[System ogólny] Unnamed
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Kok
Kadir van Montano:
ide jak najblizej tego Syliana i trzymam bron w gotowosci, jak facet zaprowadzi nas w pulapke dostanie mieczem w leb. ciagle sie rozgladam czy niema gdzies w okolicy jakichs tajemnych przejsc, potworow, kogos-kto-nas-nielubi-i-chce-nas-zabic/uprowadzic/wykorzystac nas do jakichs eksperymentow.
ide jak najblizej tego Syliana i trzymam bron w gotowosci, jak facet zaprowadzi nas w pulapke dostanie mieczem w leb. ciagle sie rozgladam czy niema gdzies w okolicy jakichs tajemnych przejsc, potworow, kogos-kto-nas-nielubi-i-chce-nas-zabic/uprowadzic/wykorzystac nas do jakichs eksperymentow.
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Majtek
- Numer GG: 3206842
- Kontakt:
Kadir van Montano zauważył cos dziwnego. Trzy osoby z czego jedna jest napewno kobietą (rozpoznałeś po budowie ciała),żadne z nich sie nie porusza i chodzi tam coś jeszcze i choć wiesz że to życie to nigdy nic takiego nie czuleś. Moze pięć do sześciu dziwnych istot.Poruszają sie dość wolno,zupełnie jakby się skradały w waszą stronę.
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
Ahleage
Ok ja zostane i bede czekal jak by co to krzyknijcie odrazu wparuje tam z moim mieczem!
Ok ja zostane i bede czekal jak by co to krzyknijcie odrazu wparuje tam z moim mieczem!
Ostatnio zmieniony wtorek, 1 lutego 2005, 22:17 przez dsadfga_atadf_a, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Majtek
- Kontakt:
dsadfga_atadf_a jeszcze raz powtarzam PISZCIE IMIONA SWOICH POSTACI...to chyba nie trudne co ?? a tak nawiasm wlasnie zauważyłeś że z drugiej strony mostu nadchodzi dziwna istota. Wygląda jak skrzyżowanie barana i (na oko) krasnoluda. Widząc was podchodzi spokojnie (Baran mysle że jest OK rozpoczęcie co? )
-
- Marynarz
- Kontakt:
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Majtek
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Budzwin Wigasz
Dziekuje ze masz chwile czasu -zagail milo.
Ostatnio krece sie po tej okolicy i pomyslalem ze chyba przydalaby wam sie pomoc .-Jak to mowia:Kazdy miecz sie liczy -zasmial sie-mielibyscie moze chwile na rozmowe w miejscowej karczmie przy kuflu przedniego piwa ?Przestapil z nogi na noge .-Zimno w tych stronach -Co robicie pod mostem ?... wybacz jesli zadaje za duzo pytan ale wole wiedziec na przyszlosc taki juz jestem.-Spojrzal na Veynara-widze ze naczelny czarodziej w druzynie..powazna fucha
Dziekuje ze masz chwile czasu -zagail milo.
Ostatnio krece sie po tej okolicy i pomyslalem ze chyba przydalaby wam sie pomoc .-Jak to mowia:Kazdy miecz sie liczy -zasmial sie-mielibyscie moze chwile na rozmowe w miejscowej karczmie przy kuflu przedniego piwa ?Przestapil z nogi na noge .-Zimno w tych stronach -Co robicie pod mostem ?... wybacz jesli zadaje za duzo pytan ale wole wiedziec na przyszlosc taki juz jestem.-Spojrzal na Veynara-widze ze naczelny czarodziej w druzynie..powazna fucha
WarHammer 40.000 Świat który jest nieustającą wojną.
-
- Majtek
- Kontakt:
Rączka idąc poczuł że Kadri z nałożoną niewidzialnością podąża za nim. Idąc ostrożnie usłuszeliście coś i po chwili macie przed sobą widok nie zwykły. Oto Sylian was towarzysz stoi przed jakąś przedziwną istotą,wyglądem przypominającą człowieka z tym wyjątkiem że ma błyszczącą szkarłatem skórę i dwa skrzydła,wyglądające jak ptasie i nietoperze zarazem. Wasz nowy towarzysz coś szepcze do istoty a ta caly czas ze zrozuminiem kiwa głową. Zamarliście przez chwilę bez ruchu nie wiezdąc jak postąpić. Sylian w tym czasie patrzył z uwagą w oczy istoty która na waszych oczach zaczęła przybierać bardziej ludzki wygląd. Po chwili,przed Sylianem stała Kobieta,mniej więcej jego wzrostu i wieku. Jest w Niej coś naprawdę niepokojącego.W tym momencie ciszę naruszył głos Syliana mówiący znów normalnie.
Sylian
- Pani nie narażaj się na niebezpieczeństwo.Dzika magia,barbarzyńcy.Oni nie są jeszcze gotowi.
Kobieta przerwała mu:
- Ależ Syliani'ilu wiesz że niema innych. To jedyne połączenie które jesteśmy w stanie utrzymać. Pozatym z tego co wiem mają tutaj bohaterów. Miejmy nadziejęże na coś się to przyda.
Sylian
- Obyś miała rację.
I zaczęli iść w stronę wyjścia.
Sylian
- Pani nie narażaj się na niebezpieczeństwo.Dzika magia,barbarzyńcy.Oni nie są jeszcze gotowi.
Kobieta przerwała mu:
- Ależ Syliani'ilu wiesz że niema innych. To jedyne połączenie które jesteśmy w stanie utrzymać. Pozatym z tego co wiem mają tutaj bohaterów. Miejmy nadziejęże na coś się to przyda.
Sylian
- Obyś miała rację.
I zaczęli iść w stronę wyjścia.