Muzyka
-
- Mat
- Kontakt:
Muzyka
Jakiej muzyki słuchacie?
-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
ej!
ej, ta ankieta jest nie fair! ja slucham rocka, hiphopu, czasem metalu i szkockiej muzyki ludowej... nie potrafie wybrac jednego ulubionego gatunku
zmienic ankiete albo ja wywalic!!!
zmienic ankiete albo ja wywalic!!!
- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
-
- Szczur Lądowy
No pewnie ze ta ankieta jest nie fair, bo nie ma tu wymienionego miliona roznych gatunkow i podgatunkow muzycznych...dzieki czemu sama ankieta nie zajmuje 2 stron...
Osobiscie zaznaczylem gotyk chociaz to raczej muzyka z ktorej ram juz troche jakby wyszedlem. Nadal pozostaje jej wierny, ale w bardziej elektronicznym brzmieniu. Dark ambient, industrial i inne dziwactwa.
Osobiscie zaznaczylem gotyk chociaz to raczej muzyka z ktorej ram juz troche jakby wyszedlem. Nadal pozostaje jej wierny, ale w bardziej elektronicznym brzmieniu. Dark ambient, industrial i inne dziwactwa.
-
- Tawerniak
- Numer GG: 5450570
- Kontakt:
-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Słucham czterech rzeczy z wymienionych w ankiecie i jeszcze paru z poza niej.
Rock przede wszystkim (to zaznaczyłem), metal, gotyk, klasyczna, folk (głównie shanty i ballady morskie + piosenki turystyczne i inne pieśni), wszelakie mistyczne (tutaj króluje Blackmore's Night)...
Rock przede wszystkim (to zaznaczyłem), metal, gotyk, klasyczna, folk (głównie shanty i ballady morskie + piosenki turystyczne i inne pieśni), wszelakie mistyczne (tutaj króluje Blackmore's Night)...
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
There is something to be learnt about irony here.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Tawerniak
- Numer GG: 0
- Kontakt:
-
- Pomywacz
-
- Marynarz
- Kontakt:
czy mi się zdaje czy NIKT nie słucha tutaj niczego z rzeczy popularnych na mtv czy vivie ? (nikt jak dotąd nie zaznaczył hh czy popu ) a i żeby nie było to ja zaznaczyłem punk ale rocku, metalu, czy poezji śpiewanej też słucham
<--reklama
http://ulicznik.net:2200 - wpiszcie w winampa nice muzyczka:D (nie tak dobra jak chomiki ale zawsze )
reklama-->
<--reklama
http://ulicznik.net:2200 - wpiszcie w winampa nice muzyczka:D (nie tak dobra jak chomiki ale zawsze )
reklama-->
"gdy na szlaku spotkasz rowerzystę, pomachaj mu on też jest człowiekiem."
podpisano: rowerzysta
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
-
- Techniczny Tawerniak
- Kontakt:
Ja oczywiscie tez metal, w koncu Cryptopsy, Cannibal Corpse, Testament, Slayer, Vader, Death, Cynic, Theory in Practise, KAT, Nile, Exodus, Opeth, Carcass, Monstrosity, itd.... to kapele przede wszystkim metalowe (i te, ktorych slucham w nadmiarze ) Aczkolwiek nie pogardze tez muzyka klasyczna, czy jazzem albo rockiem.
-
- Tawerniany Emeryt
- Numer GG: 0
- Kontakt:
a ja slucham... wielu rzeczy
nie bede precyzowal gatunkow bo to nie ma sensu... slucham poprostu tego co mi wpadnie w ucho i sie spodoba
z zespolow bedzie to glownie Moonlight, Nightwish, Children of Bodom, Guano Apes, Opeth, Dream Theatre, Disturbed, Moonspell, Linkin Park, Evanescence itd
no i bardzo lubie sluchac OST'y ostatnio na topie jest The Girl Next Door, The Punisher i Shrek 2 bo wiecej mi sie nie chce sciagac
jestem nadwyraz tolerancyjny jesli chodzi o muzyke
nie bede precyzowal gatunkow bo to nie ma sensu... slucham poprostu tego co mi wpadnie w ucho i sie spodoba
z zespolow bedzie to glownie Moonlight, Nightwish, Children of Bodom, Guano Apes, Opeth, Dream Theatre, Disturbed, Moonspell, Linkin Park, Evanescence itd
no i bardzo lubie sluchac OST'y ostatnio na topie jest The Girl Next Door, The Punisher i Shrek 2 bo wiecej mi sie nie chce sciagac
jestem nadwyraz tolerancyjny jesli chodzi o muzyke
kra.
-
- Marynarz
- Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
- Kontakt:
Z OSTow to mi sie OSTy do takiego Mortal Kombat albo Mortal Kombat: Annihilation. Hardcorowe tekno jest super, hehe. Ogolnie, bardzo lubie muzyke elektroniczna, od tych kalsyczbych zespolow elektro jak Kraftwerk i minimalistyczne jak Oldfield, przez new age w wykonaniu Vangelisa i Jarre'a az po elektro-industrailny metal Samaela, Deathstars czy The Kovenant i bardziej trance'owate/goa klimaty /ATB, Astral Projection, Infected Mushroom/ i hc tekno /Prodigy, The Prophet, Hell's Army/. No, ale ulubiony zespol to oczywiscie Samael. A potem Paradise Lost /tlyko do gothica/, Arcturus, Saturnus, Borknagar, Vintersorg, Ulver /zarowno ten blackowy jak i ten nowy wykrecony/, Behemoth /lepszy ten deathowy /, Elend, Dark Sanctuary. No, i od razu mowie, ze nie trawie jazzu, rocka, gotyku, hip-hopu, heavy i power metalu i gotyckiego metlau /choc ostatnio stwierdzielm, ze nie jest taki zly /.
-
- Mat
- Kontakt:
-
- Marynarz
- Kontakt:
Re: Poprostu
jak ja zawsze lubiłem długie, poparte argumentami wypowiedzi takie jak twojaVolnar pisze:Rock
aha i coś ci sie znaczniki pomieszały
powinna być kolejność
[otworzyć color][otworzyć size]tutaj tekst (u ciebie Rock)[zamknąć size][zamknąć color] a nie "[otworzyć color][zamknąć color][otworzyć size][zamknąć size]Rock"
polecam FAQ
"gdy na szlaku spotkasz rowerzystę, pomachaj mu on też jest człowiekiem."