trzeba się wziąć za Fallouta (jeszcze nigdy nie grałem, ale chociaż będzę mial pewność, żę mi pójdzie).
...
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Heimdall pisze:no cóż może będzie trzeba się wziąć za Fallouta (jeszcze nigdy nie grałem, ale chociaż będzę mial pewność, żę mi pójdzie).
Czlowieku! Ja dla Fallouta porzucilem Obliviona przed ukonczeniem go! Fallout zmiata z powierzchni ziemi wszystkie nowe, spasione graficznie cRPGi. Bierz sie za niego bez chwili zwloki, a momentalnie przestaniesz marudzic na starego kompa.
Pzdr.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
liego
Majtek
Majtek

Post autor: liego »

Ja czekam na dwie polskie gry Wiedzimin i Two words(obie zapowiadają się świetnie) No i na NWN2 (ale na to aż pojawi się w moim napędzie kwestja najbliższych dni mam nadzieję!)
ODPOWIEDZ