A BAZYL to różowa pluszowa jaszczurka...
-
- Bosman
Do gwiazdki jeszcze kupa czasu, a my tu już o takich pierdołach gadamy. Gutuu, Tie-Fightera też można z klocków zbudować, a Gwiazdę Śmierci BAZa będzie trzeba chronić, żeby znów nie stał się zły. Jak wiemy ze zdjęcia teraz jest dobry, jak obaczę jakieś złe zdjęcie BAZa, to może uznam, że znów jest zły.
...
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Pomywacz
- Kontakt:
-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
a ja powiem tak a raczej zaspiewam
"nieznoszę BAZYLi jak jasna cholera jak spotkam natrzaskam po ryju arułaruła bo chodzi to w nocy niewiadomo poco i szczęka zębami o marmur.
aj jaj jaj jak ja ich nielubie
czemu to chodzi takie głupie
morde ma jakby ukradł małpie
zęby że po plecach się podrapiee
nieznosze BAZYLi jak jasna cholera jak spotkam łeb wyrwe z płucami
aruła ruła pysk ma gorszy od zwierzy jak spotkasz takiego w tranwaju zembem zachaczy i robią się dziuryw odzierzy
Ja Chodze codziennie na siudmą do pracy ! z siekierą się w nocy nie pętam! lecz kiedyś się wkurze i wszystkich wytłuke nawet w niedziele i świeta !!!
aj jaj jaj jak ja ich neilubie... :d"
tekst pisany o pijaku...
"nieznoszę BAZYLi jak jasna cholera jak spotkam natrzaskam po ryju arułaruła bo chodzi to w nocy niewiadomo poco i szczęka zębami o marmur.
aj jaj jaj jak ja ich nielubie
czemu to chodzi takie głupie
morde ma jakby ukradł małpie
zęby że po plecach się podrapiee
nieznosze BAZYLi jak jasna cholera jak spotkam łeb wyrwe z płucami
aruła ruła pysk ma gorszy od zwierzy jak spotkasz takiego w tranwaju zembem zachaczy i robią się dziuryw odzierzy
Ja Chodze codziennie na siudmą do pracy ! z siekierą się w nocy nie pętam! lecz kiedyś się wkurze i wszystkich wytłuke nawet w niedziele i świeta !!!
aj jaj jaj jak ja ich neilubie... :d"
tekst pisany o pijaku...
-
- Bosman
Ożesz ty oszuście, a ja już myślałem żeś sam to wymyślił , bo w stanie upojenia to różne rzeczy do głowy przychodzą. Ale przeczytałem to jeszcze raz i coś jeszcze mi do głowy przyszło: Kup sobie słownik ortograficzny!!!
Eglarest pisze:"Nieznoszę BAZYLi jak jasna cholera, jak spotkam natrzaskam po ryju arułaruła, bo chodzi to w nocy niewiadomo po co i szczęka zębami o marmur.
Aj jaj jaj jak ja ich nielubie.
Czemu to chodzi takie głupie?
Mordę ma jakby ukradł małpie,
zęby, że po plecach się podrapiee.
Nieznoszę BAZYLi jak jasna cholera, jak spotkam łeb wyrwę z płucami.
Aruła ruła pysk ma gorszy od zwierzy, jak spotkasz takiego w tramwaju, zębem zahaczy i robią się dziury w odzieży.
Ja chodze codziennie na siódmą do pracy ! Z siekierą się w nocy nie pętam! Lecz kiedyś się wkurzę i wszystkich wytłukę nawet w niedziele i święta.
...
-
- Bosman
-
- Pomywacz
- Numer GG: 0